Marikan matkassa

Länsi-Irlanti

Ajankohta
11.9. - 17.9.2019
Kesto
7 päivää
Kohde
Länsi-Irlanti
Hinta
1860 €
Varaa matka

Smaragdisaareni

”On suuri ilo saada esitellä sinulle entisen kotimaani ihastuttavimpia kohteita. Nyt lähdemme lumoavan kauniille länsirannalle. Maisemat ja tunnelmat ovat ainutlaatuisia. Pääset kokemaan smaragdisaaren hurman parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustumme iloisiin irlantilaisiin, vehreän luontoon ja koskettavaan kelttiläistunnelmaan. Lisäksi saat päivittäin lempeät, kaikille sopivat aamujoogat ja virkistävät iltaluentoni. Teemanamme on oman elämäntehtävän kirkastus. Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Irlantiin ja itseesi!” – Marika

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki – Dublin – Helsinki lentoveroineen
  • Matkatavaraa 23 kg + 8 kg käsimatkatavaraa
  • Majoitus 6 vrk Parknasilla Resort & Spa, jaetussa 2h-huoneissa
  • Puolihoito hotellissa (aamiaiset ja illalliset)
  • Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja sisäänpääsymaksut retkikohteisiin
  • Marikan matkanjohtajuus ja hyvinvointiluennot

Lisämaksusta

  • 1h-huoneen lisämaksu: 365 € / hlö

Matkanjohtaja

Marika Borg

Marika Borg on Kon-Tikin yhteistyökumppani Marikan matkassa - hyvinvointimatkojen sunnittelijana ja matkanjohtajana. Marika on työskennellyt yli 30 vuotta aikuiskouluttajana ja valmentajana. Hän on kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Pitkän ja ansioituneen elämäntyön Marika on tehnyt elämäntapal... Lue lisää

Majoitus

Parknasilla Resort & Spa ****

Parknasilla Resort on korkealuokkaista majoitusta tarjoava hotelli kuuluisan Ring of Kerry reitin varrella. Hotellin ympäristö huokuu historiaa ja henkeäsalpaavia maisemia. Hotellin kaikki eri teemaiset huoneet ovat erittäin hyvin varusteltuja. Hotellin yleisistä tiloista löytyy Pygmalion Restaurant ravintola, The Cellar ravintola, sekä Doolittle Bar. Hotellissa on myös kylpylä ulko- ja sisäaltaineen sekä kuntosali. Kylpylässä on mahdollisuus myös erilaisiin rentouttaviin hoitoihin. Hotellin ympärillä on myös 12 -reikäinen golfkenttä, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Luksusmajoitus ihanalla sijainnilla!

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 11.9. - tiistai 17.9.2019

11.9. keskiviikko | Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa!

Lähtö Helsingistä kohti Dublinia Finnairin aamulennolla AY1381 08.20-09.30. Jatkamme bussilla Tipperaryn kautta Kenmareen Kerryn maakuntaan. Noin 2h ajon jälkeen vierailemme mahtavassa Rock of Cashel linnoituksessa ja pysähdyksen aikana on myös mahdollisuus omakustanteiseen lounashetkeen. Rock of Cashel linnoitus toimi aikoinaan muinaisten kelttipäälliköiden valtaistuimena ja kruunauspaikkana, mutta myös kirkollisena keskuksena, josta hallittiin eteläistä Irlantia. Pyhän Patrickin vierailu alueella on jättänyt nykypolville useita tarinoita, jotka ilmenevät paikan nimissä eteläisen Tipperaryn alueella. Jatkamme vielä matkaa non 200 km Kerryn maakuntan ja majoittaudumme ylelliseen Parknasilla Resort & Spa**** hotelliin. Nautimme myös yhteisen illallisen hotellissa.

12.9. torstai | Killarney – järviristeily ja patikointia

Lempeän aamujooga ja irlantilainen aamiaisen jälkeen lähdetään koko päivän retkelle Killarneyyn. Päivän aikana nautitaan järviristeilystä ja patikoinnista Dunloe Gap solassa. Omakustanteinen lounas päivän aikana ja iltapäivällä palataan hotellille. Marikan hyvinvointiluento ennen illallista.

13.9. perjantai | Dinglen niemimaa

Aamujooga ja irlantilainen aamiainen hotellissa. Tämän päivän aikana retkeillään Dinglen niemimaalla, joka on iirinkielinen ’gaeltacht’ alue. Päivän aikana patikoidaan upealla Inch Beach hiekkarannalla, tutustumaan varhaiskristillisiin monumentteihin, joista kuuluisin on Gallarus Oratory, sekä Dinglen värikkääseen kalastajakylään, jossa nautitaan omakustanteinen lounas. Marikan hyvinvointiluento ennen illallista hotellilla.

14.9. lauantai | Kerry Way patikointi

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Kenmarea, josta tehdään noin 3-4 tunnin patikointiretki, joka päättyy Mucross House kartanolle. Patikka kulkee osan Kerry Way patikkareittiä vanhojen tammimetsien halki, Old Kenmare Road tietä pitkin. Täällä voidaan törmätä myös peuroihin! Patikan aikana nähdään Torc vesiputous. Muckross House kartano sijaitsee Killarney National Park kansallispuiston alueella, Killarneyn järvien rannalla, McGillycuddy Reeks vuorten juurella, mitä mahtavimmalla paikalla. Kartano on loisteliaasti viktoriaanisesti sisustettu, sillä tämä kuuluisa kuningatar Viktoria vieraili Killarneyssa ja Muckross House kartanossa 1860-luvulla. Kartanon puutarha on maailmankuulu kauneudestaan. Täällä nautitaan myös omakustanteinen lounas. Illaksi palataan hotellille, jossa Marikan luento ennen illallista.

15.9. sunnuntai | pyhitetty vapaapäiväksi

Tämänkin päivä aloitetaan joogalla ja aamiaisella. Päivä on pyhitetty omalle vapaa-ajalle. Hotellin lähiympäristössä on paljon upeita paikkoja itsenäiseen kävelyyn, lenkkeilyyn tai ihan vain luonnossa rauhoittumiseen. Myös hotellin monipuoliset palvelut ovat käytettävissä. Illalliselle kokoonnumme yhteen.

16.9. maanantai | Garnish Island

Ihanan aamujoogan ja aamiaisen jälkeen suunnataan Glengarriff kylään, josta lähdetään laivalla Garnish Island saarelle päiväksi. Garnish Island saari sijaitsee Glengarriff kylän lahdella Bantryn lähellä. Saarella on upea puutarha, jonka on suunnitellut arkkitehti Annan Bryce ja puutarhuri ja puutarhasuunnittelija Harold Peto. Puutarhassa on useita harvinaisia kasveja, joita ei yleensä tavata Irlannissa muualla. Saari luovutettiin Irlannin kansalle 1953. Saarella on myös Napoleonin aikainen Martello-torni ja mahtavat näkymät Bantry Bay lahdelle. Omakustanteinen lounas ja paluu iltapäivällä takaisin Kenmareen ja aikaa ostoksille. Marikan hyvinvointiluento taas ennen yhteistä illallista.

17.9. tiistai | illaksi kotiin

Viimeistelemme matkan vielä kerran ihanalla aamujoogalla ennen aamiaista. Sanomme Slán Abhaile Länsi-Irlannille ja kuljetus vie meitä kohti Dublinin lentokenttää. Matkan varrella voidaan pysähtyä Adaren kylässä, jossa on viehättäviä olkikattoisia taloja ja vanhoja rakennuksia. Ennen lentokenttää voidaan tehdä pysähdys myös Avocan kahvilassa ja myymälässä. Finnairin iltavuoro AY1386 vie meidät Helsinkiin 18.05-23.05.

Lennot

11.9. AY1381 Helsinki – Dublin 08.15-09.30
17.9. AY1386 Dublin – Helsinki 18.05-23.05

Maksuehto

Maksuehto varausmaksu 300 e varauksen yhteydessä, loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua = 17.7.2019

Hintaperuste

Hinnat perustuvat 17.10.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja.