Metsätalousmatkat

MHY matka Slovakiaan

Ajankohta
Matka siirtyy syksyyn 2022
Kohde
Slovakia

MHY matka Slovakiaan

Tervetuloa Metsänhoitoyhdistyksen opinto- ja virkistysmatkalle Slovakiaan. Slovakia on monelle vielä tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän mielenkiintoista nähtävää, historiallisia nähtävyyksiä, kaunista luontoa sekä edullisia ostoksia. Tutustumme matkamme aikana Slovakian metsiin ja niiden hoitoon paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla. Pääsemme myös tutustumaan Tatra-vuoriston metsätuhoalueisiin, slovakialaiseen maaseutuun ja pääkaupunki Bratislavan nähtävyyksiin.

 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Oulu/Helsinki – Wien – Helsinki/Oulu lentoveroineen 
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa  
 • hotelliaamiaiset 
 • ohjelman mukaiset kuljetukset  
 • ohjelman mukaiset vierailut 
 • ohjelman mukaiset ateriat; 3 x lounas, 3 x illallinen, ruokajuomina vesi, lasi viiniä / olut 
 • Suomalainen opas mukana matkan 
 • Mhy:n edustaja mukana matkalla matkanjohtajan roolissa 
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 225 €/henkilö
 • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

Tatranska Lomnica – Grand Hotel Praha****

Grand Hotel Praha sijaitsee erinomaisella paikalla Tatranská Lomnican keskustassa Lomnický štít -vuoren juurella ja aivan Korkea Tatra -vuoriston sydämessä. Hotellin historia juontaa juurensa yli 100 vuoden päähän sen upeisiin avajaisiin vuonna 1905. Tarjolla on rikasta historiaa, tyylikästä sisustusta ja erinomaista ruokaa. Asiakkaat voivat käyttää hotellin spa- ja wellness-palveluita ilmaiseksi.

Bratislava – hotelli Falkenstein****

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä linnaa ja vanhaa kaupunkia, jossa on perinteisiä ravintoloita ja kahviloita. Hotellissa on mm. maksuton spa-osasto, monipuolisine sauna- ym palveluineen.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

19.4. tiistai│matkustuspäivä

Kokoontuminen lentoasemalla, joko Oulu tai Helsinki. Lähtöselvitys Finnairin  lennolle Wieniin. Lennon aikataulu: Helsinki – Wien 08.30 – 09.55. Oppaamme on linja-auton kanssa meitä vastassa Wienin lentokentällä, suuntaamme hänen johdollaan välittömästi Slovakian puolelle. Matkan varrella tervetulodrinkki ja lounas.  Saavumme Tatralle alkuillasta. Majoittuminen. Hotellin noutopöytäillallinen (ruokajuomineen). Ilta on vapaata aikaa.

20.4. keskiviikko│ Metsäretkipäivä, metsätuhot

Aamiaisen jälkeen lähtö päivän metsä- ja luontoretkelle. Retken aikana näemme Slovakian upeat vuoristometsät ja maisemat. Tutustumme Tatra-vuoriston museoon, jossa vuoriston eläin-, kasvi- ja kivikokoelmien lisäksi kuulemme esityksen Slovakian metsistä, metsänhoidosta sekä ympäristöasioista ja metsäteollisuudesta. Aluetta vaivaa laaja kirjanpainajatuho, kuulemme tuhojen korjuusta ja torjunnasta. Päivän aikana yhteinen lounas. Paluu hotelliin iltapäivällä ja vapaata-aikaa. Mahdollisuus tutustua omatoimisesti alueen luontopolkuihin ja paikalliseen kyläelämään.

21.4. torstai │Tatra-vuoriston metsät ja monipuolinen luonto

Aamiaisen jälkeen jatkamme tutustumista Tatran metsä- ja luontokohteisiin. Teemme retken Stary Smokovecin alueen metsiin. Liikumme köysiratajunalla, joka vie meidät vesiputoukselle ”Kylmäpuron virta”. Olemme noin 300 m merenpinnan yläpuolella. Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen. Paluu hotelliin ja yhteinen illallinen paikallisravintolassa.

22.4. perjantai │ Biisonitilavierailu ja Bratislava

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus Bratislavaan. Matkalla pysähdymme tutustu-maan biisonitilaan Topolciankyssa joka on yksi Euroopan paikoista jossa elää visenttejä eli Euroopan biisoneita. Päivän aikana yhteinen lounas. Saapuminen Bratislavaan, majoittuminen.
Kävelykierros vanhassa kaupungissa, ja halukkaat voivat illastaa omatoimisesti.

23.4. lauantai │ Bratislavan metsäpuisto

Aamupäivällä tutustuminen Bratislavan kaupungin metsäpuistoon, jossa metsäalueen edustaja opastaa Kamzikin alueelle tuolihissille, josta tutustumiskierros jatkuu. Iltapäivällä paluu hotellille ja lounas omatoimisesti. Yhteinen illallinen paikallisessa ravintolassa.

24.4. sunnuntai │ Kotimatka

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus Wieniin. Wienissä kaupunkikierros jonka jäl-keen omaa aikaa lounastamiseen ja kaupunkiin tutustumiseen. Illansuussa kuljetus lentoase-malle. Finnairin lento Helsinkiin 19.25 – 22.45 (ja jatkolento Ouluun klo 23.50-0055)

Lennot
AY0450 19.4.2022 Oulu – Helsinki klo 05.50–06.50
AY1471 19.4.2022 Helsinki – Wien klo 08.30–09.55
AY1476 24.4.2022 Wien – Helsinki klo 19.25–22.45
AY0449 24.4.2022 Helsinki-Oulu klo 23.50-00.55

Majoitus

Majoitus
Grand Hotel Praha****, Tatranska Lomnica
https://ghpraha.sk/en/

Hotel Falkensteiner****, Bratislava
https://www.falkensteiner.com/en/hotel-bratislava

Kuvia

MHY matka Slovakiaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna