Urheilumatkat

Jääkiekon MM-kisat 2020 paketti 2

Ajankohta
16.5. - 20.5.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Zürich
Hinta
alk. 1440 €
Tee varaus

Jääkiekon MM-paketti 2

Jääkiekon MM-kisat 2020 pelataan Sveitsissä 8.-24.5. Suomi pelaa B-lohkossa Zürichissä, jossa pelataan myös finaaliviikonlopun ottelut.  MM-kisoihin osallistuu jälleen 16 maata, jotka jaetaan kahteen kahdeksan joukkueen lohkoon. Molempien lohkojen neljä parasta jatkavat neljännesvälieriin, jotka pelataan Lausannessa ja Zürichissä. 1/4-välieräotteluita ei voi paketoida ennakkoon, sillä ei tiedetä etukäteen ketkä pelaavat välieräottelut missäkin kaupungissa.

Toinen alkusarjan pakettimme on ajalle 16.-20.5. Voit valita pakettiisi 1.- tai 2.-kategorian liput sekä mieleisesi 3- tai 4-tähden hotellimajoituksen. Molemmat hotellit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Hallenstadionista, jonne mahtuu 13.000 katsojaa. Lentoaikataulu löytyy matkaohjelmasta.

Hotelli                   Lippukategoria               2 HH       1 HH lisämaksu

St Gothard 4*       1. kategoria         1970 € | hlö        520 €
St Gothard 4*       2. kategoria         1820 € | hlö        520 €

Montana 3*          1. kategoria         1590 € | hlö        320 €
Montana 3*          2. kategoria         1440 € | hlö        320 €

Tervetuloa mukaan!

Tee varaus

Lisätiedustelut:
Björk & Boström Urheilumatkat:
Sari Saxman 040-778 2648 | sales@bjork-bostrom.fi

Katso myös muut kisapakettimme:
8.-12.5. alkusarjan MM-kisapaketti
22.-25.5. MM-finaalipaketti 

Pääkuva: Suomen Jääkiekkoliitto ry

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki–Zürich–Helsinki
  • lentokenttäkuljetukset
  • 3 vrk:n majoitus valitussa hotellissa 1- tai 2-hengen huoneessa
  • aamiaiset hotellissa
  • otteluliput kolmeen Suomen otteluun valitussa kategoriassa
  • Björk & Boström -edustajan palvelut Zürichissä

Maksuehto

Ennakkomaksu 50 %:  7 pv
Loppumaksu 50%:  2 kk ennen matkaa

Lisämaksusta

18.5. maanantaina on tulossa retki vesiputouksille ja Schaffhauseniin, jotka sijaitsevat tunnin ajomatkan päässä Zürichistä.

Kohokohdat

Suomen ottelut:

16.5.   Venäjä – Suomi        klo 20:20
17.5.   Suomi – Kazakstan  klo 16:20
19.5.   Norja – Suomi          klo 16:20

Katso MM2020 -otteluohjelma tästä

Olemme Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani.

Majoitus

Hotel St Gothard 4* | Hotellin kotisivut

 

Vuonna 1889 rakennettu ja siitä saakka perheomistuksessa ollut St. Gotthard on vastikään kunnostettu, modernisoitu ja laajennettu. Hotelli sijaitsee kuuluisalla Bahnhofstrasse-ostoskadulla Zürichin sydämessä. Rautatieasemalle, josta pääsee Hallentstadionille, on vain 100 metriä. Kaupat ja ravintolat ovat vain muutaman askeleen päässä ja Zürich-järvelle on 10 minuutin kävelymatka. Tilavissa huoneissa on hiustenkuivaajalla varustettu kylpyhuone, taulu-tv ja teen/kahvinvalmistus välineet ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on kolme ravintolaa; Lobster & Oyster Barissa on tarjolla klassista ranskalaista ruokaa, aularavintolasta saa kansainvälisiä herkkuja ja Manzoni on tyylikäs italialainen baari.


Hotel Montana 3* |
Hotellin kotisivut

 

Montana hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla, lähellä Sihl-jokea ja Vanhaa kaupunkia. Päärautatieasemalle on vain 300 metriä, josta pääsee junalla kätevästi Hallenstadionille. Zürichin kaikki nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla ja keskustaan sekä Bahnhofstrasse -ostoskadulle ovat vain 10 minuutin kävelymatka. Hotellin ravintolassa tarjoillaan runsas buffetaamiainen. Hotellissa on ilmainen WiFi ja vastaanotto on auki 24/7.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 16.5. - keskiviikko 20.5.2020

Finnairin suorat lennot:

AY1511    16.5.      Helsinki – Zürich        07:55 – 09:45
AY1512    20.5.      Zürich – Helsinki        10:50 – 14:35

16.5. lauantai | lähtö Zürichiin | klo 20:20 Suomi – Venäjä

Björk & Boströmin matkanjohtaja on mukana aamulennolla. Lentokentältä on bussikuljetus hotellille. Hotellihuoneet saa viimeistään klo 15:00 ja sitä ennen matkatavarat voi jättää hotellin matkalaukkusäilytykseen. Halukkaat voivat lähteä matkanjohtajan opastuksella Hallenstadionille, jonne pääsee päärautatieasemalta junalla. Matka-aika on junasta riippuen 11-15 minuuttia. Hallille pääsee myös raitiovaunuilla.

17.5. sunnuntai | klo 16:20 Suomi – Kazakstan

Päivä omaa ohjelmaa. Suosittu kohde on aivan Zürichin vieressä oleva Uetliberg-vuori, josta on hieno näköala koko Zürichin kaupunkiin sekä järvelle. Vuorelle pääsee kaupunkijunalla Zürichin päärautatieasemalta, matkaa kestää noin 20 minuuttia. Vuoren huipulle voi myös kävellä ja sinne menee useita eri patikkareittejä. Uetlibergiltä lähtee myös tunnettu Planetenweg-vaellusreitti, jonka varrella on aurinkokunnan planeettoja. Reitillä 1 metri vastaa miljoonaa kilometriä todellisessa mittakaavassa, mikä helpottaa aurinkokunnan kokojen ja etäisyyksien vertailua.

18.5. maanantai | alustava retkipäivä

Suomella on välipäivä ja ohjelmassa on halukkaille lisämaksusta retki Reinin putouksille, jotka ovat Euroopan suurimmat vesiputoukset. Rhein Falls-linkki

19.5. tiistai | klo 16:20 Norja – Suomi

Päivällä omaa ohjelmaa, vaikka shoppailen.

20.5. keskiviikko | paluu Suomeen

Bussikuljetus lentokentälle. Kentällä on hyvä olla 2 h ennen koneen lähtöä klo 8:50. Lentokentälle on noin 1/2-tunnin matka.

Alustava matkaohjelma tarkentuu vielä lähempänä matkaa ja lähetämme erikseen lisäinfoa Reinin vesiputous -retkestä.

 

Matkavakuutus

Tarkista, että sinulla on voimassa oleva ja tarpeeksi kattava matkavakuutus peruutusturvalla.

Hintaperuste

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Björk & Boström Urheilumatkoista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna