?>

Jalkapallo

Liverpool-Norwich

Ajankohta
9.8. - 11.8.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Liverpool
Hinta
1090 €

Pukkipartyt Liverpoolissa?

Valioliiga potkitaan käyntiin perjantaina 9.8. Liverpoolissa kun Mestarien Liigan vastikään valloittanut Liverpool saa vastaansa Norwich Cityn, jossa maaleja tehtailee muuan Teemu Pukki.

Lähde mukaan kokemaan miten You´ll Never Walk Alone kajahtaa oikeasti!

Paikkoja rajoitetusti. Nopeat syövät jne.

Lisätiedot ja varaukset:  sales@bjork-bostrom.fi tai 020 757 9830

 

Hintaan sisältyy

  • lennot Finnairilla Helsinki-Manchester-Helsinki
  • kahden yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Marriott ****-hotellissa Liverpoolin keskustassa
  • hotelliaamiainen
  • Ottelulippu pitkältä sivulta,  Premier Club CE  & CE 7, sis. buffet ruokailun, otteluohjelman yms.

Koska kyseessä omatoimimatka ei hintaan sisälly lentokenttä- tai ottelukuljetuksia. Manchesterin lentokentältä pääsee junalla suoraan Liverpooliin. Junia menee n. tunnin välein, matka-aika n. 45-60 min. riippuen junasta. Menopaluu-lippu kustantaa n. 20£.  Liverpoolin keskustasta taksilla selviää Anfieldille alle 10:llä punnalla.

 

Kysy myös muita lippu- ja hotellivaihtoehtoja.

Lisämaksusta

Yhden hengen huone + 180€

Majoitus

Marriott Liverpool ****

Liverpool Marriott City Centre**** on nimensä mukaisesti aivan kaupungin sydämessä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Liverpool Lime Street-juna-asemalta.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 9.8. - sunnuntai 11.8.2019

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna