Kontiki

Tervetuloa metsänhoitoyhdistysten metsä- ja luontomatkalle Andalusiaan Etelä-Espanjaan 30.9.-6.10. Matkalla on mukana metsänhoitoyhdistyksen edustaja, joka pitää ajankohtaiskatsauksia ja häneltä voi varata henkilökohtaisen metsäneuvonnan aikoja. Matkakohteemme asiantuntijaoppaana on metsänhoitaja Jouko Lehtoviita, joka tuntee kotimaan metsähallinnon sekä kohdemaamme metsäluonnon- ja talouden sekä puunjalostuksen olosuhteet ja paikalliset asiantuntijat.

Olemme varanneet aikaa myös oman jaksamisen ja hyvinvoinnin kohentamiseen, johon paikallinen luonto, kulttuuri, ilmasto ja elämänrytmi antavat oivan mahdollisuuden.

Mahdollisuus jatkaa viikolla lomaa Aurinkorannikolla 6.10. – 13.10. lisämaksusta. Huom.paikkoja rajoitetusti.

Matkaohjelma
30.9. sunnuntai | Matkustuspäivä
Kokoonnumme Helsinki – Vantaan lentoasemalle kello 18:30. Lähtöselvitys ja turvatarkastus Finnairin suoralle lennolle Malagaan kello 20:40 – 00:15. Finnairin lennolla ei ole ruokatarjoilua. Perillä siirrymme oppaamme johdolla turistibussiimme joka vie meidät läheiseen Torremolinoksen kaupunkiin, jossa majitumme turistiluokan hotelliin.

1.10. maanantai | Malaga. Kasvitieteellinen puutarha
Rauhallisen aamun jälkeen kokoonnumme hotellin aulaan ja siirrymme bussiimme. Suuntaamme Malagan kaupunkiin. Aloitamme opastetulla kiertoajelulla, jalkaudumme välillä nähtävyyspaikoille kuten esimerkiksi puistomaiseen satama-alueeseen. Oppaamme johdattelee meidät kävellen Malagan vanhaan kaupunkiin, jossa nautimme myös lounaan. Vierailemme tuoksuja ja värejä tulvivassa Kauppahallissa.

Kasvitieteellisessä puutarhassa – Finca de la Concepción – saamme hyvän käsityksen Andalusian luonnon runsaasta kasvillisuudesta. Iltapäivällä palaamme hotellile. Loppuilta on vapaata aikaa.

2.10. tiistai | Kansallispuistovierailu, Mhy:n edustajan ajankohtaiskatsaus
Nautittuamme aamiaisen lähdemme päiväretkellemme joka suuntautuu Malagan vuoristooon metsäiselle Antequerran alueelle. Antequera on kunta ja kaupunki Málagan maakunnassa Andalusian itsehallintoalueella. Se sijaitsee Málagan pohjoispuolella. Antequeran asukasluku on noin 41 000. Kaupungilla on pitkä historia, ja se on alueen kulttuurikeskuksia.

Saavumme Antequera- Montes de Malaga kansallispuistoon, jossa henkilökunta esittelee meille kansallispuiston puuston- ja luonnon hoitoa – ekologisilla arvoilla on täällä suuri vaikutus metsänkäsittelyyn. Metsäpalon torjunta otetaan metsänhoidossa vakavasti huomioon. Mäntymetsät ovat täällä vallitsevia. Nautimme lounaan paikallisravintolassa. Palaamme iltapäivällä hotellille. Loppupäivä on vapaata aikaa.

Metsänhoitoyhdistyksen edustaja pitää sovittuun aikaan noin 2 tunnin mittaisen tietoiskun kotimaan ajankohtaisista metsäasioista.

3.10. keskiviikko | Mhy:n ajankohtaiskatsaus
Aamiaisen jälkeen pitää Mhy:n edustaja noin 4 tunnin mittaisen tietoiskun ajankohtaisista asioista, liittyen metsäomaisuuden hoitoon ja hallintaan. Halukkaat voivat varata häneltä henkilökohtaisen neuvonnan aikoja.

Iltapäivän olemme varanneet omatoimiseksi. Halukkaat voivat lähteä oppaamme kanssa kävellen merenrantaa pitkin Benalmadenan kaupungin ranta- ja huvivenesatamaan, palata voi omatoimisesti myös omatoimisesti paikallisbussilla. Nautimme illallisen yhdessä hotellillamme.

4.10. torstai | Vapaa päivä tai lisämaksusta Gibraltar -retki
Ne, jotka eivät osallistu Gibraltar retkelle on tämä päivä vapaaohjelmainen.

Gibraltar retkelle osallistuvat: Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti länttä määränpäänämme Britannialle kuuluva Gibraltarin niemimaa (passit mukaan). Matkan aikana kuulemme oppaaltamme Aurinkorannikon ja koko Espanjan kulttuurista ja historiasta. Tutustumme Gibraltariin oppaamme johdolla kävellen, halukkaat voivat nousta vuorihissillä ylös näköalatasanteelle, josta sään salliessa näkyy aina Afrikan puolelle asti, täällä voimme nähdä myös alueella asuvia apinoita. Meillä on myös omaa aikaa kierrellä tyypillisen brittiläisen pienkaupungin keskustan kaduilla ja kujilla. Iltapäivällä kokoonnumme ja siirrymme bussiimme. Retken hinta on 70 €/henkilö (suomenkielinen retkiopas, kuljetus, sisäänpääsymaksut), kun ryhmässä väh. 20 matkustajaa

5.10. perjantai | Maaseuturetki, oliivitila ja päätösillallinen
Aamiaisen jälkeen lähdemme päiväretkellemme. Oppaamme kertoo meille retken aikana runsaasti ja elävästi Andalusian historiasta, nykypäivästä, ihmisistä, elämisestä ja muusta kiinnostavasta. Pysähdymme pienessä Aloran kaupungissa. Jalkaudumme kylän kapeille kujille, toreille ja nähtävyyksien luo. Meillä on aikaa nauttia paikallisten kahvilapalveluista. Päiväretken aikana vierailemme oliivitilalla, maistelemme paikallisia tuotteita pienten suolapalojen kera. Palaamme alkuiltapäivästä hotellille. Sovittuun aikaan kokoonnumme päätösillalliselle.

6.10. lauantai | Kotimatka. Lisäviikon ostaneet jatkavat omatoimilomaansa 13.10. asti.
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus Malagan lentoasemalle. Finnairin suora lento Helsinkiin kello 10:35 – 16:05.

Finnairin lennot

AY1675Helsinki – Malaga20:4000:15
AY1672Helsinki- Malaga10:3516:05


Majoitus
Turistitason hotelleissa sisältäen aamiaisen, hotellin tiedot myöhemmin.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                                                                                                        

Hinnat perustuvat 28.11. 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 22.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard ja Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Metsä- ja luontomatka Andalusiaan

30.9.-6.10.

1590 €

Tervetuloa metsänhoitoyhdistysten metsä- ja luontomatkalle Andalusiaan Etelä-Espanjaan 30.9.-6.10. Matkalla on mukana metsänhoitoyhdistyksen edustaja, joka pitää ajankohtaiskatsauksia ja häneltä voi varata henkilökohtaisen metsäneuvonnan aikoja. Matkakohteemme asiantuntijaoppaana on metsänhoitaja Jouko Lehtoviita, joka tuntee kotimaan metsähallinnon sekä kohdemaamme metsäluonnon- ja talouden sekä puunjalostuksen olosuhteet ja paikalliset asiantuntijat.

Olemme varanneet aikaa myös oman jaksamisen ja hyvinvoinnin kohentamiseen, johon paikallinen luonto, kulttuuri, ilmasto ja elämänrytmi antavat oivan mahdollisuuden.

Mahdollisuus jatkaa viikolla lomaa Aurinkorannikolla 6.10. – 13.10. lisämaksusta. Huom.paikkoja rajoitetusti.