Metsätalousmatkat

Etämetsänomistajien opintomatka Saarenmaalle

Ajankohta
25.4. - 28.4.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Saarenmaa
Hinta
555 €
Varaa matka

Etämetsänomistajien kevätretki Saarenmaalle

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle Etämetsänomistajien opintomatkalle Saarenmaalle. Metsänomistus siirtyy taajamiin ja kauemmaksi metsätiloilta. Etämetsänomistajat ovat kasvava metsänomistajaryhmä, joka omistaa metsää kaikkialla Suomessa. Useimmiten he asuvat etäällä metsästä ja ovat palkkatöissä, yrittäjiä tai eläkeläisiä. Etämetsänomistajien Liitto edustaa tätä yhä kasvavaa metsäomistajaryhmää. Tervetuloa oppimaan, verkostoitumaan ja virkistymään yhteiselle matkalle!

Varaukset viimeistään 9.4. ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466300.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki, Viking XPRS ja Eckerö Line M/S Finlandia laivoilla
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa Spa Hotel Meri
  • hotelliaamiaiset
  • ohjelman mukaiset tilausajokuljetukset alkaen / päättyen Helsinki
  • ohjelman mukaiset ruokailut; 2 x illallinen, 3 x lounas
  • ohjelman mukaiset vierailukohteet
  • suomenkielinen matkanjohtaja alkaen / päättyen Helsinki

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone lisämaksu, 75 € / hlö. Ilman huonekaveria matkustavan tulee varata yhden hengen huone
  • ruokajuomat
  • muut palvelut

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Majoitus

Spa Hotel Meri

Saaremaa Spa Hotell Meri sijaitsee kauniin rantakadun varrella, venesataman ja Kuressaaren linnanpuiston välittömässä läheisyydessä. Modernit superior huoneet on Kuressaaren puutarhakaupunki  näkymällä. Kaikissa huoneissa on ranskalainen parveke. Huoneissa televisio, puhelin, suihku, hiustekuivaaja ja langaton nettiyhteys.

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 25.4. - sunnuntai 28.4.2019

25.4. torstai│matkapäivä

Kokoontuminen Helsingissä Katajanokan terminaalissa kello 09.15. Bussi odottaa bussiparkissa, jossa matkanjohtaja jakaa maihinnousukortit. Matkatavarat voi jättää bussiin laivamatkan ajaksi. Bussin tunnistat kyltistä  ”Etämetsänomistajat Saarenmaa”. Viking XPRS Tallinnaan lähtee kello 10.30 – 13.00. Tallinnaan saavuttua ajamme ryhmän omalla bussilla Pärnuun. Matkalla saamme tietoa Suomen ja Viron metsätaloudesta. Saapuminen Pärnuun, jossa tapaamme paikallisen metsäasiantuntijan. Päivän aikana yhteinen lounas. Vierailun jälkeen jatkamme kohti Saarenmaata, jonne saavutaan noin kello 20.00. Majoittuminen Meri Spa hotelliin ja yhteinen illallinen viereisessä Hotel Rüütlissa.

26.4. perjantai │ Metsäkohteita Saarenmaalla

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Saarenmaan metsäkohteisiin. Tutustumme Sörven niemimaahan ja vierailemme myös Leedrin kylässä ja tilalla, jossa valmistetaan katajasiirappia. Nautimme päivän aikana yhteisen kevyen lounaan. Iltapäivällä tutustumme metsäkohteisiin. Palaamme hotellille alkuillasta. Yhteinen illallinen paikallisessa ravintolassa.

27.4. lauantai │ Kaalin Kraateri

Aamiainen jälkeen omaa aikaa vaikkapa ostoksille Kuresaaressa. Puolen päivän aikaan lähdemme tutustumaan Kaalin kraateriin. Kaalin kraaterikenttä on Viron harvinaisin luontonähtävyys ja samalla koko Euraasian vaikuttavin kraaterikenttä. Päivän aikana yhteinen lounas. Palaamme hotellille myöhään iltapäivällä. Ilta vapaata-aikaa.

28.4. sunnuntai │ Kotimatka

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähdemme kohti Tallinnaa. Saapuminen Tallinnaan jossa vapaa-aikaa ostoksiin. Eckerö Line M/S Finlandia Helsinkiin kello 18.30 – 21.00.


Laivamatkat

Torstai 25.4.2019 Helsinki – Tallinna Viking XPRS kello 10.30 – 13.00.

Sunnuntai 28.4.2019 Tallinna – Helsinki Eckerö Line M/S Finlandia kello 18.30 – 21.00.