Metsä- ja maatalousmatkat

Metsämatka Irlantiin

Ajankohta
16.9. - 21.9.2019
Kesto
6 päivää
Kohde
Irlanti
Hinta
1560 €

Metsäopintomatka Irlantiin

Lähde kanssamme tutustumaan Irlannin ainutlaatuisuuteen. Olemme sisällyttäneet matkaohjelmaan metsäalaan liittyviä elementtejä, jotka lisäävät matkan ammatillista hyötyä. Matkan aikana pääsemme tutustumaan erilaisiin metsätalousalan yrityksiin ja kuulemme paikallisten metsäammattilaisten ajatuksia Irlannin metsien ja metsätalouden tilasta.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin Joensuu – Helsinki – Dublin – Helsinki – Kuopio
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
  • hotelliaamiaiset
  • ohjelman mukaiset kuljetukset
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut alkaen / päättyen Dublin
  • ohjelman mukaiset ateriat ; 2 x lounas, 1 x illallinen Minella hotellissa, 1 x illallinen Minella hotellissa ja musiikkiesitys
  • Celtic Night – irlantilainen ilta sis. illallinen

 

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone, 420 €/hlö ilman huonekaveria matkustavan tulee varata yhden hengen huone
  • ruokajuomat lounailla ja illallisilla
  • muut palvelut

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 16.9. - lauantai 21.9.2019

16.9. maanantai | matkapäivä, Tipperary & Clonmel

Kokoontuminen Joensuun lentoasemalla, josta Finnairin lento Helsinkiin kello 05.40 – 06.40 ja sieltä edelleen Dubliniin kello 08.15 – 09.30. Suomalainen opas on ryhmäämme vastassa Dublinin lentokentällä. Kuljetus lentokentältä Tipperaryyn. Matkan varrella nautitaan yhteinen lounas Rock house -ravintolassa Cashelin kaupungissa. Ennen saapumista Minella -hotelliin teemme metsäaiheisen vierailun yritykseen The Forestry Company. He auttavat Irlannin metsänomistajia kehittämään ja kasvattamaan toimintaansa.

Huom. Vierailukohteen tarkemmat tiedot vahvistetaan lähempänä matkan ajankohtaa.

Yhteinen Illallinen Minella -hotellissa.

17.9. tiistai | taimitarha ja metsäkohde

Irlantilainen aamiainen hotellissa. Päivän aikana tutustutaan esim. yhteen Irlannin suurimmista taimistoista ja vieraillaan kahdessa muussa metsäaiheisessa vierailukohteessa kuten sahalla esim. Glennon Brothers, ja metsähakkuualueella, jossa ryhmälle kerrotaan yksityiskohtaisesti Irlannin metsätalouden nykypäivästä ja historiasta. Vuonna 1913 perustetulla sahalla on pitkät perinteet ja se on yksi johtavista sahatuotteiden valmistajista Irlannissa. Sillä on tehtaat myös englannissa sekä Skotlannissa. Saha valmistaa mm. kuormalavoja ja erilaisia pakkausmateriaaleja. Omakustanteinen lounas nautitaan perinteisessä irlantilaisessa pikkukaupungissa Fermoyssa. Lounaan jälkeen vierailemme Sap Groupin taimitarhalla, joka sijaitsee lähellä Clonmelia, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Cahirista. Sap Nurseries on yksi Euroopan suurimmista taimitarhoista, jossa kasvatetaan erilaisia puuntaimia. Taimitarha on toiminut jo yli 15 vuotta ja se on yksi tärkeimmistä taimitarhoista Irlannin saarella. Vierailun aikana kuullaan taimitarhan toiminnasta ja mitä puita Irlannissa istutetaan.

Huom. Vierailukohteiden tiedot vahvistetaan lähempänä matkan ajankohtaa.

Vierailujen jälkeen paluu takaisin Minella -hotelliin. Illallinen nautitaan hotellissa ja sen aikana kuulemme perinteistä irlantilaista musiikkia ja nähdään mahdollisesti myös irlantilainen tanssiesitys.

18.9. keskiviikko │ metsäkohde & Swiss Cottage

Irlantilainen aamiainen hotellissa. Aamupäivän aikana teemme metsäaiheisen vierailun Tipperaryn alueella. Vierailemme mm. hakkuualueella, jossa tavataan paikallinen metsänomistaja. Yhteinen lounas nautitaan sopivassa paikassa päivän aikana. Päivän aikana vieraillaan myös Swiss Cottage huvimajalla. Swiss Cottage on erikoinen viktorianaikainen, ranskalaistyylinen, ‘Cottage Orne’ huvimaja, jossa aatelisilla oli tapana leikkiä tavallisia talonpoikia. Huvimaja kuului Butlerin suvulle , joka asutti Cahir Castle linnaa. Rakennus valmistui 1800-luvun alussa, eikä siellä ole koskaan varsinaisesti asuttu. Talossa on hauska nukkekotimainen sisustus. Sijainti idyllisella paikalla Suir-joen rannalla. Ilta vapaata ja omakustanteinen illallinen nautitaan Minella -hotellissa.

19.9. torstai │ Wicklown- vuoristo, Avondale -metsäalue ja Dublin

Irlantilainen aamiainen hotellissa. Jätämme Tipperyn alueen taaksemme ja suuntaamme Dubliniin upean Wicklown -vuoriston kautta. Matkalla tutustutumme Avondale -metsäalueeseen, jossa tapaamme Coillten https://en.wikipedia.org/wiki/Coillte eli Irlannin valtion metsälaitoksen edustajan tai suomenkielien opas kertoo Irlannin metsätaloudesta. Metsäalueeseen tutustumme opastetulla kierroksella.

Huom. Tarkemmat tiedot vierailusta vahvistetaan lähempänä matkan ajankohtaa.

Avondalesta jatkamme suoraan Dubliniin. Saavuttuamme kaupunkiin näemme kaupunkikierroksella Dublinin tärkeimmät nähtävyydet bussista käsin. Vapaa ilta ja illallinen omakustanteisesti.

20.9. perjantai │ MHY Pohjois-Karjalan metsäinfo, Dubliniin tutustumista ja irlantilainen ilta

Irlantilainen aamiainen hotellissa, jonka jälkeen ryhmä kokoontuu MHY:n Pohjois-Karjalan metsäinfoon hotellin kokoustilassa kello 09.30 – 10.30. Kokouksen jälkeen vapaata-aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Iltapäivällä vierailemme Teeling viskitislaamolla. Teeling-suku on valmistanut viskiä vuodesta 1782. Uusi Teeling -viskitislaamo avattiin Dublinissa vuonna 2015 ja se toimii lähes samalla sijainnilla Dublinin Liberties -alueella kuin vanha tislaamo aikoinaan. Teeling -viskitislaamo on ensimmäinen viskiä valmistava uusi tislaamo Dublinissa yli 125 vuoteen! Opastetulla kierroksella tutustutaan irlantilaisen viskin raaka-aineisiin ja tislaukseen sekä opitaan monta mielenkiintoista seikkaa viskistä. Kierroksen lopuksi on tarjolla viskimaistiainen. Kierroksen jälkeen vapaata aikaa Dublinissa ostoksille & kaupunkiin tutustumiselle.

Iltaohjelma Yhteinen Celtic Night -irlantilainen ilta kävelymatkan päässä hotellilla.

Arlington -hotellin Knightsbridge -baarin Celtic Night irlantilainen ilta on unohtumaton kokemus. Illan ohjelmassa on hyvää ruokaa, juomaa ja perinteistä irlantilaista musiikkia ja tanssia. Illan aikana esiintyy maailmankuulu Celtic Rhytm -tanssiryhmä ja orkesteri. Irlantilainen bändi esittää

Irlantilaisia balladeja. Lisätietoja täältä: https://www.arlington.ie/celtic-nights.html

21.9. lauantai │ kotimatka

Aikainen aamiainen hotellissa, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus lentoasemalle kello 07.30. Finnairin lento Dublinista Helsinkiin kello 10.15 – 15.15 ja Helsingistä jatkolento Joensuuhun kello 16.10 – 17.10.

Hyvää matkaa!

Lennot

AY350 maanantai 16.9.2019 Joensuu – Helsinki kello 05.40 – 06.40

AY1381 maanantai 16.9.2019 Helsinki – Dublin kello 08.15 – 09.30

AY1382 lauantai 21.9.2019 Dublin – Helsinki kello 10.15 – 15.15

AY 345  lauantai 21.9.2019 Helsinki – Joensuu kello 16.10 – 17.10

Majoitus

Hotel Minella ****, Clonmel 16. – 19.9.2019

Hotel Minella on elegantti hotelli lähellä Clonmelin pikkukaupunkia, Comeragh Mountains vuorten juurella Suir-joen rannalla. Hotellirakennus on historiallinen kartanorakennus vuodelta 1863, jonka nykyiset omistajat avasivat hotellina vuonna 1963.  Irlantilaisia tunnelmia upeiden maisemien keskellä!

Hotellissa on 90 huonetta, joissa on varusteena kylpy/suihku, puhelin, TV, internet-yhteys, hiustenkuivaaja, silitysvarusteet ja teen/kahvinkeittovälineet. Yleisissä tiloissa on ravintola, baari, kokoustilat ja vapaa-ajankeskus. Irlantilaisia tunnelmia upeiden maisemien keskellä!

Academy Plaza Hotel***, Dublin 19.-21.9.2019

Academy Plaza hotelli on viihtyisä kolmen tähden hotelli Dublinin ydinkeskustassa O’Connell Street – pääkadun sivukadun varrella. Kaikki nähtävyydet, kaupat ja ravintolat ovat vain muutaman minuutin päässä hotellista. Hotelli on tyyliltään moderni. Hotellissa on 285 huonetta, joissa on varusteena työpöytä, kylpy/suihku, puhelin, TV, internet-yhteys, hiustenkuivaaja, silitysvarusteet ja kannettavan tietokoneen kokoinen tallelokero, sekä teen/kahvinkeittovälineet. Hotellin yleisissä tiloissa ovat Plaza Bar & Grill ravintola, jossa on tarjolla lounas ja päivällinen, sekä perinteinen Oscars Restaurant ravintola.

Erinomainen sijainti keskellä kaupunkia!

 

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna