Marikan matkassa

Marikan Matkassa Mallorcalle

Ajankohta
4.4. - 11.4.2020
Kesto
8 päivää
Kohde
Mallorca
Hinta
1590 €
Varaa matka

Mallorca hurmaa ja hellii!

Lähde kokemaan tämä todella kaunis saari aivan uudella tavalla. Patikoiden lempeästi upeissa maisemissa. Nauttien herkullisia ja terveellisiä aterioita. Saat myös sukeltaa sisäiseen maailmaasi ainutlaatuisella tavalla. Marikan kurssiaiheena on ”Löydä ja kirkasta elämäntehtäväsi Enneagrammin avulla”. Lähestymme aihetta henkilökohtaisesti juuri sinua kiinnostavasti persoonasi voimavarojen kautta. Saat ainutkertaista näkökulmaan ikuisen kiinnostavaan ja kiehtovaan aiheeseen. Mallorcan saari ja Sóllerin hienostunut kylä tarjoaa tosi ihanat puitteet matkallemme. Patikoimme mm. Deian idylliseen kylään, jonka ovat tehneet tunnetuksi ’rikkaat ja kauniit’.

Marikan apuvetäjänä patikoinneilla toimii Markku Summanen. Nyt, jos koskaan, kannattaa houkutella myös puolisot mukaan reissuun!

Tervetuloa mukaamme, lämpimin terveisin, Marika & Markku!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki–Palma–Helsinki lentoveroineen
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus 7 vrk Gran Hotel Sóller jaetussa 2h-huoneessa
  • hotellin aamiaiset
  • ohjelman mukaiset patikointiretket Marikan ja Markun johdolla
  • Palman retki bussilla
  • Marikan ”Elämäntehtävä ja Enneagrammi” -kurssi joka päivä

Lisämaksusta

  • 720 € / 1h-huoneen lisämaksu (2h-huone, yhden ihmisen käytössä)

Matkanjohtaja

Marika Borg

Marika Borg on Kon-Tikin yhteistyökumppani Marikan matkassa - hyvinvointimatkojen sunnittelijana ja matkanjohtajana. Marika on työskennellyt yli 30 vuotta aikuiskouluttajana ja valmentajana. Hän on kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Pitkän ja ansioituneen elämäntyön Marika on tehnyt elämäntapal... Lue lisää

Majoitus

Gran Hotel Sóller * * * * *

Ylellinen ja kaikin puolin tyylikäs Gran Hotel Sóller tarjoaa loistavat puitteet lomallemme. Hotellin keskeinen sijainti keskustassa sopii myös erittäin hyvin patikointi- ja kurssimatkan tukikohdaksi. Patikoinnin jälkeen on mukava rentoutua vaikkapa lämmitetyssä sisäuima-altaassa, ulkoaltaassa, saunassa, porealtaassa miksei kuntosalillakin. Hotellissa on ravintola, baari ja kokoustilat. Huoneissa langaton WiFi, tv, puhelin, ilmastointi, tallelokero.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron matkakohtaisen tukimaksun ilmastotyöhön. Maksusi ohjataan lyhentämättämänä Luonnonperintösäätiölle, joka käyttää varat luonnonsuojelualueiden hankintaan Suomessa. Lahjoittaminen käy vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 4.4. - lauantai 11.4.2020

4.4. lauantai | Lähtöpäivä

Lähdemme Finnairin aamun suoralla lennolla kohti Palma de Mallorcaa. Perille saavuttuamme, ajamme bussilla vajaan tunnin matkan Palmasta pohjoiseen, Sóllerin valloittavaan pikkukaupunkiin. Tutustumme uuteen ympäristöömme, majoittaudumme kauniiseen Gran hotelliin. Sóller on täynnä putiikkeja, kahviloita, ravintoloita, joten varmasti viihdymme. Illalla Marikan kurssi.

5.4. sunnuntai | Patikointiretki Fornalutxiin (n. 4 km/suunta)

Aamiaisen jälkeen venyttelemme itsemme patikointitunnelmaan ja lähdemme Fornalutxin kylään noin 4 km päähän Sóllerista. Aito vuorikylä lepää Tramuntanan vuoristoalueella, appelsiini- ja sitruunapuiden ympäröimä, tarjoten oman espanjalaisen maalaismaisen viehätyksensä. Nautimme yhdessä lounaan omakustanteisesti ennen patikointia takaisin hotellillemme. Illalla Marikan kurssi.

6.4. maanantai | Retki Palmaan

Aamiaisen jälkeen bussi tulee noutamaan ryhmämme ja ajamme kohti Palmaa. Tuo huikean kaunis, tunnelmallinen kaupunki on täynnä tekemistä, katselemista, nautiskelemista, shoppailua ja hidasta kävelyä rantabulevardia pitkin. Palma hurmaa kävijänsä. Niin meidätkin. Palaamme Sóllerin tukikohtaamme Marikan luennolle.

7.4. tiistai | Patikointiretki Deiàan (n. 10 km/suunta)

Aamiaisen jälkeen lähdemme hieman pidemmälle patikkaretkelle Deiàan. Patikointia tulee noin 10 km suuntaansa, joten voi itse päättää haluaako patikoida illemmalla takaisin tai hyppääkö kimppataksin kyytiin. Deià on paratiisimainen, boheemi taiteilijoiden keskittymä. Useat taidegalleriat, kolme museota ja loistavat ravintolat tarjoavat nähtävää ja ruokanautintoja. Illalla Marikan kurssi.

8.4. keskiviikko | Mikä onkaan elämäntehtäväni?

Tänään keskitymme enemmän löytämään ja kirkastamaan omaa elämäntehtäväämme. Lisäksi on paljon aikaa shoppailuun ja paikallisiin nähtävyyksien tutkimiseen.

9.4. torstai | Patikointiretki Port du Sóller

Aamiaisen jälkeen lähdetään reippailemaan läheiseen Port du Sóllerin hienostuneeseen merenrantakylään. Matka ei ole pitkä ja rantaan pääsee myös vanhanajan raitiovaunulla. Halukkaat kävelevät pidempää reittiä, noin 10 km. Rauhallinen ja kaunis rantamaisema yhdistettynä kivoihin ravintoloihin ja putiikkeihin on oikein oivallinen retkikohde. Illalla jälleen Marikan kurssi-ohjelmaa.

10.4. perjantai | Patikointiretki läheisille vuorille

Patikoimme tänään läheisille vuorille, mikäli sää on meille suotuisa. Upeita reittejä löytyy runsain mitoin, niistä valitsemme meille sopivimman. Illalla tuttuun tapaan Marika syventää Elämäntehtävä -aihetta.

11.4. lauantai | kotiin paluu

Aamiaisen jälkeen onkin aika jättää jäähyväiset ihanalle hotellillemme ja suunnata kohti Palman lentokenttää ja kotimatkamme Helsinkiin alkaa.

Lennot

4.4. AY1711 Helsinki – Palma 07.45-10.55
11.4. AY1712 Palma – Helsinki 11.55-16.50

Maksuehto

varausmaksu 300 e varauksen yhteydessä,
loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 21.2.2020

HUOM! Suosittelemme, että on koko matkan keston voimassa oleva matkavakuutusta peruutusturvalla.

Hinnat perustuvat 19.11.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 16 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä.

Kuvia

Marikan Matkassa Mallorcalle kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna