COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Kiertomatkat

Kroatian risteily

Ajankohta
26.4. - 4.5.2019
Kesto
9 päivää
Kohde
Kroatian risteily
Hinta
1395 €/1445 €

Kroatian risteily

Lähde upealle risteilymatkalle Dalmatian rannikolle 26.4.-4.5. Matkustamme omalla charter-laivalla Kroatiassa osan vuotta asuvan suomalaisen Kristiina Auron johdolla.

Matka on täynnä, soita 09 466300 ja kysy lisäpaikkoja.

 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • suorat reittilennot Helsinki-Split-Helsinki veroineen
 • lentokenttä- ja satamakuljetukset
 • yhden yön majoitus Splitissä jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
 • viikon Premium superior-kategorian charter-risteily miehistöineen, polttoaineineen
 • majoitus aluksella 2-hengen hyteissä WC-/suihkutiloineen ja ilmastointeineen
 • tervetulolounas Splitissä
 • aluksella aamiaiset ja 3 ruokalajin lounaat, 30.4. kapteenin illallinen laivalla, iltapäivätee/kahvi ja keksejä, viini- ja oliiviöljymaistelu laivalla, 1 l juomavettä/hlö/pvä ja maksuton wi-fi -yhteys
 • opastettu kävelykierros Splitissä ja Dubrovnikissa
 • suomalaisen matkanjohtajan mukanaolo koko matkan ajan

Lisämaksusta

 • koko hytti yhden henkilön käyttöön 400 € lisämaksusta
 • turisti- ja satamamaksut 7 vrk 40€/hlö; maksetaan paikan päällä
 • aluksella nautittavat drinkit ja juomat; maksetaan risteilyn päätyttyä
 • muut kuin ohjelmassa mainitut palvelut, ateriat tai sisäänpääsyt

Matkanjohtaja

Kristiina Auro

Olen koulutukseltani ekonomi ja asunut 15 vuotta Zagrebissa mieheni Pekka Auron kanssa.  Pyöritämme yhdessä yritystämme nimeltä Koivu ja Tähti Ky, joka on Suomen ja Kroatian välistä kauppaa edistävä kauppahuone.
Matkailu on tullut mukaan alusta lähtien, jolloin markkinoin Finnairia kroatialaisille matkatoimistoille.  Suomalaisten ryhmien oppaana olen toiminut lähes 10 vuoden aj... Lue lisää

Majoitus

MV Seagull Premium Superior-kategorian alus

 • aluksen pituus 35 m, leveys 7 m
 • aurinkokansi 2 x 70 m2
 • 16 ikkunallista hyttiä, joissa vaatekaappi, oma WC-/suihkutila, ilmastointi sekä 2 vuodetta, tallelokero, hiustenkuivaaja. Osa hyteistä alemmalla kannella.
 • ilmastoitu ravintola/ruokasali ja baari sekä oleskelutila, jossa tv

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 26.4. - lauantai 4.5.2019

26.4. perjantai | Matkapäivä ja Split

Norwegianin suora lento Helsinki-Split klo 09.00–11.00. Suomenkielinen opas ja bussi odottamassa lentoasemalla, kuljetus keskustaan, tutustumme Splitin monumentaaliseen vanhaan kaupunkiin, jota UNESCO suojelee. Kierroksen päätteeksi nautimme yhteisen tervetulolounaan. Majoittuminen ja omaa aikaa.

27.4. lauantai | Lähtö viikon risteilylle, Makarska

Aamiaisen jälkeen kuljetus Splitin satamaan, jossa laivamme odottaa. Majoittuminen. Lähtö noin klo 13 viikon risteilylle Dalmatian saaristoon Adrianmerellä. Lounas ja mahdollisuus uimiseen. Saavumme Makarskaan noin iltapäivällä. Yöpyminen Makarskan satamassa.

28.4. sunnuntai | Risteilypäivä

Nauttiessamme aamiaista suuntaamme kohti kukoistavaa ja vehreää Mljetin saarta. Mljetin kansallispuisto on kaunis alue, joka koostuu kahdesta yhdistyneestä suolajärvestä. Keskellä toista järveä on saari, jolla sijaitsee 1100-luvulla rakennettu benediktiiniluostari. Lounas päivän aikana. Yöpyminen Polacan tai Pomenan satamassa.

29.4. maanantai | Dubrovnik

Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu kohti Dubrovnikiä, joka on risteilymme kohokohta. Matkalla kohti Dubrovnikiä – ”taivasta maan päällä”, kuten kuuluisa kirjailija George Bernard Shaw sanoi, nautimme upeista maisemista. Saavumme Dubrovnikiin lounasaikaan. Perillä kuljetus vanhaan kaupunkiin ja opastettu kävelykierros Dubrovnikissa.

Nousemalla jalkaisin 415 m korkealle Srđ-vuorelle vaivannäkö palkitaan upein näkymin yli vanhan kaupungin ja läheisen saariston. Vuorelle voi mennä myös kaapelihissillä. Lounas retkipäivän aikana.

Dubrovnikissa kierrämme Vanhan kaupungin kulkemalla n. 2 km kaupunkia ympäröivillä kaupunginmuureilla. Illalla omaa aikaa esim. omakustanteiseen illalliseen Dubrovnikissa. Majoittuminen laivalla.

30.4. tiistai | Risteilypäivä

Jätämme Dubrovnikin taaksemme myöhään aamulla ja suuntaamme kohti Sipanin saarta tai Trstenikin kaupunkia. Lounas päivän aikana. Vappuaaton kunniaksi nautimme kapteenin illallisen laivalla.

1.5. keskiviikko | Korčulan saari

Lähdemme aamulla kohti vehreää Korčulan saarta ja kaupunkia, joka on tunnetun tutkimusmatkailija Marco Polon synnyinpaikka. Lounas laivalla, jonka jälkeen kaupunkikierros. Paluu takaisin laivalle ja yöpyminen.

2.5. torstai | Hvarin saari

Aikainen lähtö kohti Paklenin saaristoa lounaalle ja uinnille, joiden jälkeen iltapäivällä teemme tutustumiskierroksen Hvarin saarella. Hvar on Adrianmeren pisin saari. Täällä ovat mm. renesanssikatedraali sekä Euroopan vanhin teatteri, joka perustettiin v. 1612. Hvarilla on erinomaisia ravintoloita, baareja ja kahviloita, jotka ovat avoinna pitkälle yöhön. Saarella on mahdollista myös kiivetä Spanjolan linnoitukselle, joka rakennettiin keskiaikaisen linnan alueelle puolustamaan kaupunkia turkkilaisilta. Linnoitukselle on noin 30 min. kävelymatka ja nousu sinne käy hyvin päivän liikunnasta.

3.5. perjantai | Bračin saari

Seuraava pysäkkimme on Bračin saari. Uimme Dalmatian tunnetuimmalla rannalla Zlatni Ratilla lähellä Bolia (Golden Horn – sen hiekkaniemeke siirtyy puolelta toiselle kun tuuli ja aallot jatkuvasti muuttavat sen muotoa). Lounaan jälkeen aloitamme matkan takaisin Splitiin, jossa yövymme viimeisen yön jo tutuksi tulleella laivallamme. Omaa aikaa nauttia auringosta, tehdä ostoksia tai tutustua Splitin kaupunkiin.

Split on suurin Dalmatian rannikon kaupungeista ja yksi vanhimmista. Splitin kiehtovin alue on vanhakaupunki, jonka upein nähtävyys on Rooman keisari Diocletianuksen palatsi. Palmujen reunustamat rantabulevardit kahviloineen ovat myös tutustumisen arvoisia paikkoja.

4.5. lauantai

Aikaisen aamiaisen jälkeen jätämme aluksen. Kuljetus lentokentälle, josta Norwegianin suora lento Split–Helsinki klo 09.15–13.10.

Kuvia

Kroatian risteily kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna