Kontiki
Kon-Tikin Itävallan matkalta: Salzburg

Tervetuloa Taloustaidon lukijamatkalle! Matkatoimisto Kon-Tiki Tours osti maa- ja metsätalousalan opintomatkoihin erikoistuneen Trio Travelsin alkuvuodesta 2017. Tarjoamme nyt metsäomaisuuden taloudelliseen hallinnoinnointiin (tilakaupat, sukupolvenvaihdokset, metsäverotus, puukauppa) painottuvan opinto- ja virkistysmatkan Itävallan Zell am Seehen. Matkalla on mukana metsätalousinsinööri ja metsäalan arvostettu erityisasiantuntija Markku Vaario.

Matkaohjelma
23.5. keskiviikko | Matkapäivä, Kotkanpesä ja Zell am See
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta Finnairin suora lento Müncheniin kello 8.00–9.30. Opas ja linja-auto ovat meitä vastassa lentokentällä, josta lähdemme bussilla kohti Itävaltaa (ajomatka n. 170 km). Matkalla pysähdymme tauolle ja nauttimaan omatoimista lounasta. Lisäksi pysähdymme tutustumaan Hitlerin Kotkanpesään ennen Zell am Seen viehättävään lomakaupunkiin saapumista. Majoittuminen ja yhteinen illallinen hotellilla.

24.5. torstai | Tutustuminen vuoristometsien hoitoon ja luento
Aamiaisen jälkeen lähdemme postibussilla kohti Schmittenlaaksoa, jossa tapaamme paikallisen metsänhoitajan. Tutustumme hänen johdollaan matkailualueen vuoristometsien hoitoon. Pääpaino metsänhoidossa on monimuotoisuus, ulkoilu- ja virkistyskäyttö sekä lumivyöryjen estäminen. Puunkorjuun haasteet poikkeavat siitä, mihin olemme Suomessa tottuneet. Nousemme kabiinihissillä ylös vuorenrinteelle, josta hiljalleen kävelemme metsäreittiä alas laaksoon.

Lounaan jälkeen tutustumme kaupunkiin yhteisellä kaupunkikävelyllä ja pääsemme laivaristeilylle ihastuttavalle Zeller-järvelle, jonka rannalla Zell am See sijaitsee. Alkuillasta pitää erityisasiantuntijamme Mti Markku Vaario luennon metsäomaisuuden hoidosta. Vaariolta voi varata henkilökohtaisen tapaamisen tai neuvotteluajan Suomeen. Ilta vapaa aikaa.

25.5. perjantai | Luentoja metsäomaisuuden hoidosta, vaellus
Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen olemme varanneet n. 3 tuntia erityisasiantuntijan luennolle teemana metsäomaisuuden hoito – sukupolvenvaihdos ja perintöveroasiat. Luennon jälkeen on aikaa omatoimiselle lounaalle. Lounaan jälkeen iltapäivällä pidetään sovitut kahdenkeskiset neuvottelut erityisasiantuntijan kanssa. Nämä neuvottelut voidaan sopia käytäväksi matkan jälkeen Suomessa. Iltapäivällä on myös mahdollisuus lähteä vapaaehtoiselle opastetulle patikkaretkelle Ebenbergalmille. Täällä pääsemme vaeltamaan kauniissa maisemissa alarinteillä. Illallinen hotellilla.

26.5. lauantai | Luentoja metsäomaisuuden hoidosta, vaellus
Aamiaisen jälkeen jatkuu erityisasiantuntijan esitelmä n. 3 tuntia. Hänelle voi esittää kysymyksiä, joihin hän vastaa yleisellä tasolla – henkilökohtaiset asiat käydään hänen kanssaan läpi kahdenkeskisissä palavereissa matkan jälkeen Suomessa. Luennon jälkeen on aikaa omatoimiselle lounaalle. Lounaan jälkeen on mahdollisuus lähteä vapaaehtoiselle opastetulle retkelle Schmittenhöhelle vaeltamaan. Vaellamme ensin panoramapolkua pitkin Sonnkogelille (noin 1,5h), jonka jälkeen palaamme hisseillä takaisin laaksoon. Illallinen hotellilla.

27.5. sunnuntai | Grossglockner
Aamiaisen jälkeen lähdemme koko päivän kestävälle bussiretkelle tutustumaan upeisiin alppimaisemiin. Retkemme suuntautuu kohti Itävallan korkeinta vuorta Grossglockneria (3798 m) ja pääsemme ihailemaan myös jäätikkömaisemia. Takaisin hotellille palaamme noin klo. 17.00. Yhteinen päätösillallinen hotellilla.

28.5. maanantai | Kotimatka
Otamme eväspaketit mukaan hotellilta ja pakkaamme matkatavarat linja-autoon. Kuljetus klo. 7.00 kohti Münchenin lentokenttää, josta lennämme Finnairin suoralla lennolla Helsinkiin klo. 12.10–15.35.

Lennot
AY1401 keskiviikko 23.5.2018 Helsinki – München kello 08.00 – 09.30
AY1402 maanantai 28.5.2018 München – Helsinki kello 12.10 – 15.35

Majoitus
Steinerwirt1493
Dreifaltigkeitsgasse 2, 5700 Zell am See http://www.steinerwirt.com/en/
Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot. Maksuehto: ennakkomaksu 300 € / hlö, 7 vrk varauksesta tai verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Loppumaksu eräpäivällä 9.4.2018

Hinnat perustuvat 8.12.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Metsätalousalan opintomatka Zell am See

23.–28.5.

1395/1445 €

Tervetuloa Taloustaidon lukijamatkalle! Matkatoimisto Kon-Tiki Tours osti maa- ja metsätalousalan opintomatkoihin erikoistuneen Trio Travelsin alkuvuodesta 2017. Tarjoamme nyt metsäomaisuuden taloudelliseen hallinnoinnointiin (tilakaupat, sukupolvenvaihdokset, metsäverotus, puukauppa) painottuvan opinto- ja virkistysmatkan Itävallan Zell am Seehen. Matkalla on mukana metsätalousinsinööri ja metsäalan arvostettu erityisasiantuntija Markku Vaario.