Kontiki

Matka on loppuunmyyty! Peruutuspaikkajono: susa@kontiki.fi

”On suuri ilo saada esitellä sinulle entisen kotimaani ihastuttavimpia kohteita. Pääset kokemaan smaragdisaaren lumon ainutlaatuisella tavalla. Menemme sinne, minne muut turistit eivät eksy.

Tutustumme iloisiin irlantilaisiin, vehreään luontoon patikoiden ja koskettavaan kelttiläistunnelmaan. Lisäksi saat päivittäin lempeät aamujoogat ja virkistävät iltaluentoni.

Anna Irlannin hurmata sinut ja lähde mukaan unohtumattomalle matkallemme!”

 – Marika

Pääset hyvin matkatunnelmaan, lataamalla tästä Ihana Irlantini kirjan 70 ensimmäistä sivua… IhanaIrlantini_MarikaBorg_osa 1

MATKAOHJELMA
13.6. keskiviikko | Helsinki – Dublin – Wicklow
Lähtö Helsingistä kohti Dublinia Finnairin aamulennolla AY1381 08.20-09.30. Lähdemme bussilla kohti kodikasta hotelliamme, joka sijaitsee ihastuttavan vehreällä ja rauhallisella paikalla noin reilun tunnin päässä lentokentältä. Pysähdymme mennessämme upeassa Avoca -kahvilassa ja myymälässä Kilmacanoguessa. Siellä kaikki voivat lounastaa omatoimisesti Sugar Tree Cafen mukavalla paviljonkiterassilla nauttien ympäröivästä puutarhasta. Avoca on yksi Irlannin kiehtovimmista myymälöistä ja elintarvikemarkkinoista. Lue lisää Avocasta.

Lounaan jälkeen menemme Summerhill House hotellillemme. Vaihdamme vaatteet ja lähdemme jaloittelemaan läheiselle Powerscourtin vesiputoukselle, joka on Irlannin korkein (121m) Wicklow-vuoren juurella. Paikkaa ympäröi ikiaikaiset pyökki-, tammi-, lehtikuusi- ja mäntymetsät ja paikka onkin ihanteellinen kävelyretkelle. Hengitämme sisään metsän raikkautta ja kuunnella linnun laulua. Ennen yhteistä illallista hotellissamme on joka päivä Marikan luento klo 18-19.00.

14.6. torstai | Puutarhan loistoa Powerscourtissa ja Enniskerryn kylä
Aamiaisen ja lempeän joogan jälkeen lähdemme jalkaisin tutustumaan lähistöllä olevaan kuuluisaan Powerscourtin puutarhaan. Teemme retken kävellen henkeäsalpaavissa maisemissa. Powerscourt Housen kauniit myymälät ja Avoca Terrace Café houkuttelevat myös hemmottelemaan itseään päivän kuluessa. Iltapäivällä mahdollisuus tutustua kävelymatkan päässä sijaitsevaan Enniskerryn kylään ja sen moniin mukaviin putiikkeihin. Illalla ennen yhteistä ateriaamme on jälleen Marikan luento.

15.6. perjantai | Avondale ja Mount Usherin puutarha
Aamiainen ja aamujooga hotellissa. Tänään vierailemme Avondalen huiman hienossa metsäpuistossa sekä luonnonmukaisesti suunnitellussa Mount Usherin puutarhassa. Kesäkuussa siellä loistavat mm. atsaleat ihanana kukkamerenä. Mount Usherissa on myös mahdollisuus nauttia herkullinen lounas tai ihanat päiväkahvit viehättävässä kahvilassa. Sen tortut ovat taivaallisia! Tällä reissulla vierähtääkin melkein koko päivä. Palaamme hotelliimme sopivasti iltaluentoa ja illallista varten.Avondale sijaitsee upeassa 500 hehtaarin metsäpuistossa, johon on tehty lukuisia kävelyreittejä. Mount Usherin puutarha on hieno esimerkki ns. Robinsonin puutarhasta, jonka pääperiaate on kasvattaa puutarhaa rennolla otteella luonnonmukaiseksi.

16.6. lauantai | Bray – Greystone -kävely
Aamiaisen ja aamujoogan jälkeen lähdemme rannikolle ihailemaan aavaa merta. Kävelemme huiman kauniin patikkapolun Bray – Greystone -Bray. Nautimme rannikkoalueen henkeäsalpaavan kauniista maisemista ja ihanasta meri-ilmasta. Bussi vie meidät aamulla reitin alkuun, kävelemme n. 6 km matkan Saavuttuamme Greystoneen (Marikan entinen kotikylä on kertakaikkisen ihana!) siellä on aikaa shoppailla, lounastaa ja nauttia merenrannasta keräilemällä ihania kiviä. Voit valita joko kävelyn takaisin Brayhin tai paikallisjunan yhden pysäkin reissun. Braystä bussi kuljettaa meidät takaisin hotelliimme. Illalla taas Marikan luento ja yhteinen ateria. Lue lisää Bray-Greystones -reitistä.

17.6. sunnuntai | Killiney Hill ja Dundrum shopping center
Aamiaisen ja aamujoogan jälkeen lähdemme voimaannuttavalle kävelyretkelle Killiney Hill -kukkulan poluille. Sieltä avautuva näkymä on huiman hieno ja sitä onkin osuvasti verrattu Napolin lahden kauneuteen. Tämän jälkeen jaksammekin shoppailla Dundrumin keskustassa, joka on Irlannin suurin ostoskeskittymä. Shop until you drop on loppupäivän teemana ennen paluuta Summerhill House -hotelliimme. Marikan luennon jälkeen illastamme jälleen yhdessä.

18.6. maanantai | Glendalough ja pyhiinvaellusreitti Pyhän Kevinin luolalle
Aamiaisen ja aamujoogan jälkeen suuntaamme Glendaloughin ”kahden järven laaksoon”. Jo tuhansien vuosien ajan ihmiset ovat lumoutuneet tästä kuvauksellisen kaunista maisemasta. Glendalough on uskomaton paikka, joka herkistää mielesi ja sydämesi. Saamme nauttia siitä ainutlaatuisella tavalla, tutustuen ikivanhaan tapaan tehdä pyhiinvaellus rauhaisasti tammimetsien läpi vaeltaen. Glendalough on yksi matkamme varma kohokohta, joka jää elämään sisäämme. Illalla Marikan luento ja viimeinen yhteinen ateriamme hotellissamme.

19.6. tiistai | Dublin ja iltapaluu kotiin
Aamiaisen ja aamujoogamme jälkeen on aika pakata upeat muistot matkatavaroihin ja lähteä hotellistamme. Koska meillä on vasta iltalento, ehdimme matkallamme lentokentälle nauttia pohjois-Dublinin hurmaavista pikkukaupungeista Hoathista ja Malahidesta. Siellä on mahdollisuus lounastaa, vaeltaa rannalla ja tunnelmoida vielä muutaman tunnin ajan Irlannin ainutlaatuista viehätystä. Sieltä suuntaamme kohta läheistä lentokenttää ja iltalentoamme AY1386 Helsinkiin 18.05-23.05.

Lennot
13.6. AY1381 Helsinki – Dublin 08.20-09.30
19.6. AY1386 Dublin – Helsinki 18.05-23.05

Majoitus Summerhill House Hotel
Viehättävä maaseutuhotelli sijaitsee Enniskerryn kylässä, kuuluisaa Powerscourt House & Gardens -puistoa vastapäätä. Hotellilta on helppo lähteä tutustumaan kylän kiehtoviin kohteisiin. Lämmin, ystävällinen palvelu toivottaa kaikki vieraansa tervetulleeksi.

Maksuehto
varausmaksu 300 e varauksen yhteydessä,
loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua

Hinnat perustuvat 26.6.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/ 

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Marikan Ihana Irlanti

13.-19.6.

1490 €

Matka on loppuunmyyty! Peruutuspaikkajono: susa@kontiki.fi

”On suuri ilo saada esitellä sinulle entisen kotimaani ihastuttavimpia kohteita. Pääset kokemaan smaragdisaaren lumon ainutlaatuisella tavalla. Menemme sinne, minne muut turistit eivät eksy.

Tutustumme iloisiin irlantilaisiin, vehreään luontoon patikoiden ja koskettavaan kelttiläistunnelmaan. Lisäksi saat päivittäin lempeät aamujoogat ja virkistävät iltaluentoni.

Anna Irlannin hurmata sinut ja lähde mukaan unohtumattomalle matkallemme!”

 – Marika

Pääset hyvin matkatunnelmaan, lataamalla tästä Ihana Irlantini kirjan 70 ensimmäistä sivua… IhanaIrlantini_MarikaBorg_osa 1