COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Metsätalousmatkat

Metsä- ja luontomatka Islantiin

Ajankohta
Matka siirtyy vuodelle 2022!
Kohde
Islanti
Hinta
1485 €/1565 €

Tutustu ainutlaatuiseen Islantiin

Metsä- ja luontomatka Islantiin tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua saaren ystävällisiin ihmisiin, metsätalouteen sekä maukkaaseen ruokaan. Viikinkien asuttaessa Islannin, kasvullinen maa oli metsän peitossa. Uudisasukkaat hävittivät metsät. Nyt maassa on käynnissä voimakas uudelleen metsitys, johon pääsemme tutustumaan ammattilaisen johdolla.

Matkan hinta mhy:n jäsenille 1485 €/ hlö, ei-jäsenille 1565 €/hlö.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • suora lento Helsinki – Reykjavik –Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
 • ateriat matkaohjelman mukaisesti
 • paikallinen metsäammattilainen oppaana kohteessa
 • suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 295 €
 • ruokajuomat
 • ryhmälle edestakainen tilausajokuljetus päätietä pitkin Saarijärvi – Jyväskylä-Jämsä-Vantaa. Hinta lasketaan, kun ryhmäkoko on selvillä
 • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

Foss Hotel Raudara

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

 matkapäivä (I)

Kokoontuminen Helsinki – Vantaan lentoasemalla, josta Icelandairin suora lento Reykjavikiin kello 14.35 – 16.00. Paikallisopas on ryhmää vastassa. Siirrymme odottavaan tilausajobussiin ja suuntaamme Reykjavikiin, jonne saavumme n. klo 18.00. Majoittuminen ja illallinen.  

Reykjavik, metsäasiaa, kaupungin ulkoilumetsät (A, L)

Aamiaisen jälkeen siirrymme bussiin ja tutustumme Reykjavikiin opastetulla kiertoajelulla. Lounaan jälkeen kuulemme Islannin metsätaloudesta ja tutustumme kaupungin lähimetsiin metsäammattilaisen johdolla. Ilta on vapaata aikaa. Matkanjohtaja lähtee halukkaiden kanssa kävellen Laugardalin maauimalaan. Kukin maksaa oman sisäänpääsynsä.

Kokopäiväretki Kultainen kierros (A, L)

Aamiaisen jälkeen lähdemme Islannin kuuluisimmalle Golden Circle -kokopäiväretkelle.  Näemme kierroksen aikana kasvihuoneviljelmiä, jotka lämpiävät maan uumenista tulevalla termaalivedellä. Tulivuori Hekla siintää horisontissa, vesimassat pauhaavat mahtavilla Gullfossin putouksilla, geyshir-alueella kuumat lähteet purkautuvat mahtavalla voimalla. Amerikan ja Euroopan mannerlaattojen raja-alueella näemme mahtavia repeämiä maankuoressa. Tutustumme viljelyalueilla maan metsitysohjelman tuloksiin ja metsänkasvatuksen haasteisiin. Päivän aikana lounas. Paluu illansuussa hotellille. Ilta on vapaata aikaa.

Puolipäiväretki Islannin luontoon (A, L)

Aamiaisen jälkeen on teemme n. 5 tunnin luontoretken, jonka aikana tutustumme Islannin luontoon, historiaan ja kulttuuriin. Paluu iltapäivällä Reykjavikiin. Lounas päivän aikana. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja sen tarjontaan.

Kotimatka (A)

Varhainen herätys, aamiaispaketti mukaan ja kuljetus lentoasemalle. Lähtöselvitys Icelandairin suoralle lennolle Helsinkiin klo 07:30 – 12:55.

Ateriat 

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Lennot Icelandarilla

FI 343 18.4.2021 Helsinki-Reykjavik klo 15.10-15.45
FI 342 22.4.2021   Reykjavik-Helsinki klo 07.30-14.00

 

Kuvia

Metsä- ja luontomatka Islantiin kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna