COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Metsätalousmatkat

Mhy Etelä-Savon matka Slovakiaan

Ajankohta
22.4. - 26.4.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Slovakia
Hinta
1430 €

Mhy Etelä-Savon matka Slovakiaan

Tervetuloa Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon opinto- ja virkistysmatkalle Slovakiaan. Slovakia on monelle vielä tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän mielenkiintoista nähtävää, historiallisia nähtävyyksiä, kaunista luontoa sekä edullisia ostoksia. Tutustumme matkamme aikana Slovakian metsiin ja niiden hoitoon paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla. Pääsemme myös tutustumaan Tatra-vuoriston metsätuhoalueisiin, slovakialaiseen maaseutuun ja pääkaupunki Bratislavan nähtävyyksiin.

 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • edestakainen kuljetus päätietä pitkin Juvalta Helsinki – Vantaan lentoasemalle
  • suora lento Helsinki– Wien –Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset, vierailut ja sisäänpääsymaksut
  • ateriat 3 x lounas ja 3 x illallinen (osa ruokajuomin)
  • paikallisen suomenkielisen oppaan palvelut
  • Mhy:n edustajan mukanaolo matkalla matkanjohtajan roolissa

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 145 €/henkilö
  • muut mahdolliset palvelut

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 22.4. - perjantai 26.4.2019

22.4. maanantai│matkustuspäivä

Tilausajokuljetus Mhy:n päätoimistolta Juvalta päätietä pitkin Helsinki – Vantaan lentoasemalle. Lähtöselvitys Finnairin suoralle lennolle Wieniin. Lennon aikataulu on 08.30 – 09.55. Oppaamme on linja-auton kanssa meitä vastassa Wienin lentokentällä, suuntaamme hänen johdollaan välittömästi Slovakian puolelle. Matkan varrella tervetulodrinkki ja lounas.   Saavumme Tatralle alkuillasta. Majoittuminen. Hotellin noutopöytäillallinen ruokajuomineen). Ilta on vapaata aikaa.

23.4. tiistai│ Metsäpäivä Slovakiassa

Aamiaisen jälkeen lähdemme päivän metsä- ja luontoretkelle. Tutustumme puunkorjuuseen tai hakkuualueeseen, mikäli sellainen on reitin varrella. Kuulemme esityksen Slovakian metsistä, metsänhoidosta sekä myös ympäristöasioista ja metsäteollisuudesta. Päiväretken aikana on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Palaamme iltapäivällä hotellille. Halukkaille jää hyvää aikaa tutustuttua alueen luontopolkuihin ja paikalliseen kyläelämään. Hotellin noutopöytäillallinen ruokajuomineen.

24.4. keskiviikko │Tatra-vuoriston metsät ja monipuolinen luonto

Aamiaisen jälkeen jatkamme tutustumista Tatran metsä- ja luontokohteisiin. Teemme retken Stary Smokovecin alueen metsiin. Liikumme köysiratajunalla, joka vie meidät vesiputoukselle ”Kylmäpuron virta”. Olemme noin 300 m merenpinnan yläpuolella. Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen. Paluu hotelliin ja yhteinen illallinen paikallisravintolassa.

25.4. torstai │ Biisonitilavierailu ja Bratislava

Aamiaisen jälkeen pakkaamme tavarat ja lähdemme linja-autolla kohti Bratislavaa, jonne on noin kahden tunnin ajomatka. Nautimme matkan varrella yhteisen lounaan (sisältää ruokajuoman) sekä pysähdymme biisonitilalla Topolciankyssa, joka on yksi Euroopan paikoista, jossa elää visenttejä eli Euroopan biisoneita. Saavuttuamme Bratislavaan, majoittuminen keskustahotelliin ja jonka jälkeen halukkaat voivat lähteä oppaamme kanssa tutustumaan Slovakian pääkaupunkiin, upeaan Bratislavaan ja sen nähtävyyksiin.

26.4. perjantai │ Omaa aikaa Bratislavassa ja kotimatka

Aamiaisen jälkeen on vapaata aikaa tutustua Bratislavaan. Iltapäivällä kokoonnumme hotellin aulassa ja lähdemme bussilla Wienin lentoasemalle (ajoaika noin 1h). Yhteinen lounas matkan varrella. Finnairin lento Helsinkiin kello 19.15 – 22.35. kuljetus päätietä pitkin Juvalle Mhy:n päätoimistolle.

Lennot
AY1471 maanantai 22.4.2019 Helsinki – Wien kello 08.30 – 09.55
AY1476 G perjantai 26.4.2019 Wien – Helsinki kello 19.15 – 22.35

Majoitus

22. – 25.4.2019 Hotel Villa Siesta***
Hotel Villa Siesta 3*: https://villasiesta.com/en/

25. – 26.4.2019 Hotel Austria Trend Bratislava
**** tason turistihotelli Bratislavan kes-kustassa www.austria-trend.at/en/hotels/bratislava

 

Kuvia

Mhy Etelä-Savon matka Slovakiaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna