Kulttuuri­matkat

Luonto- ja kulttuurimatka Vietnamiin

Ajankohta
20.8. - 28.8.2018
Kesto
9 päivää
Kohde
Vietnam
Hinta
2590 €
Varaa matka

Luonto- ja kulttuurimatka Vietnamiin

Tervetuloa MHY Savotan järjestämälle ainutlaatuiselle, metsäomistajille räätälöidylle matkalle Vietnamiin. Tutustumme maan upeaan luontoon ja eksoottisiin kaupunkeihin. Nautimme äärimmäisestä ystävällisyydestä sekä paikallisista herkuista. Mikä olisikaan mahtavampi ympäristö kuulla metsänhoidosta ja metsätaloudesta kotimetsiemme ulkopuolella ja vaihtaa kokemuksia paikallisten asiantuntijoiden kanssa. Matkan aikana saamme mahdollisuuden vierailla paikallisissa oppilaitoksissa ja tutustua metsänhoitoon ja sekä metsäteollisuuteen. Ohjelman lomassa jää mukavasti aikaa myös rentoutumiseen ja nähtävyyksien katseluun.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • reittilennot Kuopio-Helsinki-Bangkok-Hanoi-Hue-Hongkong-Helsinki-Kuopio turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus 4* hotelleissa jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja palvelut, ateriat: 4 lounasta ja 2 illallista
    suomalaisen metsäasiantuntija & matkanjohtajan palvelut matkan aikana
  • paikallisten maa- ja metsäasiantuntijoiden opastukset vierailukohteissa
  • paikallisen (englanninkielisen) turistioppaan palvelut ja pääsymaksut ohjelmassa mainittuihin vierailukohteisiin

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 167€/hlö, ennakkoon varatut istumapaikat
  • muut palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Majoitus

Hanoi Pearl Hotel 4*

www.hanoipearlhotel.com

Hanoin vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Hanoi Pearl Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä Pyhän Joosepin katedraalilta, Ngoc Son -temppelistä ja Thang Long -vesinukketeatterilta. Ilmastoiduissa huoneissa on parkettilattia ja kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, kylpytakit sekä ilmaisia ​​kylpytuotteita. Huoneissa on Wi-Fi, tallelokero, minibaari, taulu-tv kaapelikanavilla ja teen ja kahvin valmistusvälineet.

Moonlight Hotel Hue 4*

www.moonlighthue.com

Moonlight Hotel Hue sijaitsee Hue Cityn sydämessä vain 5 minuutin ajomatkan päässä suosituilta Dong Ban markkinoilta, 20 min. ajomatkan päässä rannalta. Hotellissa on myös sisäuima-altaan. Modernit huoneet ovat kauniisti sisustettuja, ja niissä on maksuton Wi-Fi-yhteys. Asiakkaat voivat rentoutua perinteisessä hieronnassa tai hemmotella itseään spassa. Majoituspaikan 24h-vastaanotosta voi tilata silitys-/pesulapalveluita, vuokrata auton tai polkupyörän ja tilata huonepalvelun.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 20.8. - tiistai 28.8.2018

20.-21.8. maanantai-tiistai | Matkustuspäivät Kuopio-Helsinki-Bangkok-Hanoi

Kokoontuminen Kuopion lentoasemalla. Lähtö Finnairin lennolla Helsinkiin klo 14.00 josta jatkolennot Bangkokin kautta Hanoin kaupunkiin, jonne saavumme 21.8. iltapäiväll (aikaero +5 h). Majoitumme hotelliimme ja tutustumme oppaamme johdolla kaupunkiin kävellen ja nautimme illallisen paikallisessa ravintolassa.

22.8. keskiviikko| Hanoi, Vietnamese Academy of Forest Science (VAFS) –  luontoretki Ba Vi -kansallispuistoon

Nautittuamme hotellin aamiaisen, siirrymme parin tunnin tutustumiskäynnille Vietnamese Academy of Forest Science -virastoon, jossa meille kerrotaan maan metsän tutkimuksesta, metsätaloudesta, -viljelystä ja -kasvatuksesta.

Lounaan jälkeen matkaamme bussilla n. 1,5 tunnin ajomatkan päässä olevalle Ba Vi -kansallispuistoalueelle. Tutustumme viidakkoalueeseen, sen häkellyttävän runsasta kasvillisuutta ja puustoa ihaillen. Retken aikana nautimme picnic -lounaan. Illaksi palaamme takaisin Hanoin kaupungin vilinään. Ilta aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

23.8. torstai | Hanoin nähtävyyksiä: Ho Chi Minh Complex ja Vietnam National Museum – lento Hue:n kaupunkiin

Aamiainen hotellissa. Aamulla tutustumme vielä kahteen Hanoin näkemisen ja kokemisen arvoiseen kohteeseen, Ho Chi Minhin alueeseen sekä Vietnamin kansallismuseoon. Näin saamme hyvä läpileikkauksen Vietnamin monivaiheisesta historiasta tähän päivään. Iltapäivällä vaihdamme kaupunkia ja lennämme Hanoista Vietnamin keskiosasssa sijaitsevaan Hue:n kaupunkiin. Saavuttuamme perille majoitumme ja levähdämme hieman ennen illallista ja veneretkeä Huong-joella, jolla saamme nauttia paikallisesta kansanmusiikista.

24.8. perjantai | Hue University of Agriculture and Forestry – Phu Bai Coop

Aamiaisen jälkeen aloitamme päivän tutustumalla paikalliseen metsäalan yliopistotason koulutukseen ja metsätalouden hoitoon isäntiemme opastuksella. Kuulemme asiaa maakuntatason metsistä, puulajeista, suojelu- ja tuotantometsien pinta-aloista. Illaksi palaamme hotellille ja ilta aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

25.8. lauantai | Tutustuminen paikalliseen puuteollisuuteen – Tam Giang Lagoon luontokohde

Aamiainen hotellissa. Aamupäivän aikana vierailemme paikallisella teollisuusalueella jossa pääsemme tutustumaan mm. huonekalutehtaaseen sekä paikalliseen sahaan ja kuitupuiden haketuslaitokseen. Iltapäivän vietämme mystisen kauniilla Tam Giang Lagoonilla. Rentoutumista parhaimmillaan. Kuulemme kalastajien elämästä ja nautimme lounaalla paikallisen keittiön antimista. Paluu illansuussa hotelliin. Ilta omaa vapaavalintaista ohjelmaa.

26.8. sunnuntai | Huen kaupunkierros ja nähtävyydet

Kun olemme nauttineet hotellin aamiaisen lähdemme oppaamme johdolla tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Bussilla tehtävän kierroksen aikana näemme historiallisia palatseja, mm. kielletyn Purppurakaupungin (Tu Cam Thanh). Lounaan nautimme paikallisessa ravintolassa. Loppupäivä ja ilta jää aikaa rentoutua ja nauttia matkamme viimeisestä illasta Vietnamissa.

27.- 28.8. maanantai-tiistai | Kotimatka

Aamiainen hotellilla. Aamupäivä vapaata aikaa. Lähdemme kotimatkalle iltapäivällä reittilennoilla Hanoin ja Hongkongin kautta, josta Finnairin suora lento Helsinkiin lähtee tiistain vastaisena yönä. Helsinkiin saavumme tiistaina aamulla 06.00. Jatkolento Kuopioon lähtee klo 7.25 saapuen Kuopioon klo 08.25

Lennot
AY 366 20.8. KUOPIO – HELSINKI    14.10 – 15.10
AY 141 20.8. HELSINKI – BANGKOK 17.30 – 07.15+1
21.8. BANGKOK – HANOI, 23.8. HANOI – HUE, 27.8. HUE – SAIGON- HONG KONG
AY 100 28AUG HONGKONG-HELSINKI   00.25 –  06.00
AY 361 28AUG HELSINKI -KUOPIO        07.25 –  08.25    (lentoaikataulut sitoumuksetta)

 

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Hinnat perustuvat 23.1.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 16.

Suomen kansalainen tarvitsee Vietnamiin passin, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahantulopäivästä. Suomen kansalainen voi oleskella turistina Vietnamissa ilman viisumia 14 vuorokautta edellyttäen, että hän ei poistu maasta oleskelunsa aikana.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Luonto- ja kulttuurimatka Vietnamiin kuvia