Kontiki

”Madagaskarista voin sanoa, että se on luonnontarkkailijan luvattu maa!”
Joseph Philibert Commerson, 1771

Biologian- ja maantiedon opettajille räätälöity ja kaikille luontomatkoista kiinnostuneille ainutlaatuinen matka Madagaskarille Paul Segersvärdin johdolla.

Matkaohjelma

26.12. Kohti Madagaskaria
Lähdetään joulunvietosta kohti Madagaskarin ihmeellistä luontoa. Turkish Airlines lento iltaa kohden, Istanbulissa vaihto ja yö koneessa.

27.12. Saavutaan Antananarivoon
Saavutaan Antananarivoon päivällä ja oppaamme odottaa vastassa. Maahantulomuodollisuuksien jälkeen kuljetus hotelliin yöpymään kunnon yöunet ennen luontomatkan aloittamista.

28.12. Antanabarivo
Aamiaisen jälkeen seikkaillaan pääkaupunki Antananarivossa, vieraillaan apinapuistossa, sekä Majakamiadana kuningattaren palatsissa ja päätetään kaupunkikierros ihaillen auringonlaskua kaupungin ylle. Lounas päivän aikana paikallisessa kahvilassa. Illallinen ja yöpyminen Palissandre Hotel & Spassa.

29.12. Antananarivo – Morondava -Tsangajoly
Aamiaisen jälkeen sovittuun aikaan lähdetään lentokentälle ja lennetään Morondayaan. Lounas tai piknik lounas riippuen lentoaikataulusta. Perillä opas on taas vastassa ja noustaa nelivetoautoihin noin 2,5h ajomatkalle Tsangajolyyn, upeaan luontoon, jossa hienoja lintuja, makeja, jne… Illallinen ja yöpyminen Lodge de La Saline kahdeksi yöksi.

30.12. Tsangajoly
Kokopäivän retkeilyä lintujen, eläinten, luonnon parissa, mangrovepuita kanootilla, suolatehdasvierailu… Illalliselle palataan hotelliin.

31.12. Tsangajoly – Kirindy
Aamiaisen jälkeen ajetaan Krindyn metsään noin 40 minuuttia. Teemme päivän aikana kaksikin vierailua ja illalla käymme vielä uudestaan, josko löydämme Fossan, Madagascarin ainoan ison kissaeläimen. Lounas päivän aikana. Illallinen ja yöpyminen Relais du Kirindy tvs.

1.1 Kirindy – Morondava – Miandrivazo 6 tunnin ajo
Aamiaisen jälkeen lähdetään pitkälle ajomatkalle takaisin Morondavaan. Matkalla pysähdytään ihailemaan jättilaispuukujaa ja jatketaan Miandrivazoon. Lounas päivän aikana. Saavumme perille iltapäivään/alkuiltaan, illallistamme hotelli Princesse Tsiribihinassa ja yövymme.

2.1. Miandrivazo – Antsirabe 
Aamiaisen jälkeen ajetaan Antsirabeen. Matka on taas pitkä, joten teemme jaloittelu- ja kuvaustaukoja. Pysähdys myös lounastamaan. Saavutaan iltapäivällä kohteeseemme, illallistamme ja majoitumme Plumeria Hotelliin.

3.1. Antsirabe – Andasibe
Aamiaisen jälkeen tehdään lyhyt kaupunkikierros ennen kuin lähdetään ajelemään kohti Antanana-rivoa tyypillisen Madacasgarilaisen ylämaamaiseman halki. Riisipeltoja, perinteisiä Merina heimon kyliä, kivisiä kukkuloita… Voimme pysähdellä matkalla haluamiimme paikkoihin ottamaan kuvia ja jaloittelemaan. Piknik lounas. Jatkamme edelleen matkaamme Andasiben luonnonpuiston alueelle, jolloin maisemakin alkaa vaihtumaan itäiseen sademetsään. Kirjaudutaan majoituspaikkaamme ja illallistamme yhdessä. Pimeän tullen tehdään yhdessä kävelyretki lähimetsään, joka kuhisee yöllistä elämää ja jonka suojissa asustaa mm. makeja, kääpiökameleontteja, eri sammakkolajeja, käärmeitä, jne…

4.1. Andasibe
Aamiainen hotellilla. Aamupäivän aikana vierailemme Analamazaotran kansallispuistossa, jossa on suurin Indri Indri yhteisö Madagascarilla. Puistossa mahdollista nähdä myös muita endeemejä lintulajeja, joten kiikarit ja kamerat kannattaa olla valmiina. Lounas päivän aikana. Iltapäivällä vieraillaan Mitsinjo metsässä, Suomen Luonnonsuojelu säätiön kehityshankekohteissa.

Suomen Luonnonsuojelusäätiön projektityöntekijät yhdessä yhteistyökumppaneidensa Mitsinjon oppaiden kanssa toivottavat matkalaiset tervetulleiksi tutustumaan heidän suojelu- ja kehityskohteiteisiinsa. Illallinen ja yöpyminen hotellissa.

5.1. Andasibe – Antananarivo – kotimatka
Aamiaisen jälkeen tehdään vielä pikku luontoretki ennen kuin ajetaan takaisin Antananarivoon. Matkalla voidaan vielä pysähtyä Pyereira matelijapuistossa, josta löytyy myös endeemejä sammakko- ja muita matelijalajeja. Jatketaan pääkaupunkiin ja otamme päivähuoneet virkistäytymistä ja vaatteiden vaihtoa varten. Syömme hotellissa illallisen ennen lennolle kuljetusta.

Lennot: Turkish Airlines
26.12. TK1764 Helsinki – Istanbul 1815-2240
27.12. TK160 Istanbul – Antananarivo 0220-1510
29.12. Antananarivo – Morondava (sisäinen lento)
05.01. TK161 Antananarivo – Istanbul 1700-0600
06.01 TK1761 Istanbul – Helsinki 0900-1130

Majoitukset (tai vastaavat)
27.-29.12. | 2 yötä | Palissandre Hotel and Spa, Antananarivo
29.-31.12. | 2 yötä | Lodge de La Saline, Tsangajoly
31.12.-1.1. | 1 yö | Relais du Kirindy, Kirindy
1.1.-2.1. | 1 yö | Princesse Tsiribihina, Miandrivazo
2.1.-3.1. | 1 yö | Plumeria Hotel, Antsirabe
3.1.-5.1. | 2 yötä | Vakona Forest Lodge, Andasibe
6.1. | päivähuone | Relais Des Plateaux

Maksuehto
Ennakkomaksu 500 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Ryhmästä poikkeaminen
Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Passi ja viisumi Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahansaapu-mispäivän jälkeen. Viisumimaksu 25 € peritään Madagaskarin lentokentällä saapumisen yhteydessä.

Rokotteet
Rokotesuositukset kannattaa tarkistaa www.rokote.fi/matkailijan-rokoteopas/maat/madagaskar/

Matkavakuutus Suosittelemme, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.

Matkan maksaminen luottokortilla ja sähköpostiin lähettävä lasku
Sähköpostin liitteenä .pdf muodossa lähettyy ennakko- ja loppulasku. Samaan sähköpostiin liittyy myös linkki, jota seuraamalla voi matkan maksaa verkkokaupan puolella. Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard, Diners tai Amex) tai verkkopankin kautta. Veloituksesta ei tule erillistä palvelumaksua.

Hinnat perustuvat 16.2.2018 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 10. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kulut-tajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkai-lualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poik-keuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitus-ehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kohokohdat
  • Länsi-Madagaskar
  • Baobabs alleys, ainutlaatuiset jättiläispuut
  • Kirindyn metsä ja fossakissaeläin
  • Tsangajoly village
  • Andasiben kansallispuisto, suurimmat makit Indri Indrit
Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Madagaskarin luontomatka

26.12.-6.1.2019

4380 €

”Madagaskarista voin sanoa, että se on luonnontarkkailijan luvattu maa!”
Joseph Philibert Commerson, 1771

Biologian- ja maantiedon opettajille räätälöity ja kaikille luontomatkoista kiinnostuneille ainutlaatuinen matka Madagaskarille Paul Segersvärdin johdolla.