Joogamatkat

Meri Mortin joogamatka Sintraan

Ajankohta
1.10. - 8.10.2018
Kesto
8 päivää
Kohde
Sintra, Portugali
Hinta
1450 €

Meri Mortin joogamatka Sintraan

Vapauden joogaa Meri Mortin kanssa Sintran maagisessa kauneudessa

Matka on täynnä. Lokakuussa pakenemme kaamosta Portugalin maagiseen kauneuteen! Rentoudu ja inspiroidu joogalomalla, joka on täynnä hyvää oloa ja iloa. Sintra on todella kaunis ja ainutlaatuinen, UNESCON maailmaperintäkohde. Sen upeat palatsit ja salaperäiset puutarhat lumoavat kokeneemmankin matkailijan.

Asumme suomalaisen Virpi Oliveiran omistamassa ihastuttavassa Casa do Valle -majatalossa, kauniissa vuoristoisessa maalaismaisemassa, laaksossa jonka ylle kuu kohoaa valaisemaan. Patikoimme kauniin metsän läpi Penan värikkäälle palatsille ja merenrantaan. Vietämme myös aikaa Quinta da Regaleiran puutarhassa ja sen palatsissa, joka on gotiikan, manueliinisen arkkitehtuurin ja renessanssin sekoitus. Alue on täynnä mystiikkaa ja symoleita ja lumoavia veistoksia. Mytologiaa, polkuja, mosaiikkitaidetta, luolia ja kauniita tekojärviä. Matkan päätteeksi kulttuuri- tai shoppailupäivä Lissabonissa.

Ohjaaja Meri Mort on lempeä ja kokenut joogaopettaja, jonka iloinen ja luova opetus virkistää kehosi ja sielusi. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille. Tule yksin, kaksin tai ystävien kera. Meillä on aina rento meininki, joten rakkaudella tervetuloa mukaan. Katso video Merin joogatunnilta täältä.

Mukana matkallamme sakriokraniaaliterapeutti Harri Jolkkonen, jonka taianomaisen kosketuksen ja CST-hoitojen myötä rentoudumme syvästi.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • suora TAPin lento Helsinki–Lissabon–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
 • kuljetukset lentokentältä ja lentokentälle
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella
 • joogaa ohjelman mukaan Meri Mortin johdolla
 • Harri Jolkkosen CST hoidot 2.10. ja 5.10.
 • retki ja sisäänpääsy Pena Palaceen
 • kuljetukset minibusseilla retkiohjelman mukaan
 • englannin/suomenkielinen paikallisopas matkaohjelman mukaan
 • 7 x illallinen, 1 x lounas ruokajuomineen (sis. 1/4 pullo viiniä, vesi ja kahvi)
 • sauna hotellilla 2. ja 5.10.
 • toimitus- ja palvelumaksut, verot

Lisämaksusta

 • yhden hengen huoneen lisämaksu 320 €
 • muut mahdolliset palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Matkanjohtaja

Meri Mort

Meri Mort on taiteilija, joogi ja elämästä innostuja.  Meri on järjestänyt Kon-Tikin kanssa jo useita upeita joogamatkoja. Meri on lempeä ja kokenut ohjaaja, jonka iloinen ja luova opetus virkistää kehosi ja sielusi. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Majoitus

Casa Do Valle

Casa do Valle sijaitsee Sintran historiallisessa keskustassa, jota ympäröi Sintra-Cascaisin luonnonpuisto. 10 minuutin kävelymatkan päässä on erilaisia kahviloita, baareja ja ravintoloita. Kaikissa huoneissa on oma suihkullinen wc, hiustenkuivaaja, puiset lattiat, tilavat kaapit, pieni jääkaappi, leivänpaahdin ja vedenkeitin (kahvia & teetä), maksuton Wi-Fi.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 1.10. - maanantai 8.10.2018

1.10. maanantai

TAP Portugalin suora lento klo 07.00-09.55 Helsingistä Lissaboniin. Kuljetus Sintraan ja majoittuminen Casa do Valleen, lounas. Iltapäivällä joogaa. Tervetuloillallinen hotellilla.

2.10. tiistai

Sydäntä avaava meditaatio + aamujooga. Aamiaisbrunssi. Tutustuminen kaupunkiin ja lounas omaan tahtiin / Mahdollisuus riippuliitoon sään salliessa (lisämaksu 50 €). Iltapäivällä joogaharjoitus / CST-hoitoja / Mahdollisuus saunoa ja uida Casa do Vallessa. Illallinen ravintolassa.

3.10 keskiviikko

Puhdistava syvähengitysharjoitus ja virkistävä aamujooga. Aamiaisbrunssi. Kävelyretki kauniin metsän läpi vuoren päälle Penan linnaan englanninkielisen oppaan johdolla. Matkalla meditoimme metsäreitillä upeissa maisemissa. Penan linna on näyttävä ja värikäs, jonka hulppeassa puutarhassa valtavalla viheralueella on yli 500 eri lajiketta ja upea viherloisto vielä lokakuussakin. Lounas omaan tahtiin. Avaava iltapäiväjooga. Illallinen ravintolassa.

4.10. torstai

Puhdistava syvähengitysharjoitus ja virkistävä aamujooga. Aamiaisbrunssi. Sintran maaginen, symboleiden ja astrologisten rakennusten täyttämä puutarha oppaan kanssa. Kävelymeditaatio-harjoitus puutarhassa. Lounas omaan tahtiin Sintrassa. Illallinen hotellilla.

5.10. perjantai

Kevyt aamupala. Aamuretki metsään, joka avaa hiljaisuuden päivän. Kuljetukset edestakaisin metsän siimekseen minibussilla. Harjoituksia luonnossa. Keittolounas hotellilla. Iltapäivällä syventävä joogaharjoitus / CST-hoitoja / Mahdollisuus saunoa ja uida Casa do Vallessa. Illallinen ravintolassa.

6.10. lauantai

Puhdistava syvähengitysharjoitus ja virkistävä aamujooga. Aamiaisbrunssi. Retki rantareitille upeisiin aaltomaisemiin sekä merenrantaan dinosaurusten jäljille, kuljetukset edestakaisin minibussilla. Mahdollisuus riippuliitoon sään salliessa (lisämaksu 50 €). Illansuussa Vapauden liike -harjoitus. Illallinen hotellilla.

7.10. sunnuntai

Aamuharjoituksen ja aamiaisbrunssin jälkeen kohti Lissabonia. Jätämme matkatavarat Casa do Vallen vastaanottoon, josta ne kuljetetaan lentokentälle. Lissabonissa vapaata aikaa shoppailuun ja kaupunkiin tutustumiseen. Ennen lentokentällä menoa yhteinen herkkuillallinen Lissabonin keskustassa kasvisravintolassa. Kuljetus lentokentälle ja suora yö lento Helsinkiin klo 23.25-06.00+1.

8.10. maanantai

Saavumme Helsinki-Vantaalle klo 06.00.

Ohjelmapäivät saattavat vaihtaa sään mukaan paikkaansa. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Hinnat perustuvat maaliskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 15.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Avaa linkki ja käy katsomassa Merin Facebook-sivuilta kuvia aiemmasta matkasta ja inspiroidu!
Elämyksellinen joogaloma Portugalissa 2017

 

 

 

Kuvia

Meri Mortin joogamatka Sintraan kuvia