Kontiki

Metsälehden lukijamatka suuntautuu yhdelle Euroopan kauneimmista metsäalueista Saksan ja Itävallan rajalla. Tutustumme alppimetsien hoitoon ja puunjalostukseen sekä retkeilemme kansallispuistossa. Käymme myös katsomassa Hitlerin loma-asunnon maisemia. Tervetuloa mukaan 25.-29.3. Metsälehden kestotilajan etu 65 €.

Matkaohjelma
25.3. sunn
untai | Matkapäivä ja München
Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Finnairin suora lento Müncheniin kello 08.00 – 09.30. Saapuminen Müncheniin jossa paikallinen suomenkielinen opas ryhmää vastassa. Teemme opastetun kierroksen Münchenissä bussilla ja kävellen. Yhteinen lounas päivän aikana. Majoittuminen hotelliin Bad Reichenhalissa ja ilta vapaata.

26.3. maanantai | opintomatkakohteita
Aamiaisen jälkeen lähtö hotellilta ja vierailemme aamupäivällä Dieterich-sahalla ja höyläämössä, Ramsaussa. Dieterich käyttää kotimaista korkealaatuista puuta, josta valmistaa saha- ja höylättyä tavaraa omasta vesivoimalaitoksesta saatavalla energialla. Kierrämme tuotantolaitoksen, näemme raakatavaraa, tuotantoa, valmiita tuotteita ja jatkojalostusta sekä varastoinnin ja vesivoimalaitoksen.

Iltapäivällä vierailemme NP Berchtesgaden, Hintersee, Ramsau kansallispuistossa ja tutustumme kansallispuistoon metsänhoidon näkökulmasta ja näemme myös saksanhirvien ruokintaa, ympärillä upeat vuoret, Omatoiminen lounas / eväät päivän aikana. Yhteinen illallinen hotellissa tai paikallisessa ravintolassa.

27.3. tiistai | opintomatkakohteita
Aamiaisen jälkeen lähtö hotellilta ja vierailu Bioenergia, Schönau (myös sähköntuotantoa), tutustumme Berchtesgadenin bioenergialaitokseen, joka tuottaa v. 2010 lähtien lämmön ja lämpimän veden lisäksi myös sähköä. Täältä siirrymme kohti Hitlerin Kotkanpesää. Vierailemme Dokumentation, Obersalzbergissä eli Kotkanpesän alapuolella oleva dokumenttimuseo ja osa bunkkeria. Hitler ja hänen lähimmät miehensä/sotilaansa asuivat tässä kylässä, kaikki pommitettiin, jäljellä vain osa bunkkeria, mutta sitäkin enemmän dokumentteja, valokuvia, filmejä ja muuta karmaisevaa toisen maailmansodan ajalta.

Iltapäivällä laiva Schönau am Königssee – St.Bartholomä; siellä aikaa nauttia myöhäinen lounas (omakustanne) ja laiva St.Bartholomä – Schönau. Königssee on yksi Alppien syvimpiä järviä (lähes 200 m), vuorten ympäröimänä se on kuin satukirjasta. Järven lounaiskulmassa Watzmannin (Saksan 2. korkein vuori) juurella on pieni niemi, jossa on kuuluisa kappeli St.Bartholomä, kalasavustamo ja ravintola. Paluu hotelliin myöhään iltapäivällä ja yhteinen illallinen hotellissa tai paikallisessa ravintolassa.

28.3. keskiviikko | opintomatkakohde
Aamiainen hotellissa ja aamupäivä vapaata ostoksille ja omatoimiseen lounaaseen. Puolen päivän aikaan lähtö hotellista ja ajamme kohteeseen Bayerische Staatsforsten, St.Martin bei Lofer. Tutustumme metsänhoitajan kanssa Baijerin vapaavaltion metsien hoitoon. Yhteinen illallinen hotellissa.

29.3. torstai | Matkapäivä
Aikainen aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus Müncheniin josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 12.10 – 15.35.

Lennot
25.3.2018 Helsinki – München kello 08.00 – 09.30
29.3.2018 München – Helsinki kello 12.10 – 15.35

Majoitus
Amber Hotel Bavaria, Bad Reichenhall****
Am Münster 3 / 83435 Bad Reichenhall
www.amber-hotels.de/bad-reichenhall/

Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Bad Reichenhallin keskustassa. Hotellissa on ravintola, baari, spa alue jossa kuntosali sekä sauna. Huoneissa kylpyhuone/WC, TV, parveke.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Hinnat perustuvat 26.10.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten.

Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Metsälehden lukijamatka Baijeriin

25. – 29.3.

1490 / 1555 €

Metsälehden lukijamatka suuntautuu yhdelle Euroopan kauneimmista metsäalueista Saksan ja Itävallan rajalla. Tutustumme alppimetsien hoitoon ja puunjalostukseen sekä retkeilemme kansallispuistossa. Käymme myös katsomassa Hitlerin loma-asunnon maisemia. Tervetuloa mukaan 25.-29.3. Metsälehden kestotilajan etu 65 €.