Yhdistysten omat matkat

Lyon ja Grenoble

Ajankohta
15.4. - 18.4.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Ranska
Hinta
1125 €
Varaa matka

Lyon ja Grenoble

Tervetuloa mukaan Sähköinsinööriliiton senioreiden opinto- ja virkistysmatkalle Lyoniin ja Grenobleen. Grenoblessa vierailukohteemme on Schneider Electric, tunnettu sähköalan yritys, jonne puheenjohtajamme on järjestänyt ryhmälle vierailun.

Matkalle ovat tervetulleita myös Elektroniikka- ja Radioinsinöörien seniorit aveceineen.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suora Finnairin lento Helsinki–Geneve–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen 8 + 23 kg
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset omalla tilausbussilla
  • ohjelman mukaiset opastetut kaupunkikierrokset ja oppaan palvelut
  • ateriat: 1 x lounas ja 2 x illallinen ruokajuomineen
  • lounas Schneider Electronicin tarjoamana
  • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 190 €
  • muut kuin ohjelmassa mainitut kuljetukset ja ateriat
  • muut palvelut

Majoitus

Hotel Charlemagne ***

23 Cours Charlemagne, 69002 Lyon

Tämä 3-tähden Best Western Hotel sijaitsee Lyonin keskustassa, 1,5 km päässä ydinkeskustasta ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Lyon Perrache TGV- ja metroasemista, Suchetin raitiovaunupysäkki on vain 120 metrin päässä hotellista. Hotellissa on ilmastoidut huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi. Huoneissa on satelliitti-tv ja kylpyhuone. Hôtel Charlemagnen La Bibliothèque -ravintolassa tarjoillaan paikallisen keittiön ruokia. Asiakkaat voivat nauttia drinkkejä Le Mélèze -baarissa, jossa on ulkoterassi. Lyonin keskeisin aukio Place Bellecour on 20 minuutin kävelymatkan päässä Best Western -hotellista ja Notre Dame de Fourvière -basilika on 2 km päässä. Alue sopii erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat shoppailu, ruoka ja ravintolat.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 15.4. - lauantai 18.4.2020

15.4. keskiviikko

Klo 8.02 Finnairin lento Geneveen. Suomenkielinen opas ja bussi vastassa ryhmää Geneven lentokentällä klo 10.05, noin 2 tuntia kestävä kuljetus Lyoniin, jossa opastettu kaupunkikierros ja tervetulolounas. Majoittuminen 3-tähden keskustahotelliin. Vapaa aikaa.

16.4. torstai

Aamiainen. Bussi ja opas odottavat ryhmää ja lähdetään ajamaan noin 1,5 tuntia Grenobleen.

Grenoblessa vierailu sähköalan kohteessa Schneider Electricissä (asiakas hoitaa vierailujärjestelyt), lounas, kiertoajelu ja päivällinen O2-ravintolassa vuorella, jonne kuljetaan maisemahissillä. Paluukuljetus Lyoniin.

17.4. perjantai

Aamiainen. Vapaa aikaa Lyonissa. Lyon on perustettu jo 43 vuotta ennen ajanlaskumme alkua kaupunkia halkovan Saônen oikean rannan Fourvièren kukkulalle. Vehreä Fourvièren kukkula kohoaa Lyonin yllä satumaisen kauniina. Etenkin iltavalaistuksessaan loistavaa Notre Dame de Fourvièren basilikaa katsoessa ei voi välttyä mielikuvalta satujen taianomaisesta linnasta. Kirkkoa kannattaa käydä katsomassa myös lähempää, sillä sieltä avautuvat upeat näkymät yli Lyonin.

Fourvièren kukkulalta löytyy myös roomalaisten aikainen teatteri sekä Eiffel-tornia muistuttava Métallique-torni. Perille pääsee kätevästi köysiradalla.Noilta ajoilta on löydetty mm. antiikin amfiteatteri, lukuisia hautoja sekä akveduktin (”vesijohto”) rauniota. Myös keskiaikainen Lyon (Vieux Lyon ja Le quartier Saint-Georges) löytyy Saônen oikealta rannalta. Vanhimmat rakennukset ovat 1300-luvulta. Vanha kaupunki kätkee sisälleen myös erikoisia kapeita maanalaisa jalankulkukäytäviä, trabouleita, jotka kulkevat rakennusten läpi ja yhdistävät kadut toisiinsa.Useimmat rakennuksista on pieteetillä kunnostettu ja hyvässä maalissa. Lyonista tuli silkin kudonnan keskus 1500-luvulla. Asukasluku alkoi tuolloin kasvaa ja vanha Lyon laajentua silkkityöläisten vaatimattomimmilla asunnoilla. Taloissa asutaan edelleen, ja niiden kivijalassa on usein viehättävä ravintola tai bistro. Paul Bocuse on varmasti Lyonin tunnetuin keittiömestari. Hänen nimeään kantaa ravintola ja suosittu ruokahalli, jossa on mukava käydä tutustumassa ja maistelemassa herkkuja.

Yhteinen päätösillallinen.

18.4. lauantai

Aamiainen. Vapaa aikaa TAI lisämaksusta opastettu vierailu ja lounas Annecyn kaupungissa, joka on valittu monesti Ranskan kauneimmaksi kaupungiksi ja se tunnetaan myos ”Savoien Venetsiana”. Tämä mahdollinen retki sovitaan, kun ryhmä on koossa.

Klo 15 kuljetus (ilman opasta) Geneven lentokentälle ja paluumatka

Lennot
15.4.2020 Helsinki-Geneve klo 8.05-10.05
18.4.2020 Geneve-Helsinki klo 19.00-23.00

 

Kuvia

Lyon ja Grenoble kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna