Urheilumatkat

Käsipallon VELUX EHF Final 4 Köln

Ajankohta
30.5. - 1.6.2020
Kesto
3 päivää
Kohde
Köln
Hinta
alk. 570 €
Tee varaus

Kauden upea päätös Käsipallon EHF Final 4

Eurooppalaisen Käsipalloilun vuoden kohokohta on taas käsillä kun VELUX EHF Final 4 pelataan Kölnissä Lanxess Arenalla toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Semifinaalit pelataan lauantaina 30.5. ja pronssipeli sekä finaali sunnuntaina 31.5. Käsipalloliiton yhteistyökumppanina järjestämme fanimatkan miesten EHF Final Fouriin, lähde sinäkin mukaan kannustusjoukkoihin.

Parhaat paikat viedään heti – varaa nyt

Saat kauttamme näppärästi paketin joka sisältää otteluliput ja majoitukset aamiaisineen. Pakettiin voit valita 1, 2, 3, 4 tai Premium kategorian otteluliput ja mieleisesi 3- tai 4-tähden hotellimajoituksen. Molemmat hotellit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä kisapaikalta.

Hotelli                   Liput                2 HH              1 HH

Pullman 4*             Premium        1120 € | hlö    +240 €
Pullman 4*            1. kategoria    990 € | hlö      +240 €
LESKANPark 3*    2. kategoria     780 € | hlö      +210 €
LESKANPark 3*    3. kategoria     690 € | hlö      +210 €
LESKANPark 3*    4. kategoria     570 € | hlö      +210 €

Katso tästä tarkemmin ottelulippujen kategoriat ja matkapaketit .pdf

Lisätiedot ja varaukset:

sales@bjork-bostrom.fi tai 020 757 9830

 

Tee varaus

Hintaan sisältyy

  • 2 vrk:n majoitus, kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa
  • valitun kategorian ottelulippu otteluihin (30.5. 2 x semifinaali ja 31.5. pronssiottelu ja FINAALI)
  • päivän ottelulipulla kuljetus julkisella liikenteellä
  • Verot ja palvelumaksut

 

 

Lisämaksusta

  • yhden hengen huoneen lisämaksu Hotel Leskan Park 210 €
  • yhden hengen huoneen lisämaksu Hotel Pullman 240 €
  • lennot

Majoitus

Hotel Pullman 4* | Hotellin kotisivut

Hotel Pullman Colognen tyylikkäissä huoneissa on ilmastointi, taulu-TV ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja suihku. Nopea internet on käytettävissä päivittäistä lisämaksua vastaan, yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Spa-tilassa on tarjolla sauna, höyrysauna, kuntosali ja hierontahoitoja. Hotel Pullman Cologne sijaitsee Kölnin ostosalueella, 400 metrin päässä Friesenplatz-metroasemalta ja vain 2 pysäkin päässä Kölnin päärautatieasemalta. Lanxess Arenalle etäisyyttä on vain 3,5 km.

Hotel im LESKANPark 3* | Hotellin kotisivut

LESKANPark-hotellissa on ravintola, kuntokeskus, sauna, baari ja yhteinen oleskelutila. Ilmainen WiFi koko kiinteistössä. Kaikissa hotellin huoneissa on ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla ja oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja suihkulla. Hotel im LESKANPark sijaitsee 10 km:n päässä Köln Trianglesta, 9 km Kölnin messukeskuksesta ja 14 km Tuomiokirkolta. Lanxess Arenalle on 11 km.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 30.5. - maanantai 1.6.2020

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna