COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Kulttuuri­matkat

Lumoava Cornwall

Ajankohta
9.9. - 13.9.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Cornwall
Hinta
1390 €
Varaa matka

Kiertomatka Englannin eteläisimmässä kärjessä

Englannin eteläisin kärki Cornwall hurmaa upeilla maisemilla ja historiallisilla kohteilla. Tällä kiertomatkalla pääset tutustumaan alueen mielenkiintoisiin kaupunkikohteisiin, paikalliseen kulttuuriin ja tuttujen tv-sarjojen maisemiin.

Matkalla on mukana suosittu asiantuntijaoppaamme Jari Keinänen.

Tämä matka toteutetaan yhteistyössä Senioriopettaja-lehden lukijamatkana, mutta matkalle ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kohteesta kiinnostuneet.

Iso artikkelikuva: Bill McBee  Unsplash

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • lennot: suorat lennot Helsinki–Lontoo–Helsinki lentoveroineen
 • majoitus: jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • matkaopas: suomalainen asiantuntijaopas kohteessa koko matkan ajan
 • kuljetukset: ohjelman mukaiset kuljetukset tilausajobussilla
 • vierailukohteet ja sisäänpääsymaksut: retket ja sisäänpääsyt matkaohjelman mukaisesti
 • ateriat: 4 illallista
 • matkaohjelma: me hoidamme suunnittelun ja järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen eli matkasta nauttimiseen 
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 185 €
 • etukäteen varatut istumapaikat lennoille
 • ruokajuomat
 • muut palvelut

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 9.9. - sunnuntai 13.9.2020

9.9. keskiviikko│matkapäivä, Bath ja Exeter (I)

Finnairin aamulento Helsingistä Lontooseen josta jatkamme tilausajobussilla kohti idyllistä ja kaunista Bathin kaupunkia, jossa teemme kävelykierroksen. Tämä Avon-joen varrella sijaitseva kaupunki on yksi saarivaltion vierailluimpia kohteita ja siellä asui myös Jane Austen. Omatoiminen lounastauko. Matkamme jatkuu kohti etelää ja Exeterin kaupunkia, jossa teemme kävelykierroksen. Tämä kaunis yliopistokaupunki Devonin maakunnassa oli Charles Dickensin mukaan yksi maan kauneimpia alueita. Vanhalla satama-alueella kuvattiin 1970-luvun TV-sarjaa ’Merilinja’. Majoittuminen Best Western Lord Haldon Country Hotel ja yhteinen illallinen.

10.9. torstai│Exeter ja Tintagel (A, I)

Vierailemme Cathedral of Exeter-katedraalissa, joka on yksi Englannin kauneimmista ja vanhimmista katedraaleista. Tintagenin keskiaikaisella linnoitukselta näemme upeat maisemat merelle ja Cornwallin karulle pohjoisrannikkolle. Aikaa tutustua Tintagelin kylään ja nauttia lounasta. Ennen hotelliin menoa pysähdymme kauniissa Port Isaackin kylässä. Tämä pieni kalastajakylä on tullut suosituksi Doc Martin TV sarjan kuvauspaikkana. Majoittuminen The Cornwall Hotel Spa & Estate ja yhteinen illallinen.

11.9. perjantai│Eden Project puutarha ja Charlestownin satama (A, I)

Päivän ensimmäinen tutustumiskohde on yksi maan merkittävimmistä puutarhoista, Eden Project. Tämä kasvitieteellinen, kansainvälistäkin mainetta niittänyt puutarha on rakennettu vanhan savikaivoksen paikalle ja sen kasvihuoneissa on valtava määrä eri ilmastojen kasveja. Omatoiminen lounastauko Charlestownin viehättävässä satamassa, joka on Poldark sarjassa Falmouthin satama. Paluu takaisin hotelliimme, jossa aikaa nauttia sen palveluista. Yhteinen illallinen hotellissa.

12.9. lauantai│Buckfast Abbey ja Torquay (A, I)

Suuntaamme kohti Dartmoorin luonnonpuistoa ja vierailemme Buckfast Abbeyn benediktiinimunkkiluostarissa. Luostarikirkko sijaitsee suuressa puistossa, jota ympäröi munkkien ylläpitämä kirjasto, pieni metodistikirkko, laventeli- ja ruusutarhat, kokouskeskus ja matkamuistomyymälä. Täältä jatkamme Torquayn kaupunkiin, joka on mm. Miss Marplen ja Hercule Poirotin luojan Agatha Christien kotikaupunki. Palmujen ja valkoisten villojen Torquay on ollut 1800-luvulta asti suosittu rantalomakohde. Teemme kierroksen ja tutustumme Christien suosikkipaikkoihin kuten Anstey’s Cove ja Beacon Quay. Päivän aikana omatoiminen lounas. Päivän päätteeksi majoittuminen Tauntonissa ja yhteinen illallinen.

13.9. sunnuntai│ Lacock, Windsor, kotimatka (A)

Paluumatkalla tutustumme Lacockin idylliseen kylään, joka on ollut suosittu elokuvien ja sarjojen kuvauspaikka, esim. Downton Abbey ja Harry Potter. Vapaata aikaa tutustua kylään ja nauttia lounasta. Ennen lentokentälle menoa teemme vielä pysähdyksen ja kävelykierroksen Windsorin kylässä. Täällä sijaitsee mm. maailman suurin yhä edelleen asuttu Windsorin linna.

Huom! matkalla on paljon kävelyosuuksia, joten se ei sovellu liikuntaesteisille.

 

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

 

Majoitus

9.-10.9. Best Western Lord Haldon Country Hotel
10.-12.9. The Cornwall Hotel, Spa & Estate
12.-13.9. Holiday Inn Taunton

Finnairin lennot

09.09. Helsinki – Lontoo klo 08.00-09.10

13.09. Lontoo – Helsinki klo 19.35-00.30

Kuvia

Lumoava Cornwall kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna