Marikan matkassa

Vappu Italiassa

Ajankohta
28.4. - 2.5.2022
Kesto
5 päivää
Kohde
Gardajärvi, Italia
Hinta
1695 €
Varaa matka

Vallaton Vappu Gardalla

”Lähde loistoseurassa ihastuttavan erilaiselle vappulomalle Gardalle. Villa Arcadion poikkeuksellisen hurmaavat ja korkeatasoiset puitteet ja Gardajärven huimat näköalat saavat jo itsessään meidät kaikki lumoutumaan. Ohjelmassa on yllätyksiä ja hauskuutta jokaisena päivänä. Ja kestävää hyvää oloa kotiin viemisiksi. Tätä vappua et unohda – se tekee hyvää keholle, mielelle, sydämelle ja sielulle!

Aamut aloitamme lempeällä ja taatusti kaikille sopivalla ja hyvää tekevällä joogalla kauniissa salissamme puutarhan siimeksessä. Keho ja mieli eheytyvät ja latautuvat. Iltaisin saat myös aidosti hyödyllisen minikurssin aivojen huollosta ja siitä, kuinka voit oppia nopeasti taltuttamaan stressin, huolet ja väsymyksen. Lauantai- markkinoilla shoppailu on osoittautunut yhdeksi matkojemme kohokohdaksi. Onhan kivaa saada vaikkapa upea kašmir huivi kympillä. Vapaapäivänä voit lähteä esimerkiksi golfaamaan tai retkelle Veronaan. Tai nauttia hieronnasta ja löhöilystä. Vappuaatoksi on luvassa aitoa hauskuutta!”

Lämpimin terveisin, Marika Borg

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen
 • matkalaukku 23 kg ruumaan, käsimatkatavaraa 8 kg
 • menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus Villa Arcadiossa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • hotellin aamiaiset
 • hotellin illalliset kolmena iltana talonviinilasillisella
 • ohjelmassa kuvatut retket: Isola del Garda, Saló markkinat
 • Marikan lempeä aamujooga ja hyvän olon luennot
 • suomenkielisen hotellinomistajan ja paikallisopas Jaana Nakarin palvelut
 • toimistokulut ja palvelumaksut

Lisämaksusta

 • 250 €/hlö 1h-lisämaksu
 • Cominciolin viini- ja oliviitilaretki halukkaille
 • muut retket ja palvelut

Matkanjohtaja

Marika Borg

Marika Borg on Kon-Tikin yhteistyökumppani Marikan matkassa - hyvinvointimatkojen sunnittelijana ja matkanjohtajana. Marika on työskennellyt yli 30 vuotta aikuiskouluttajana ja valmentajana. Hän on kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Pitkän ja ansioituneen elämäntyön Marika on tehnyt elämäntapal... Lue lisää

Majoitus

Villa Arcadio

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 28.4. - maanantai 2.5.2022

28.4. torstai | Kotiutuminen ihanaan Villa Arcadioon

Finnairin lento AY1751 lähtee klo 8.00 Milanoon, jonne saavumme klo 10.05. Lähdemme bussilla kohti Garda-järveä ja Villa Arcadiota. Tutustumme hotellin upeaan puutarhaan, patikoimme oliivilehdon ja tammimetsän luontopoluilla ja kotiudumme rauhassa Villa Arcadioon. Klo 18 alkaa Marikan mielenkiintoinen aivohuolto-luento. Sitten pääsemmekin nauttimaan herkullista illallista.

29.4. perjantai | Isola Del Garda -saariretki

Aloitamme aamun joka päivä lempeällä joogalla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden (noin 3 km) tai taksilla Salón viehättävään kaupungin rantaan, josta lähdemme laivalla läheiselle Isola de Gardan ihastuttavalle saarelle. Saari on Borghese-Ferrari-Cavazza -suvun omistama, ja meille esitellään saaren upea puutarha sekä 1800-luvulta peräisin oleva huvila. Saamme nauttia huvilan terassilla suvun valmistamia juomia ja maistelemme pientä suolaista. Palaamme iltapäivällä takaisin Saloon ja Villa Arcadioon voi joko patikoidan takaisin tai hypätä taksiin. Illalla Marikan luento ennen yhteistä illallista.

30.4. lauantai | Salón markkinat ja vappuaaton riemua

Aloitamme aamun jälleen lempeällä joogalla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tai halutessasi taksilla Salón viikottaisille markkinoille. Siellä on houkuttelevan huokeaan hintaan melkein mitä vaan, merkkivaatteitakin. Iltapäivä on vapaa. Sen voi viettää joko Salon kaupungissa tai hotellilla nautiskellen. Vappuaaton ohjelmassa on luennon ja illallisen lisäksi kaikenlaista hauskaa ja erilaista!

1.5. sunnuntai | Vapaapäivä / golfpäivä / hierontapäivä / pitsapäivä & halukkaille Cominciolin viini- ja oliivitila

Voit tehdä mitä sielusi, mielesi ja kehosi kaipaa. Voit lähteä retkelle Veronaan, voit löhötä hotellin ihastuttavilla sohvilla, voit golfata, retkeillä, ottaa hieronnan tai ihan mitä mielesi tekee. Iltapäivällä halukkailla on mahdollisuus lähteä tutustumaan /ostoksille lisämaksusta Cominciolin maailmankuuluun oliiviöljytilaan, jonka viinit ovat myös todella korkealuokkaisia. Cominciolin oliiviöljy on valittu maailman 20 parhaan oliiviöljyn aatelistoon. Illalla Marikan seurassa  paikalliseen pitseriaan nauttimaan yhden Italian parhaista pitsoista (omakustanteinen). Voit toki myös valita syöväsi yhdessä Salon monista upeista ruokapaikoista tai jäädä hotellille herkuttelemaan.

2.5. maanantai | kotimatka

Aamiaisen jälkeen voi nauttia vielä Gardan tunnelmista. Iltapäivällä jätämme tervehdykset Villa Arcadiolle ja lähdemme kohti Milanon lentokenttää, josta paluulento AY1752 lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Lennot
28.4. AY1751 Helsinki – Milano 08.00-10.05
2.5. AY1752 Milano – Helsinki 19.00-22.55

Maksuehto
varausmaksu 300 € varauksen yhteydessä,
loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hinnat perustuvat 5.3.2021 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja jotka löytyvät verkkosivuiltamme.

Kuvia

Vappu Italiassa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna