Urheilumatkat

Jääkiekon MM-kisat 2020 paketti 1

Ajankohta
8.5. - 12.5.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Zürich
Hinta
alk. 1540 €
Tee varaus

Jääkiekon 2020 MM-paketti 1

Jääkiekon MM-kisat 2020 pelataan Sveitsissä 8.-24.5. Suomi pelaa B-lohkossa Zürichissä, jossa pelataan myös finaaliviikonlopun ottelut.  MM-kisoihin osallistuu jälleen 16 maata, jotka jaetaan kahteen kahdeksan joukkueen lohkoon. Molempien lohkojen neljä parasta jatkavat neljännesvälieriin, jotka pelataan Lausannessa ja Zürichissä. 1/4-välieräotteluita ei voi paketoida ennakkoon, sillä ei tiedetä etukäteen ketkä pelaavat missäkin kaupungissa.

Ensimmäinen alkusarjan pakettimme on ajalle 8.-12.5. Voit valita pakettiisi 1.- tai 2.-kategorian liput sekä mieleisesi 3- tai 4-tähden hotellimajoituksen. Molemmat hotellit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Hallenstadionista, jonne mahtuu 13.000 katsojaa.
Lentoaikataulut löytyvät matkaohjelmasta. Paluulentoja on kaksi.

Hotelli                   Lippukategoria             2 HH        1 HH lisämaksu

FIFA Ascot 4*       1. kategoria         1950 € | hlö        430 €
FIFA Ascot 4*       2. kategoria         1780 € | hlö        430 €

Montana 3*         1. kategoria         1710 € | hlö        320 €
Montana 3*         2. kategoria         1540 € | hlö        320 €

Tervetuloa mukaan!

Tee varaus

Lisätiedustelut:
Björk & Boström Urheilumatkat:
Sari Saxman 040-778 2648 | sales@bjork-bostrom.fi

Katso myös muut kisapakettimme:
16.-20.5. alkusarjan MM-kisapaketti
22.-25.5. MM-finaalipaketti 

Pääkuva: Suomen Jääkiekkoliitto ry

Hintaan sisältyy

  • suorat charter-aamulennot Helsinki–Zürich–Helsinki (aikataulu tarkentuu myöhemmin)
  • lentokenttäkuljetukset
  • 4 vrk:n majoitus valitussa hotellissa 1- tai 2-hengen huoneessa
  • aamiaiset hotellissa
  • otteluliput kolmeen Suomen otteluun valitussa kategoriassa
  • Björk & Boström -edustajan palvelut Zürichissä

Maksuehto

Ennakkomaksu 50 %:  7 pv
Loppumaksu 50%:  2 kk ennen matkaa

Lisämaksusta

9.5. lauantaina on retki Reinin vesiputouksille ja Schaffhauseniin, jotka sijaitsevat tunnin ajomatkan päässä Zürichistä.

Kohokohdat

Suomen ottelut:

08.5.   Suomi – USA      klo 16:20
10.5.    Suomi – Italia    klo 20:20
11.5.    Sveitsi – Suomi  klo 20:20

Katso MM2020 -otteluohjelma tästä

Olemme Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani.

Majoitus

Hotel FIFA Ascot 4* | Hotellin kotisivut

  

Hotel FIFA Ascot sijaitsee Zürichin keskustassa kävelymatkan päässä Zürich-järveltä ja Vanhasta kaupungista. Hotellin edestä pääsee kätevästi keskustaan ja Bahnhofstrasse -ostoskadulle raitiovaunuilla 6, 7 ja 13. Hotellin lähellä sijaitsevalta Engen juna-asemalta pääsee suoraan hallille. Hotellin Ascot-ravintolassa on tarjolla pihvejä ja meren herkkuja, Fujiya-ravintolasta saa tuoreita teppanyaki-annoksia. Aamulla on tarjolla runsas buffet-aamiainen.


Hotel Montana 3* |
Hotellin kotisivut

 

Montana hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla, lähellä Sihl-jokea ja Vanhaa kaupunkia. Päärautatieasemalle on vain 300 metriä, josta pääsee junalla kätevästi Hallenstadionille. Zürichin kaikki nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla ja keskustaan sekä Bahnhofstrasse -ostoskadulle ovat vain 10 minuutin kävelymatka. Hotellin ravintolassa tarjoillaan runsas buffetaamiainen. Hotellissa on ilmainen WiFi ja vastaanotto on auki 24/7.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 8.5. - tiistai 12.5.2020

Suorat tilauslennot:

08.5.     Helsinki – Zürich        Aamulähtö
12.5.     Zürich – Helsinki        Aamupaluu

8.5. perjantai | lähtö Zürihiin | klo 16:20 Suomi – USA

Björk & Boströmin matkanjohtaja on mukana charter-lennolla. Lentokentältä on bussikuljetus hotellille. Hotellihuoneet saa viimeistään klo 15:00 ja sitä ennen matkatavarat voi jättää hotellin matkalaukkusäilytykseen. Perjantaina on Suomen ensimmäinen peli. Halukkaat voivat lähteä matkanjohtajan opastuksella Hallenstadionille, jonne pääsee mm. päärautatieasemalta junalla. Matka-aika on junasta riippuen 11-15 minuuttia. Myös FIFA Ascot -hotellin lähellä sijaitsevalta Engen juna-asemalta pääsee S2 ja S8 junilla suoraan hallille.

9.5. lauantai | alustava retkipäivä

Suomella on välipäivä ja ohjelmassa on halukkaille lisämaksusta retki Reinin putouksille, jotka ovat Euroopan suurimmat vesiputoukset. Rhein Falls-linkki

10.5. sunnuntai | klo 20:20 Suomi – Italia

Päivällä omaa ohjelmaa. Suosittu kohde on aivan Zürichin vieressä oleva Uetliberg-vuori, josta on hieno näköala koko Zürichin kaupunkiin sekä järvelle. Vuorelle pääsee kaupunkijunalla Zürichin päärautatieasemalta, matkaa kestää noin 20 minuuttia. Vuoren huipulle voi myös kävellä ja sinne menee useita eri patikkareittejä. Uetlibergiltä lähtee myös tunnettu Planetenweg-vaellusreitti, jonka varrella on aurinkokunnan planeettoja. Reitillä 1 metri vastaa miljoonaa kilometriä todellisessa mittakaavassa, mikä helpottaa aurinkokunnan kokojen ja etäisyyksien vertailua.

11.5. maanantai | klo 20:20 Sveitsi – Suomi

Päivällä omaa ohjelmaa, vaikka shoppailen. Paikallisottelu saa sveitsiläiset liikkeelle ja hallissa on varmasti tunnelma katossa.

12.5. tiistai | paluu Suomeen

Charter-lennon aikataulu tarkentuu myöhemmin. Huoneiden luovutus on nykyään klo 10-12.

Alustava matkaohjelma tarkentuu vielä lähempänä matkaa ja lähetämme erikseen lisäinfoa Reinin vesiputous -retkestä.

 

Matkavakuutus

Tarkista, että sinulla on voimassa oleva ja tarpeeksi kattava matkavakuutus peruutusturvalla.

Hintaperuste

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Björk & Boström Urheilumatkoista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna