Kontiki
Kon-Tikin Ruotsin matkalta: tuulimylly

Kotipuutarha-lehden lukijamatka Ruotsiin 27.-30.6.2018

Matkan aikana käymme Etelä-Ruotsin kauneimmissa yksityisissä ja julkisissa puutarhoissa sekä mielenkiintoisissa taimimyymälöissä. Matkalla on mukana lehden edustaja.

Matkaohjelma
27.6. keskiviikko
Suora SAS:n lento aamulla klo 10.15-10.55 Kööpenhaminaan, jossa opas ja bussi ovat ryhmäämme vastassa. Lähdemme ajelemaan Juutinrauman sillan yli Ruotsin puolelle. Vierailemme ensiksi Sinnesrossa, jossa tutustumme puutarhasuunnittelija Kenth Johanssonin omaan pihaan, joka pyrkii sisäiseen tasapainoon ja mielenrauhaan. Omakustanteinen kahvi -tai lounastauko.

Matkamme jatkuu Ystadiin, jossa seuraava kohteemme on Åbergs Trädgårdin puutarhamyymälä Ystadin kupeessa, noin 5 km keskustasta. Puutarha on ollut vierailijoille auki vuodesta 1872. Myymälää pitää puuhakas pariskunta, jonka intohimona ovat kesäkukat, vihannekset ja perennat. Myymälässä viiniköynnösten alla on kahvila ja hyvä heinäkokoelma. Omistajapariskunnan yksityispuutarha on vieraille avoinna. Kuljetus Simrishamniin, jossa majoitumme Hotelli Sveaan.

28.6. torstai
Aloitamme päivän vierailulla Gamla Bryggerietissä Smedstorpissa, joka on sepän, taiteilijan ja suunnittelijan yksityispuutarha. Puutarha on tilava, huolellisesti hoidetun näköinen ja siellä on paljon yksityiskohtia. Seuraavat kohteemme ovat englantilainen puutarha Kivikissä, Svabesholms Kungsgård ja tämän jälkeen Köpingehus Kristianstadissa, jonka muhkeat istutukset ovat tuoneet omistajalle Vuoden puutarha -palkinnon. Päivän aikana yhteinen lounas. Majoittuminen Kristianstadissa First Hotel Christian IV.

29.6. perjantai
Ensimmäisen vierailumme teemme Jaensons Trädgårdiin Hässleholmissa. Omistaja on innostunut erikoisista ja harvinaisista perhosia houkuttelevista kasveista. Seuraavaksi tutustumme historialliseen ja loisteliaaseen Sofieron linnan puutarhaan, jossa ihailemme loisteliaita koristeistutuksia ja komeaa keittiötarhaa. Linnan yhteydessä myös kahvila. Linnassa valokuvanäyttely, jonka kautta aukeaa paikan historia tähän päivään asti. Päivän aikana omakustanteinen lounastauko. Majoittuminen Comfort Hotel Nouveau Helsingborg.

30.6. lauantai
Vierailemme aluksi keraamikon puutarhassa Lotties trädgårdissa, Ängelholmissa. Täällä keramiikkaa on kekseliääsi istutusten lomassa. Lisäksi pikkumyymälä, jossa myynnissä pieni valikoima perennoja ja keramiikkaa. Seuraavana Fredriksdalin linna, joka on upea kokonaisuus Helsingborgin kaupungin kupeessa, aivan Sofieron lähellä. Upea ruusutarha, vihannestarha sekä englantilaistyylinen maisemapuutarha. Päivän aikana yhteinen lounastauko. Lopuksi kuljetus lautalla yli Helsingborgista Tanskaan ja lentokentälle, josta SAS:n lento Kööpenhamina-Helsinki klo 20.00–22.35.

Matka ei sovellu liikuntaesteisille. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Matkan hinta on Kotipuutarhan tilaajille 1095 € / hlö, muille 1120 € / hlö kahden hengen huoneessa.

Hinnat perustuvat marraskuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjo-ajien perimät kulut. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kulut-tajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkai-lualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poik-keuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitus-ehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kohokohdat
  • Åbergs Trädgård & Cafe
  • Yksityispuutarhavierailut Malmössä, Smedstorpissa, Kristianstadissa, Hässleholmissa ja Ängelholmissa
  • Svabesholm Kungsgård
  • Sofieron linna
  • Fredriksdalin linna
Kerää oma ryhmä Kerää porukka ja lähde matkalle
Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Kukkiva Skåne

27.-30.6.

1095 € / 1120 €

Kotipuutarha-lehden lukijamatka Ruotsiin 27.-30.6.2018

Matkan aikana käymme Etelä-Ruotsin kauneimmissa yksityisissä ja julkisissa puutarhoissa sekä mielenkiintoisissa taimimyymälöissä. Matkalla on mukana lehden edustaja.