?>

Latvia Valmiera harraste 50+

Ajankohta
21.3. - 24.3.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Latvia
Hinta
445 € *

Harraste 50+

Valmieralla, 30.000 asukkaan pikkukaupungilla Tallinnan ja Riian puolivälissä on pitkät perinteet turnausisäntänä. Puitteet ovat mainiot, sillä kaupungissa sijaitsee Vidzemes Olimpiskais Centrs, joka on Vierumäen tyyppinen valmennuskeskus. Täällä leireilee mm Latvian jääkiekkomaajoukkuee. Jäähalli, komea monitoimihalli, jalkapallostadion, urheilukenttä, uimahalli, hotelli, ravintola ja muutama kauppa on kätevästi samassa pihapiirissä. Kuljetuksia ei kohteessa tarvita. Myös kaupungin keskusta on kävelymatkan päässä. Joukkuettanne hellitään vierailulla ja iltapalalla Valmieramuizan pienpanimossa. Vaihtoehtoina on matkustaa joukkueen omalla bussilla tai Tallinnan satamassa odottavalla latvialaisella bussilla. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa on joukkueen varusteille varattu paikka pakettiautolle laivan autokannella jottei niitä tarvitse kantaa laivaan.

Matka voidaan tehdä myös lentäen Riikaan. Pyydä tarjous.

Tasotavoite: Veteraaniturnaus 50+ (5 pelaajista saa olla 45-49v)
Pelit: 6 joukkuetta, 5 peliä, 3 x 18 min puhdasta aikaa
Osanottaja-arvio: EST, RUS, LAT, FIN, SWE

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

  • meno Silja Europa yön yli Tallinnaan B2-hyteissä
  • meriaamiainen
  • majoitus Hotel Nakstsmajas aamiaisilla 2h-huoneissa
  • täysihoito
  • turnausmaksu
  • panimovierailu, tasting ja iltapala oluen kera
  • paluu Tallink Star kansipaikoin Helsinkiin
  • joukkueen oma bussi max 12m laivaan mennen tullen sekä kuljettajan majoitukset ja ruuat

Lisämaksusta

  • Latvialainen bussi, oma max 5 m auto laivassa: 575 €/hlö/jaetussa 2h-hytissä ja huoneessa

Majoitus

Hotel Naktsmajas ***

Turvallisesti samassa pihapiirissä jää- ja uimahallin kanssa sijaitseva 3* hotelli. Kaikki ruokailut jäähallin kahvilassa. Majoitus 2h-huoneissa. Hotellin vastaanotosta ja viereisestä kaupasta löytyy runsaat valikoimat evästä. Hallissa myös hyvätasoinen ja edullinen jääkiekkokauppa!

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 21.3. - sunnuntai 24.3.2019

torstai | lähtö Viroon

Kokoonnutaan Länsiterminaaliin iltapäivälläklo 17.00, josta M/s Silja Europa lähtee 18.30 kohti Tallinnaa. Yövytään laivassa 2h tai 4h-hyteissä.

perjantai | Valmiera, 2 peliä

Aamiainen laivassa. Satamaan saavuttua, bussikuljetus Valimieraan noin 265 km. Majoittaudutaan Hotel Naktsmajasiin, 2h-huoneisiin, lounas. Tänään on jo 2 peliä. Illallinen.

lauantai | Valmiera, 2 peliä

Aamiainen, lounas, illallinen. Päivän ohjelmassa 2 peliä. Illalla panimovierailu.

sunnuntai | loppuottelu

Aamiainen ja lounas. Loppuottelun ja palkintoseremonian jälkeen kuljetus Tallinnan satamaan, josta Tallink Star lähtee 19.30, saapuen 21.30 Helsinkiin. Laivaruokailun voi joukkue ostaa lisämaksusta.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 12.10.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 10 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.  Matkan hintaan sisältyvä laivahinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma laivahinta.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee anoa Jääkiekkoliitolta kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Kuvia

Latvia Valmiera harraste 50+ kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna