Kontiki
Kon-Tikin Islannin matkalta: vesiputous

Islanti on meille monelle pitkäaikainen haave. Nyt tämän haaveen toteuttamiseen tarjoutuu erinomainen mahdollisuus. Lähde Marttojen jäsenmatkalle Islantiin 30.9. -4.10. kokemaan omakohtaisesti tämän satujen saaren ihmeellinen historia ja ainutlaatuinen luonto. Laavakentät, jäätiköt, kuumat lähteet, geysirit, vesiputoukset, mannerlaattojen repeämät ja ihmisten ystävällisyys, unohtamatta puhdasta herkullista ruokaa; nämä kaikki tulevat meille matkan aikana tutuiksi!

Matkaohjelma
30.9. sunnuntai | Matkapäivä

Liityntälennot aamulla Helsinkiin Rovaniemeltä ja Oulusta.

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Tapaamme Suomesta mukaan lähtevän kokeneen matkanjohtajanne kentällä ja siirrymme Finnairin suoralle lennolle Reykjavikiin, joka lähtee klo 7.45. lentoaika n. 3,5 tuntia. Saavumme Islantiin klo 08.35 paikallista aikaa. Opastettu bussikuljetus Reykjavikiin, jonne matkaa on noin 50 km. Tutustumme oppaamme johdolla jo ensimmäisenä päivänä kaupunkiin ja nautimme mm. yhteisen lounaan iltapäivällä. Majoitumme *** -tason keskustahotellimme Foss hotel Raudara www.fosshotel.is/hotels/fosshotel-in-reykjavik/fosshotel-raudara

1.10. maanantai | Reykjavik

Maistuvan aamiaisen jälkeen siirrymme bussiimme ja teemme oppaamme johdolla kaupunkikiertoajelun. Maailman pohjoisin pääkaupunki on myös yksi maailman pienimpiä pääkaupunkeja. Reykjavik on uskomattoman eläväinen kaupunki, jossa ei ole suurta määrää nähtävyyksiä, mutta jonka tunnelma tekee vaikutuksen keneen tahansa. Reykjavikin tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat maan suurin kirkko, Hallgrímskirkja, Harpan konsertti- ja konferenssikeskus sekä kaupungintalo. Jalkaudumme välillä nähtävyyspaikoilla sekä nautimme lounaan. Palaamme kiertoajelun jälkeen hotellille. Bussi ajaa suuren ostoskeskuksen kautta, jonne halukkaat voivat jäädä ja palata hotellille omatoimisesti. Ilta on vapaata aikaa.

2.10. tiistai | Kokopäiväretki luontokohteisiin – Golden Circle, kultainen kierros

aamiainen, lounas

Nautimme aamiaisen hotellilla, jonka jälkeen nousemme bussiin ja lähdemme opastetulle kokopäiväretkelle luontokohteisiin. Kesto n. 9 t. Lounas retken aikana. Päivän aikana näemme ja koemme Islannin luonnon voimakkuuden. Näemme tulivuoren kraatteriin syntyneen järven ja käymme maaseutukirkonmaalla. Ihailemme veden voimaa mahtavalla vesiputouksella sekä kuumilla lähteillä – geysireillä. Thingvellirin kansallispuistossa kiteytyy islantilaisten alkuhistoria ja näemme mannerlaattojen liikehdinnän voimat. Alkuillasta palaamme hotellille ja ilta on vapaa.

3.10. keskiviikko | Vapaa päivä TAI lisämaksullinen Blue Lagoon – kylpylään

aamiainen, illallinen

Aamiaisen jälkeen on vapaata ohjelmaa kunkin oman maun mukaan. Iltapäivällä teemme vapaaehtoisen (lisämaksullisen) retken Blue Lagoonin kylpylään. Minimiosallistujamäärä lisähintaiselle retkelle on 15 matkustajaa. Illalla nautimme yhteisen päätösillallisen.

4.10. torstai | Kotimatka

aamiainen

Lähdemme hotellista aikaisin aamulla eväsaamiaisen kanssa kohti lentoasemaa. Lentomme lähtee klo 7.30 Helsinkiin, jonne laskeudumme klo 13.50. Jatkolennot Rovaniemelle ja Ouluun. Ikimuistoinen matkamme on päättynyt. Hyvää matkaa kotiin!

Lennot Helsingistä  

AY 991     30.9. HELSINKI – KEFLAVIK        07.45 –   08.35 (Finnair operoi)

AY 6816   04.10 KEFLAVIK – HELSINKI       07.30 –   13.50 (Icelandair operoi)

Liityntälentovaihtoehtoja (aikataulut sitoumuksetta)

Rovaniemi-Helsinki-Rovaniemi: meno klo 5.40 – 06.55 ja paluu klo 16.25. – 17.40

Oulu-Helsinki-Oulu: meno klo 05.50 – 06.50 ja paluu klo 16.00 – 17.00

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot. Hinnat perustuvat 20.10.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ennakkomaksu 300 € / hlö, 7 vrk varauksesta tai verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Loppumaksu eräpäivällä 15.8.2018.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelin-myyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatka-ehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Marttojen jäsenmatka Islantiin

30.9.–4.10.

1540 € liittymälennoilla

Islanti on meille monelle pitkäaikainen haave. Nyt tämän haaveen toteuttamiseen tarjoutuu erinomainen mahdollisuus. Lähde Marttojen jäsenmatkalle Islantiin 30.9. -4.10. kokemaan omakohtaisesti tämän satujen saaren ihmeellinen historia ja ainutlaatuinen luonto. Laavakentät, jäätiköt, kuumat lähteet, geysirit, vesiputoukset, mannerlaattojen repeämät ja ihmisten ystävällisyys, unohtamatta puhdasta herkullista ruokaa; nämä kaikki tulevat meille matkan aikana tutuiksi!