COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Wellness-matkat

Maratonmatka Victorian Putouksille

Ajankohta
2.7. - 8.7.2020
Kesto
7 päivää
Kohde
Zimbabwe & Botswana
Hinta
2975 €/hlö
Varaa matka

Must do! -maraton

Afrikka isännöi muutamia ”must do” -maratoneja ja Victoria Falls on ehdottomasti yksi parhaimmista!

Victoria Falls -maraton tarjoaa osallistujilleen upean reitin Zambezi-joen varrella, itse putouksen, Zambesin kansallispuiston sekä katsauksen Victoria Falls kaupungin kaduista kohti maaliviivaa. Ilmapiiri on rennon ystävällinen, vesipisteitä ja kannustusjoukkoja marimba-yhtyeineen kirittävät matkan varrella luoden hyvää tunnelmaa jokaisen juoksuun. Kilpailun jälkeen rentoudutaan eeppisellä auringonlaskuristeilyllä, jossa saatat nähdä villieläimiä, kuten norsuja, virtahepoja, krokotiileja ja ainakin lukuisia upeita lintuja. Jatkamme henkeäsalpaavaa matkaamme myös Botswanan puolelle Choben kansallispuistoon tutustumaan lisää Afrikan eläimiin ja luontoon ennen kotiinpaluuta.

Tämä täytyy kokea, vähintään once in the life time! Lähde mukaan ja varaa oma paikkasi! Matkanjohtajana Jannika von Wielligh.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Qatar Airways & British Airways yhteistyölennot Victoria Fallsille
 • Verot ja matkustajamaksut, matkatavaraa 23 kg + 10 kg käsimatkatavaraa
 • Lentojen mahdolliset tarjoilut
 • Majoitukset 3 + 2 yötä ohjelman mukaisesti
 • Ruokailut ohjelman mukaisesti (A=aamiainen, L=lounas, I=illallinen)
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Maratonille osallistumismaksu (80USD)
 • Safariretket ja puistomaksut
 • Tipit safarioppaille

Lisämaksusta

 • Zimbabwen viisumi 50 USD maksetaan maahan saapuessa (double entry)
 • Ruokajuomat aterioilla
 • 1h-huoneen lisämaksu 280 €/hlö

Matkanjohtaja

Jannika von Wielligh

Ihastuin Etelä-Afrikkaan ensimäisellä matkallani maahan vuosituhannen alussa. Olen nykyisin naimisissa etelä-afrikkalaisen miehen kanssa ja asuinkin maassa yli neljä vuotta. Nykyään kotimaani on Suomi, mutta  käyn joka vuosi Etelä-Afrikassa sekä Etelä-Afrikan naapurimaissa. Olen suunnitellut ja opastanut monta matkaa Etelä-Afrikkaan, Namibiaan, Botswanaan ja Zimbabween.
Mielest... Lue lisää

Majoitus

3.-5.7. | 3 yötä | Kingdom Hotel Victoria Falls, Zimbabwe

6.-8.7. | 2 yötä | Cresta Mowana Safari Lodge Botswana

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 2.7. - keskiviikko 8.7.2020

2.7. torstai | lähtö Helsingistä

Lähdemme illansuussa matkaan Dohan ja Johannesburgin kautta Victoria Fallsille. Varaudu lennoille mukavilla vaatteilla, korvatulpilla ja silmälapuilla. Yöllä koneenvaihto Johannesburgissa.

3.7. perjantai | Victoria Falls, Zimbabwe (I)

Saapuminen Victorian putouksien kentälle iltapäivän puolella, josta kuljetus majoitukseemme Kingdom hotellin luonnonkauniisiin maisemiin aivan vesiputouksien tuntumaan. Iltapäivä vapaata, käymme hakemassa numerolaput ja vahvistamassa osallistumisen kisoihin. Tutustumme lähialueeseen kevyellä kävelyllä. Yhteinen illallinen Jungle Junction Victoria Falls Hotellin ulkotiloissa.

4.7. lauantai | Victoria Falls kävelyretki, Zimbabwe (A+L+I)

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Victorian putouksiin noin 2-3h kestävälle kävelyretkelle. Nautimme lounaan lähellä putouksia Outlook Caféssa upeita panoramamaisemia ihastellen. Iltapäivällä on vapaa-aikaa. Mahdollista tehdä esim. helikopteriretki putousten yli lisämaksusta. Illallinen yhdessä.

5.7. sunnuntai | Maraton, Zimbabwe (A+L+illallisristeily)

Tänään on suuri päivä, maratonjuoksu edessä! Olet valinnut itsellesi sopivan; täysmaratoni, puolimaratoni, tai lyhyemmän vaihtoehdon. Maratonin lähtöpaikka on hotellimme edessä seuraavin aikatauluin:

 • täysmaratonin startti 06:45
 • puolimaratonin startti 07:15

Juoksun jälkeen lounastamme yhdessä. Illalla teemme illallisristeilyn Zambezi-joella. Rentoudumme ja nautimme upeasta auringonlaskusta yli Zambezi-joen! Tarjolla juotavaa, myös alkoholipitoisia sekä runsaasti snacksejä.

6.7. maanantai | Kasane ja jokisafari, Botswana (täysihoito)

Aamulla lähdemme ajamaan kohti Botswanaa, jossa vietämme kaksi seuraavaa yötä safarin merkeissä. Choben kansallispuisto on yksi tunnetuimmista safari-alueista Botswanassa, mahdollista on nähdä niin sanottu Big Five, alueelta löytyy leijonia, elefantteja, leopardeja, puhveleita ja sarvikuonoja, sekä paljon muita eläimiä. Matkan varrella pysähdymmme paikallisessa kylässä, käymme tervehtimässä koulun lapsia. Tällä tavalla pääsemme matkan aikana tutustumaan myös paikalliseen elämään ja tapoihin. Jos haluaa voi tuoda mukaan kyniä, vihkoja, palloja ym. mistä koulun lapsille on hyötyä.

Saavuttuamme perille Kasaneen Botswanan puolella, ajomatkaa noin 2h, nautimme lounaan ja iltapäivällä lähdemme seuraamaaan ja bongailemaan eläimiä jokisafarilla. Yhteinen maukas illallinen saavuttuamme takaisin jokisafarilta lodgelle.

7.7. tiistai | Choben kansallispuisto ja safari, Botswana (täysihoito)

Edessä on päivä rentoutumista ja safaria luonnon keskellä! Teemme safari-ajon aamulla sekä myöhään iltapäivällä Choben kansallispuiston alueella. Tähän aikaan vuodesta, kun luonto on kuiva, eläimet kerääntyvät vesi-alueiden läheisyyteen, jolloin erilaisten villileläinten havannointi on parhaimmillaan. Illalliselle palaamme lodgelle.

8.7. keskiviikko | Jokisafari ja kotimatka (A)

Aikaisin aamulla teemme vielä jokisafarin. Nautimme aamupalan, jonka jälkeen on aika pakata matkalaukut kotimatkaa varten. Sanomme näkemiin safarille ja siirrymme takaisin Victoria Fallsin lentokentälle josta kotimatka alkaa Johannesburgin ja Dohan kautta.

9.7. torstai | Helsingissä

Saavumme Helsinkiin iltapäivän puolella yhtä upeaa kokemusta rikkaampana.

Lennot

2.7. QR302  Helsinki-Doha 18.00-23.50
3.7. QR1363 Doha – Johannesburg 01.55-09.50
3.7. BA6285 Johannesburg – Victoria Falls 11.25-13.05

8.7. QBA6282 Victoria Falls – Johannesburg 13.55-15.35
8.7. QR1378 Johannesburg – Doha 20.15-06.05+1
9.7. QR301 Doha – Helsinki 08.25-14.25

Passi, viisumit, rokotukset

Passin täytyy olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. Zimbabwehen tarvitaan viisumi, joka hankitaan paikan päällä maahan saavuttaessa (50USD). Botswanaan ei viisumia tarvita alle 90 vrk matkoilla. Perusrokotukset tulee olla kunnossa, sekä hepatiitti A ja B. Keltakuumetta ei maissa esiinny. Malariariski on olemassa, joten oman harkinnan mukaan suosittelemme malariaestolääkityksen ottamista. Lisää rokotteista voit lukea Rokote.fi -sivustolta.

Hintaperuste ja maksuehdot

Hinnat perustuvat 24.1.2020 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 10 hlö. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Matkan ennakkomaksu on 500 €, loppumaksu erääntyy 6 vkoa ennen matkan alkua.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Maratonmatka Victorian Putouksille kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna