?>

Musiikkimatkat

Metaldays

Ajankohta
22.7. - 27.7.2019
Kesto
6 päivää
Kohde
Tolmin
Hinta
1295€
Varaa matka

Radio Rock festarimatka Metaldays

Tolminin sympaattinen pikkukylä Sloveniassa herää täysin uuteen kukoistukseen ensi heinäkuussa, kun luvassa on viikon mittaiset juhlat à la Metaldays! Ehkä maailman hulppein festivaalialue vuorten keskellä, kerää yhteen juhlakansaa ympäri maailmaa bileiden tahtiin, joiden et haluaisi loppuvan ikinä! Keikkojen välissä yleisö pulahtaa viereiseen Soca-jokeen vilvoittelemaan ja nauttii Slovenian jopa eurooppalaisittain hämmästyttävän edullisesta hintatasosta alueen laadukkaissa ravintoloissa ja paikallisilla olutpisteillä. Vain 3500 asukasta käsittävä pikkukylä tarjoaa vieraanvaraisuuttaan sekä musiikkikattauksen joka tyydyttää erinomaisesti hieman raskaamman kitaramusiikin ystävän. Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi vuonna 2018 nähdyt Behemoth ja Children of Bodom Slovenian ylängöillä?

 

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suorat Finnairin reittilennot Helsinki-Ljubljana-Helsinki veroineen
  • lentokenttä- ja festarikuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen
  • suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa
  • festarilippu 23.-26.7.2019
  • Radio Rock -tuotepaketti

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 150€
  • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

Hotel Hvala

Trg svobode1,
5222 Kobarid, Slovenia
puh. +386 5 38 99 300

Hotelli Hvala on perheomisteinen kolmen tähden hotelli, jonka sijainti Sočan laakson keskustassa, tarjoaa kokemuksen koskemattomasta luonnosta. Hotellissa on 31 huonetta, ravintola, sauna ja maksuton WI-FI. Huoneissa on tv, puhelin, WI-Fi sekä hiustenkuivaaja.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 22.7. - lauantai 27.7.2019

22.7. maanantai | Matkapäivä

Finnairin suora lento Helsinki-Ljubljana klo 16.40–18.20. Tilausbussi odottamassa lentoasemalla, josta kuljetus Kobaridiin (99km, matka-aika noin 2-2,5h) ja majoittuminen.

23.7. tiistai – 26.7. perjantai | Metaldays

Aamiainen hotellissa, päivittäiset meno-paluu kuljetukset Tolminin festarialueelle (kuljetusaikataulut tarkentuvat lähempänä

27.7. lauantai | Paluumatka

Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus klo 12, myöhemmin päivällä kuljetus lentokentälle josta Finnairin suora lento Ljubljana-Helsinki klo 19.10-22.45.

Lennot 

AY1201        22.7.           Helsinki-Ljubljana            16.40-18.20

AY1202        27.7.           Ljubljana-Helsinki           19.20-22.55

Majoitus

Hotelli Hvala ***

Lisätietoja ja varaukset 

verkkokaupassa www.kontiki.fi, ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466300.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                        

Hinnat perustuvat syyskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 30.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

HUOM! Tällä matkalla on tavallista korkeampi varausmaksu johtuen siitä että matkan hintaan sisältyy ennakkoon maksettu festarilippu ja hotelleissa on tiukennetut maksu- ja varausehdot.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

 

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.