Kontiki
Kon-Tikin matkalla Vietnamissa: pellolla

MHY Savotan jäsenmatka lumoavaan Vietnamiin 20.-28.8.
Tervetuloa MHY Savotan järjestämälle ainutlaatuiselle, metsäomistajille räätälöidylle matkalle Vietnamiin. Tutustumme maan upeaan luontoon ja eksoottisiin kaupunkeihin. Nautimme äärimmäisestä ystävällisyydestä sekä paikallisista herkuista. Mikä olisikaan mahtavampi ympäristö kuulla metsänhoidosta ja metsätaloudesta kotimetsiemme ulkopuolella ja vaihtaa kokemuksia paikallisten asiantuntijoiden kanssa. Matkan aikana saamme mahdollisuuden vierailla paikallisissa oppilaitoksissa ja tutustua metsänhoitoon ja sekä metsäteollisuuteen. Ohjelman lomassa jää mukavasti aikaa myös rentoutumiseen ja nähtävyyksien katseluun.

Matkaohjelma
20.-21.8. maanantai-tiistai | Matkustuspäivät Kuopio-Helsinki-Bangkok-Hanoi
Kokoontuminen Kuopion lentoasemalla. Lähtö Finnairin lennolla Helsinkiin klo 14.00 josta jatkolennot Bangkokin kautta Hanoin kaupunkiin, jonne saavumme 21.8. iltapäiväll (aikaero +5 h). Majoitumme hotelliimme ja tutustumme oppaamme johdolla kaupunkiin kävellen ja nautimme illallisen paikallisessa ravintolassa.

22.8. keskiviikko| Hanoi, Vietnamese Academy of Forest Science (VAFS) –  luontoretki Ba Vi -kansallispuistoon
Nautittuamme hotellin aamiaisen, siirrymme parin tunnin tutustumiskäynnille Vietnamese Academy of Forest Science -virastoon, jossa meille kerrotaan maan metsän tutkimuksesta, metsätaloudesta, -viljelystä ja -kasvatuksesta.

Lounaan jälkeen matkaamme bussilla n. 1,5 tunnin ajomatkan päässä olevalle Ba Vi -kansallispuistoalueelle. Tutustumme viidakkoalueeseen, sen häkellyttävän runsasta kasvillisuutta ja puustoa ihaillen. Retken aikana nautimme picnic -lounaan. Illaksi palaamme takaisin Hanoin kaupungin vilinään. Ilta aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

23.8. torstai | Hanoin nähtävyyksiä: Ho Chi Minh Complex ja Vietnam National Museum – lento Hue:n kaupunkiin
Aamiainen hotellissa. Aamulla tutustumme vielä kahteen Hanoin näkemisen ja kokemisen arvoiseen kohteeseen, Ho Chi Minhin alueeseen sekä Vietnamin kansallismuseoon. Näin saamme hyvä läpileikkauksen Vietnamin monivaiheisesta historiasta tähän päivään. Iltapäivällä vaihdamme kaupunkia ja lennämme Hanoista Vietnamin keskiosasssa sijaitsevaan Hue:n kaupunkiin. Saavuttuamme perille majoitumme ja levähdämme hieman ennen illallista ja veneretkeä Huong-joella, jolla saamme nauttia paikallisesta kansanmusiikista.

24.8. perjantai | Hue University of Agriculture and Forestry – Phu Bai Coop
Aamiaisen jälkeen aloitamme päivän tutustumalla paikalliseen metsäalan yliopistotason koulutukseen ja metsätalouden hoitoon isäntiemme opastuksella. Kuulemme asiaa maakuntatason metsistä, puulajeista, suojelu- ja tuotantometsien pinta-aloista. Illaksi palaamme hotellille ja ilta aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

25.8. lauantai | Tutustuminen paikalliseen puuteollisuuteen – Tam Giang Lagoon luontokohde
Aamiainen hotellissa. Aamupäivän aikana vierailemme paikallisella teollisuusalueella jossa pääsemme tutustumaan mm. huonekalutehtaaseen sekä paikalliseen sahaan ja kuitupuiden haketuslaitokseen. Iltapäivän vietämme mystisen kauniilla Tam Giang Lagoonilla. Rentoutumista parhaimmillaan. Kuulemme kalastajien elämästä ja nautimme lounaalla paikallisen keittiön antimista. Paluu illansuussa hotelliin. Ilta omaa vapaavalintaista ohjelmaa.

26.8. sunnuntai | Huen kaupunkierros ja nähtävyydet
Kun olemme nauttineet hotellin aamiaisen lähdemme oppaamme johdolla tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Bussilla tehtävän kierroksen aikana näemme historiallisia palatseja, mm. kielletyn Purppurakaupungin (Tu Cam Thanh). Lounaan nautimme paikallisessa ravintolassa. Loppupäivä ja ilta jää aikaa rentoutua ja nauttia matkamme viimeisestä illasta Vietnamissa.

27.- 28.8. maanantai-tiistai | Kotimatka
Aamiainen hotellilla. Aamupäivä vapaata aikaa. Lähdemme kotimatkalle iltapäivällä reittilennoilla Hanoin ja Hongkongin kautta, josta Finnairin suora lento Helsinkiin lähtee tiistain vastaisena yönä. Helsinkiin saavumme tiistaina aamulla 06.00. Jatkolento Kuopioon lähtee klo 7.25 saapuen Kuopioon klo 08.25

Lennot
AY 366 20.8. KUOPIO – HELSINKI    14.10 – 15.10
AY 141 20.8. HELSINKI – BANGKOK 17.30 – 07.15+1
21.8. BANGKOK – HANOI, 23.8. HANOI – HUE, 27.8. HUE – SAIGON- HONG KONG
AY 100 28AUG HONGKONG-HELSINKI   00.25 –  06.00
AY 361 28AUG HELSINKI -KUOPIO        07.25 –  08.25    (lentoaikataulut sitoumuksetta)

Majoitus
Hanoi Pearl Hotel 4*                                        Moonlight Hotel Hue 4*
www.hanoipearlhotel.com                               www.moonlighthue.com

Hanoin vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Hanoi Pearl Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä Pyhän Joosepin katedraalilta, Ngoc Son -temppelistä ja Thang Long -vesinukketeatterilta. Ilmastoiduissa huoneissa on parkettilattia ja kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, kylpytakit sekä ilmaisia ​​kylpytuotteita. Huoneissa on Wi-Fi, tallelokero, minibaari, taulu-tv kaapelikanavilla ja teen ja kahvin valmistusvälineet.

Moonlight Hotel Hue sijaitsee Hue Cityn sydämessä vain 5 minuutin ajomatkan päässä suosituilta Dong Ban markkinoilta, 20 min. ajomatkan päässä rannalta. Hotellissa on myös sisäuima-altaan. Modernit huoneet ovat kauniisti sisustettuja, ja niissä on maksuton Wi-Fi-yhteys. Asiakkaat voivat rentoutua perinteisessä hieronnassa tai hemmotella itseään spassa. Majoituspaikan 24h-vastaanotosta voi tilata silitys-/pesulapalveluita, vuokrata auton tai polkupyörän ja tilata huonepalvelun.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Hinnat perustuvat 23.1.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 16.

Suomen kansalainen tarvitsee Vietnamiin passin, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahantulopäivästä. Suomen kansalainen voi oleskella turistina Vietnamissa ilman viisumia 14 vuorokautta edellyttäen, että hän ei poistu maasta oleskelunsa aikana.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Metsämatka Vietnamiin

20.-28.8.

2590 €

MHY Savotan jäsenmatka lumoavaan Vietnamiin 20.-28.8.
Tervetuloa MHY Savotan järjestämälle ainutlaatuiselle, metsäomistajille räätälöidylle matkalle Vietnamiin. Tutustumme maan upeaan luontoon ja eksoottisiin kaupunkeihin. Nautimme äärimmäisestä ystävällisyydestä sekä paikallisista herkuista. Mikä olisikaan mahtavampi ympäristö kuulla metsänhoidosta ja metsätaloudesta kotimetsiemme ulkopuolella ja vaihtaa kokemuksia paikallisten asiantuntijoiden kanssa. Matkan aikana saamme mahdollisuuden vierailla paikallisissa oppilaitoksissa ja tutustua metsänhoitoon ja sekä metsäteollisuuteen. Ohjelman lomassa jää mukavasti aikaa myös rentoutumiseen ja nähtävyyksien katseluun.