Muut lajit

Käsipallon MM-Finaalit

Ajankohta
27.1. - 30.1.2023
Kesto
4 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
1160 €

MM-Finaalit Tukholmassa

 

Järjestämme yhteistyössä Suomen Käsipalloliiton (SKPL) kanssa ryhmämatkan Käsipallon MM-kisojen finaaliviikonlopulle Tukholmaan tammikuussa 2023.  Juhliiko kotikisoissaan pelaava hallitseva Euroopan Mestari Ruotsi myös MM-kultaa?

Lisätiedot:
Otto Lyly 050-598 1075 | sport@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

  • suorat Finnairin lennot Helsinki-Tukholma-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • 3 vrk majoitus Quality Hotel Globe 4* jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • Kat. 1. otteluliput MM-välieriin perjantaina sekä MM-pronssi- ja finaaliotteluun sunnuntaina
  • Kon-Tiki Sport Travelin edustaja mukana matkalla

Lisätiedot ja varaukset: sport@kontiki.fi  tai 0505981075

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone +270 €

Majoitus

Quality Hotel Globe ****

Quality Hotel Globe sijaitsee Tele2-areenan, Globen-ostoskeskuksen ja Ericsson Globe -areenan vieressä. Globenin metroasema on 400 metrin päässä, ja Tukholman päärautatieasemalle on vain 12 minuutin metromatka.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 27.1. - maanantai 30.1.2023

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna