Metsätalousmatkat

MHY Pyhä-Kala, Haapavesi-Kärsämäki ja Siikalakeus Slovenia

Ajankohta
5.6. - 11.6.2023
Kesto
7 päivää
Hinta
1780 €
Varaa matka

Metsänhoitoyhdistysten yhteinen metsä- ja luontomatka kauniiseen Sloveniaan

Luonto on hemmotellut Sloveniaa. Luoteessa ovat Juliaaniset Alpit, lounaassa välkehtivän sininen Adrianmeri ja vehmas luonto. Sisämaassa näkymät ovat kumpuilevaa metsä- ja peltomaisemaa. Maan kauneus, siisteys ja turvallisuus luovat yhdessä monipuolisen luonnon kanssa erinomaiset puitteet virkistävälle matkalle; Sloveniaa voi kuvata kahden miljoonan asukkaan turvalliseksi pesäkoloksi keskellä Eurooppaa.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Monipuolisen matkaohjelmamme aikana tutustumme niin Alppialueeseen, sisämaahan kuin Adrianmeren rannikkoonkin. Tutustumme, maan metsätalouteen, maaseudun elinkeinoihin, matkailuun, luontoon, ihmisiin ja elämänmenoon. Suomalainen ammattioppaamme on toiminut alueella vuosikymmeniä, hän pystyy kertomaan autenttisesti maan elinkeinoista ja kehittymisestä Jugoslavian ajoilta nykyaikaan.

Tervetuloa tutustumaan tähän luonnonkauniiseen ja monipuoliseen maahan!

Hintaan sisältyy

  • suora lento Helsinki–Venetsia–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset
  • ateriat: 3 x lounas ja 5 x illallinen
  • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 275 €
  • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
  • ruokajuomat
  • muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Pirjo Sehic

Olen iloinen ja pirteä freelancer ammattiopas. Olen työskennellyt matkailualalla jo yli 35 vuotta eri tehtävissä mm. kohdepäällikkönä ja oppaana, matkanjohtajana sekä erilaisten matkojen tuotanto- ja sopimuspäällikkönä. Asun nyt Suomessa. Työhistoriani on hyvin laaja ja monipuolinen. Olen toiminut fysioterapeuttina, Jyväskylän kongressikeskuksen kokouspäällikkönä, Euroopan Neuvoston projektipää... Lue lisää

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 5.6. - sunnuntai 11.6.2023

5.6. maanantai│matkapäivä, Venetsia ja Ljubljana (L, I)

Lentomatka edellisenä iltapäivänä Oulusta Helsinki-Vantaalle, jonne saavumme hyvissä ajoin alkuillasta, ja yövymme Scandic Aviapolis -lentokenttähotellissa. (tämä osuus erikseen hinnoiteltuna).

Aamuvarhaisella 5.6. kokoontuminen Helsinki – Vantaan lentoasemalla kello 05:00. Ilmoittautuminen vastaanottajalle sovitussa paikassa. Finnairin suora lento Venetsiaan kello (07:05 – 09:05). Lentoasemalla siirrymme odottavaan turistibussiin ja jatkamme suoraan Venetsian historialliseen kaupunkiin Troncheton parkkisaarelle, josta kuljetus Venetsian keskustaan. Teemme ensin opastetun kävelykierroksen keskusta-alueella, ja sen jälkeen nautimme lounaan. Lounaan jälkeen on vapaata aikaa tutustua kanaalien, kujien, siltojen ja kuppiloiden värittämään keskustaan. Sovittuun aikaan iltapäivällä kokoontuminen yhteen ja siirtyminen oppaamme kanssa takaisin parkkisaarelle ja odottavaan bussiimme. Matkamme jatkuu Slovenian rajalle ja edelleen pääkaupunki Ljubljanaan. Ajoaika on noin 3 tuntia. Arvioitu saapumisaika Ljubljanaan on kello 20:00. Majoittuminen keskustahotelliin ja yhteinen illallinen.

6.6. tiistai | Juliaaniset alpit, Bled, Bohinj ja Ljubljana (A, L)

Aamiaisen jälkeen suuntaamme luoteeseen noin 50 km:n päässä sijaitseville Juliaanisille Alpeille. Täällä tapaamme slovenialais- – suomalaisen pariskunnan. Suomalainen agronomi rouva ja slovenialainen metsänhoitajaherra toimivat päivän asiantuntijaoppainamme. Tutustumme paikalliseen metsäluontoon ja metsien hoitoon sekä Alpeilla yleistyneisiin hyönteistuhoihin ja niiden torjuntaan. Vierailemme maidontuotantoon ja maatilamatkailuun erikoistuneella maatilalla. Nautimme päivän aikana lounaan paikallisessa maaseuturavintolassa. Alkuillasta paluu Ljubljanaan tuttuun hotelliimme. Halukkaat voivat lähteä kävellen oppaan kanssa tutustumaan kaupungin ydinkeskustaan. Illallinen omatoimisesti.

7.6. keskiviikko | Kotivierailu pientilalla, metsäkävely, meijerivierailu,Portorozin rantakaupunki (A,L,I)

Nautittuamme aamiaisen hyvästelemme Ljubljanan ja suuntaamme kohti lounasta ja turkoosina hohtavaa Adrianmerta. Matkan varrella teemme kotivierailun pientilalle. Isäntäväki esittelee meille kotinsa, teemme metsäkävelyn tilan lähimetsässä ja kuulemme vertailevaa kokemusta asumisesta Suomessa / Sloveniassa. Nautimme lounaan paikallisessa kyläravintolassa – Jurcassa. Vierailemme paikallisessa pienmeijerissä. Tuotantotiloihin emme luonnollisestikaan pääse. Isäntäväki kertoo tuotannostaan ja maistelemme tilan tuotteita. Alkuillasta saavumme Adrianmeren rannalle ihastuttavaan Portorozin rantakaupunkiin. Majoitumme **** tason kylpylähotelliin. Illallinen hotellilla.

8.6. torstai |Kävelyretki Piranin historialliseen kaupunkiin, vierailu maaseutumatkailutilalla (A, I)

Hotellin kylpyläosasto aukeaa aamusta, mahdollisuus käydä siellä rentoutumassa ennen aamiaista (kuten kaikkina arkiaamuina tässä hotellissa). Hotellin runsas noutopöytäaamiainen. Sovittuun aikaan kokoontuminen oppaan luo hotelli aulaan. Kävelyretki Portorozin ydinkeskustassa ja edelleen viehättävää rantapromenadia pitkin läheiseen venetsialaisten perustamaan vanhaan Piranin rantakaupunkiin. Oppaan kanssa tutustuminen Piranin sokkeloisiin kujiin ja toriin. Vapaata aikaa. Sovittuun aikaan kokoontuminen ja siirtyminen tilausajolla Ingrid -emännän maatilalle. Tutustuminen tilan tuotantoon ja toimintaan. Tuotteiden maistelua. Mahdollisuus ostaa tilan palkittuja viinejä. Loppuiltapäivästä paluu Portoroziin. Ilta vapaata. Noutopöytäillallinen omatoimisesti (kuten kaikkina iltoina).

9.6. perjantai | Päiväretki Kroatiaan, Istrian kierros, Porec, Pazin, ja Dulen viinitila (A, I)

Passi mukaan retkelle! Normaalit aamutoimet. Sovittuun aikaan kokoontuminen aulaan ja siirtyminen odottavaan turistibussiin. Päiväretki Kroatiaan, Istrian niemimaalle. Tutustuminen Porecin rantakaupunkiin, Pazinin kylään ja vierailu Dulen maatilamatkailua harjoittavalla viinitilalla. Hauskaa ohjelmaa ja tilan tuotteiden maistelua. Alkuillasta paluu hotellille. Illallinen.

10.6. lauantai | Lomailua (A, I)

Aamiainen, jonka jälkeen vapaata ohjelmaa. Alueen pääkaupunkiin Koperiin on noin 20 km:n matka. Halukkaat voivat käydä omatoimisesti tutustumassa kaupunkiin joko linja-autolla tai taksilla. Ennen hotellin illallista voivat ryhmäläiset halutessaan vielä kokoontua hotellin baarin seurustelemaan ja kertaamaan matkan kokemuksia. Aamulla aikainen herätys 😊. Opas päivystää illalla etukäteen sovitusti. Illallinen.

11.6. sunnuntai | Kotimatka (A)

Kellot soimaan aikaisin – opas antaa edellispäivänä ohjeet. Hotellilta saamme aamiaispaketit. Venetsian kentälle saapuminen klo 07.30. Lähtöselvitys ja siirtyminen lähtöterminaaliin. Finnairin lento Helsinkiin lähtee kello 09.50 ja saapuu klo 13.40. Tämän jälkeen on mahdollista palata Finnairin lennolla suoraan Helsinki-Vantaalta Ouluun (hinta erikseen).

Iloinen ja antoisa matka on päättynyt.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Lennot

5.6.2023 AY1781 Helsinki – Venetsia klo 07.05 – 09.05
11.6.2023 AY1782 Venetsia – Helsinki klo 09.50 – 13.40

Majoitukset

5.6.-7.6.2023 (2 yötä) | Hotel Lev

Vošnjakova ulica 1 Ljubljana, Slovenija, + 386 (0) 1 308 7000

7.6.-11.6.2023 (4 yötä) | Life Class Hotel Portoroz

Obala 33, 6320 Portorož, Slovenija, +386 (5) 692 10 20

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 €/hlö erääntyy varauksen yhteydessä.
Loppumaksun eräpäivä 12.4.2023

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.
* Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
* 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
* 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
* 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

 

 

Kuvia

MHY Pyhä-Kala, Haapavesi-Kärsämäki ja Siikalakeus Slovenia kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna