Kontiki

Tervetuloa Keski-Suomen Koneyrittäjien yhteiselle opintomatkalle Gdanskiin 18.-21.4. Matkaohjelmassa on opintokäyntejä puolalaisiin metsätyö- ja maanrakennustyömaihin ja niiden logistiikkaan. Ohjelmassa on myös tutustuminen Gdanskin kaupunkiin ja vierailu Kashubi – kulttuurikeskuksessa, jossa on paljon mielenkiintoista nähtävää Puolan historiaan ja kulttuuriin liittyen.

Matkaohjelma
18.4. keskiviikko
Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla tai lisämaksusta kuljetus Keski-Suomesta Helsingin lentoasemalle. Finnairin suora lento Gdanskiin kello 08.00 – 09.00 (aikaero -1 h). Saapuminen Gdanskiin, jossa suomenkielinen matkanjohtaja ryhmää vastassa. Teemme kiertoajelun saavuttuamme Gdanskiin ja näemme tärkeimmät nähtävyydet bussista käsin. Kierroksen jälkeen nautimme yhteisen lounaan. Lounaan jälkeen majoittuminen ja hetki aikaa vaatteiden vaihtoon. Kello 15.00 lähdemme oppaan johdolla kävelykierrokselle keskustaan ja satama-alueeseen. Yhteinen illallinen Sopotissa.

19.4. torstai
Aamiaisen jälkeen lähdemme opintokäynnille metsänkorjuutyömaalle. Päivän aikana yhteinen lounas paikallisessa ravintolassa. Paluu hotellille iltapäivällä ja ilta vapaata.

20.4. perjantai
Aamiaisen jälkeen lähdemme opintokäynnille maanrakennustyömaahan ja sen logistiikkaan. Päivän aikana yhteinen lounas. Paluu hotellille iltapäivällä ja vapaata-aikaa. Yhteinen illallinen paikallisessa ravintolassa

21.4. lauantai
Aamiaisen jälkeen vapaata-aikaa ja huoneiden luovutus. Huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme tutustumaan “ulkoilmamuseoon” Kashubi – kulttuurikeskuksessa. Keskuksessa on paljon mielenkiintoista nähtävää Puolan historiaan ja kulttuuriin liittyen. Päivän aikana yhteinen lounas ja myöhään iltapäivällä kuljetus lentoasemalle josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 20.05 – 23.05.

Lennot
AY1171 keskiviikko 18.4.2018 Helsinki – Gdansk kello 08.00 – 09.00
AY1172 lauantai 21.4.2018 Gdansk – Helsinki kello 20.05 – 23.05

Majoitus
Hotel Wolne Miasto
Świętego Ducha 2, 80-834 Gdańsk
Hotelli sijaitsee lähellä Gdanskin historiallisia nähtävyyksiä, julkisia liikenneyhteyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Hotellin läheisyydestä löytyy myös useita ravintoloita ja kahviloita. Hotellissa on 62 huonetta joissa ilmainen langaton wi-fi yhteys. Hotellissa on myös ravintola sekä aulabaari.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Lentomatkoilla nimi tulee olla yhdenmukainen passissa olevien nimien kanssa. Yksi etunimi riittää. Nimenne tulostuu lentolippuun samassa kirjoitusasussa, kuin se on loppulaskussa. Nimessänne olevat yhdysviivat ja skandinaavisten kirjainten (ä, ö ja å) pisteet, eivätkä muut erikoismerkit näy lentolipussa, koska ne eivät ole käytössä lentovarausjärjestelmässä. Lentolippujen kirjoituksen jälkeen lentoyhtiö perii nimenmuutoksista ja lipun uudelleenkirjoituksesta muutosmaksun. Joudumme laskuttamaan tämän muutosmaksun asiakkailta.

Ennakkomaksun suorittamisen jälkeen noudatamme yleisten valmismatkaehtojen mukaisia peruutusehtoja. Oy Kon-Tiki Tours Ltd erityisehdot lähetetään ennakkolaskun liitteenä.

Hinnat perustuvat 29.8.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten.  Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa. Voimme lähettää laskut myös sähköpostitse jolloin saatte linkin jonka kautta matkan voi maksaa luottokortilla ilman kuluja.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Koneyrittäjien Gdansk

18.-21.4.

980 €

Tervetuloa Keski-Suomen Koneyrittäjien yhteiselle opintomatkalle Gdanskiin 18.-21.4. Matkaohjelmassa on opintokäyntejä puolalaisiin metsätyö- ja maanrakennustyömaihin ja niiden logistiikkaan. Ohjelmassa on myös tutustuminen Gdanskin kaupunkiin ja vierailu Kashubi – kulttuurikeskuksessa, jossa on paljon mielenkiintoista nähtävää Puolan historiaan ja kulttuuriin liittyen.