Virkistysmatkat

Metsä- ja luontomatka Slovakiaan

Ajankohta
29.9. - 3.10.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Slovakia
Hinta
1390 €

Metsä- ja luontomatka Slovakiaan

Slovakia on matkakohteena – Bratislavaa lukuun ottamatta – melko tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän mielenkiintoista nähtävää, historiallisia nähtävyyksiä, uljasta luontoa, edullisia ostoksia sekä paikallisia ruokia ja juomia. Tutustumme matkamme aikana Slovakian metsiin ja niiden hoitoon paikallisten metsäalan ammattilaisten johdolla. Pääsemme myös tutustumaan Tatra-vuoriston metsätuhoalueisiin, slovakialaiseen maaseutuun ja pääkaupungin Bratislavan nähtävyyksiin. Koemme, näemme ja aistimme, Slovakian kaikessa kauneudessaan ja ainutlaatuisuudessaan.

 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suora edestakainen lento Helsinki– Wien –Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja ateriat (osa ruokajuomineen)
  • matkaohjelman vierailut ja sisäänpääsyt
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut
  • suomalainen metsäasiantuntija matkanjohtajana koko matkan ajan

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 145 €
  • ennakkoon varatut istumapaikat

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 29.9. - torstai 3.10.2019

29.9. sunnuntai | Matkustuspäivä 

Kokoontuminen Helsinki-vantaan lentoasemalla, jossa ilmoittautuminen matkanjohtajalle. Lähtöselvitys Finnairin suoralle lennolle Wieniin. Lennon aikataulu on 08:30 – 09:55. Siirrymme oppaamme johdolla odottavan tilausajobussiimme ja suuntaamme välittömästi Slovakian puolelle. Nautimme lounaan paikallisravintolassa (sisältää ruokajuoman). Saavumme Tatralle alkuillasta. Majoitumme *** tason hotelliin. Hotellin noutopöytäillallinen ruokajuomineen (annos viiniä tai olutta). Ilta on vapaata aikaa.

30.9. maanantai | Metsäretkipäivä

Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme päivän metsä- ja luontoretkelle. Retken aikana näemme Slovakian upeat vuoristometsät ja -maisemat. Tutustumme myös puunkorjuuseen tai hakkuualu- eeseen, mikäli sellainen on reitin varrella. Tämän lisäksi kuulemme esityksen Slovakian metsistä, metsänhoidosta sekä myös ympäristöasioista ja metsäteollisuudesta. Päiväretken aikana on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Palaamme iltapäivällä hotellille. Halukkaille jää hyvää aikaa tutustuttua alueen luontopolkuihin ja paikalliseen kyläelämään. Hotellin noutopöytäillallinen ruokajuomineen (annos viiniä tai olutta).

1.10. tiistai | Tatra-vuoriston metsät ja monipuolinen luonto

Aamiaisen jälkeen jatkamme tutustumistamme Tatran metsä- ja luontokohteisiin. Teemme retken Stary Smo- kovecin alueen metsiin. Liikumme köysiratajunalla, joka vie meidät vesiputoukselle ”Kylmäpuron virta”. Olemme noin 1300m merenpinnan yläpuolella. Päivän aikana pidämme tauon, jolloin kullakin on mahdollisuus nauttia paikallisravintolan tarjoilusta. Retken jälkeen palaamme takaisin hotellille. Yhteinen illallinen paikallisravintolassa.

2.10. keskiviikko | Saha, biisonitilavierailu ja Bratislava (A, L)

Aamiaisen jälkeen pakkaamme tavaramme ja lähdemme linja-autolla kohti Bratislavaa, jonne on noin kahden tunnin ajomatka. Nautimme matkan varrella lounaan (sisältää ruokajuoman). Tutustumme paikalliseen sahaan sekä pysähdymme biisonitilalla Topolciankyssa, joka on yksi Euroopan paikoista, jossa elää visenttejä eli Euroopan biisoneita. Saavuttuamme Bratislavaan, majoitumme keskustahotelliin, jonka jälkeen halukkaat voivat lähteä oppaamme kanssa tutustumaan Slovakian pääkaupunkiin, upeaan Bratislavaan ja sen nähtävyyksiin.

3.10. torstai | Bratislavassa vapaata aikaa ja kotimatka (A, L)

Hotellin aamiaisen jälkeen on vapaata aikaa tutustua Bratislavaan. Hotellihuoneet luovutetaan hotellin säännösten mukaisesti (yleensä klo 12. 00 mennessä). Kokoonnumme sovittuun aikaan hotellille, josta lähdemme bussilla Wienin lentoasemalle (ajoaika noin 1h). Nautimme matkalla lounaan. Finnairin lento Helsinkiin kello 19:15 – 22:35.

Lennot

AY1471 sunnuntai 29.9.2019 Helsinki – Wien kello 08.30 – 09.55
AY1476 torstai 3.10.2019 Wien – Helsinki kello 19.15 – 22.35

 

Majoitus

29.9.-2.10. Hotel Villa Siesta *** https://villasiesta.com/en/ 
2.-3.10. Hotel Austria Trend Bratislava *** www.austria-trend.at/de/hotels/bratislava

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien palveluiden muutoksista veloitamme 100€ muutoskulut/ muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oi- keuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto- aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtai- nen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

 

Kuvia

Metsä- ja luontomatka Slovakiaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna