Metsätalousmatkat

Metsänomistajien matka Itävaltaan

Ajankohta
12.10. - 16.10.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Zell am See
Hinta
1395 €/hlö
Varaa matka

Metsänomistajien matka Itävaltaan

Lämpimästi tervetuloa tälle Eteläisen Suomen metsänhoitoyhdistysten metsänomistajien opinto- ja virkistysmatkalle upeisiin vuoristomaisemiin Itävallan Zell Am See´hen.  Luonnonnähtävyyksien lisäksi tutustumme matkan aikana metsänhoitoon paikallisen metsänhoitajan johdolla ja vierailemme pientilalla. Mikäli sääolosuhteet sallivat, käymme myös Hitlerin Kotkanpesällä. Matkanjohtajana toimii suomalainen, kohteessa asuva kokenut matkanjohtaja Anne Lappi.

Kun matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi voi laittaa opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja esim. omasta mhy:stä.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki – München – Helsinki lentoveroineen
  • matkatavarat 8 kg matkustamoon ja 23 kg ruumaan
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset
  • ohjelman mukaiset ateriat; 2 x lounas ja 3 x illallinen hotellissa, ruokajuomina illallisilla viini/olut/alkoholiton x 1 annos
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut alkaen / päättyen München

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone, 110 € ilman huonekaveria matkustavan tulee varata yhden hengen huone
  • ennakkoon varatut istumapaikat
  • muut palvelut

Matkanjohtaja

Anne Lappi

Olen asunut 20 vuotta Alpeilla, niistä 17 vuotta Zell am Seessä Itävallassa. Alunperin tulin Alpeille yhdeksi talveksi, mutta vuoret veivät sydämeni ja jäin tänne postikorttimaisemaan. Elämäni vaihtui levy-yhtiön pr-päälliköstä matkaoppaaksi. Ensimmäiset kesät olin Aurinkomatkojen oppaana ja kohdepäällikkönä, sitten tein vuosia päiväretkiä paikalliselle bussifirmalle asiakkaina matkailijoita ympä... Lue lisää

Majoitus

Steinerwirt1493

Dreifaltigkeitsgasse 2, 5700 Zell am See
Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 12.10. - keskiviikko 16.10.2019

2.10. lauantai │ Helsinki – Zell Am See

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta Finnairin suora lento Müncheniin lähtee kello 09.15. Saapuminen perille klo 10.50. Suomenkielinen matkanjohtaja Anne Lappi on ryhmää vastassa. Lähdemme tilausbussilla kohti Itävaltaa. Saapuminen n. kolmen tunnin ajomatkan päähän Zell Am See´n pieneen, viehättävään vuoristokaupunkiin, joka on suosittu talviurheilukohde, mutta tarjoaa myös syksyllä mahtavat maastot ja maisemat aktiiviseen liikkumiseen luonnossa. Majoittuminen Steinerwirt -hotelliin. Teemme opastetun kaupunkikävelyn. Yhteinen illallinen hotellissa.

13.10. sunnuntai │ Krimml vesiputoukset & Hohe Tauern kansallispuistokeskus

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla tutustumisretkelle Euroopan korkeimmille vesiputouksille Krimmliin. Kuulemme, miten mahtavat luonnonvoimat ja vesimassat järjestävät vaikuttavan konsertin. Huomio kiinnittyy vesiputouksen aiheuttaman mikroilmaston vaikutuksesta alueen puustoon ja pintakasvillisuuteen. Maapohja peittyy sammalista ja puusto on sopeutunut runsaaseen kosteuteen. Maastossa ollaan parisen tuntia ja korkeusmetrejä tulee n. 250. Hyväkuntoiset voivat nousta putouksen vierellä kulkevaa polkua ylös asti, halutessaan voi jäädä myös alemmalle tasolle, josta näkee myös hyvin ympäröivän alueen. Iltapäivällä tutustumme Hohe Tauernin Kansallispuistokeskukseen, jossa saamme lisätietoa alueen luonnosta. Yhteinen lounas päivän aikana. Ilta vapaata.

14.10. maanantai │ Schmittenlaakso & Augut pientila

Aamiainen omaan tahtiin hotellissa, jonka jälkeen lähdemme postibussilla kohti Schmitten-laaksoa. Tapaamme siellä paikallisen metsänhoitajan. Tutustumme hänen johdollaan matkailualueen vuoristometsien hoitoon. Pääpaino metsänhoidossa on monimuotoisuus, ulkoilu- ja virkistyskäyttö sekä lumivyöryjen estäminen. Puunkorjuun haasteet poikkeavat siitä, mihin olemme Suomessa tottuneet. Nousemme kabiinihissillä ylös vuorenrinteelle, josta hiljalleen kävelemme metsäreittiä alas laaksoon. Matkalla keskustaan vierailemme viehättävällä Augut-pientilalla ja tutustumme tilan kauppaan, jossa myydään tilan omia tuotteita eli herkullista lähiruokaa mm. juustoa, lihaa, kinkkua, hilloja ja leipää. Iltapäivällä vapaata-aikaa Zell am Seessa ostoksille tai omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Yhteinen illallinen hotellilla.

15.10. tiistai │ Grossglockner

Aamiaisen jälkeen lähdemme koko päivän kestävälle bussiretkelle tutustumaan upeisiin alppimaisemiin. Retkemme suuntautuu kohti Itävallan korkeinta vuorta Grossglockneria (3798 m) ja pääsemme ihailemaan myös jäätikkömaisemia. Näemme eri kasvillisuusvyöhykkeitä ja nousemme puurajan yläpuolelle. Yhteinen illallinen hotellissa.

16.10. keskiviikko │ Kotkanpesä & kotiinpaluu

Aamiaisen jälkeen hyvästelemme kauniin vuoristokylämme ja lähdemme bussilla kohti Kot-kanpesää. Suuntaamme Saksan Alpeille. Mikäli sääolosuhteet sallivat, tutustumme Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue rakennuttamaan edustustilaan eli nk. teehuoneeseen, joka rakennettiin Hitlerille tämän 50-vuotislahjaksi. Mikäli lumiolosuhteet estävät pääsyn Kotkanpesälle, tutustumme kuitenkin kohteesta kertovaan museoon. Nautimme päivän aikana yhteisen lounaan. Saapuminen Münchenin lentoasemalle noin kello 17.00. Finnairin suora lento Helsinkiin kello 18.50 – 22.15

Lennot

AY1401 lauantai 12.10.2019 Helsinki – München kello 09.15 – 10.50 ja
AY1406 keskiviikko 16.10.2019 München – Helsinki kello 18.50 – 22.15

Käytämme kokonaishinnoittelua, johon ei lisätä erillisiä toimitus- tai palvelumaksuja.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Suosittelemme, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.

Hinnat perustuvat 29.1.2019 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hin-nantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

 

Kuvia

Metsänomistajien matka Itävaltaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna