Muut lajit

Käsipallon EM-kisat

Ajankohta
24.1. - 26.1.2020
Kesto
3 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
1050 €

EM-finaalit Tukholmassa!

 

Järjestämme yhteistyössä Suomen Käsipalloliiton (SKPL) kanssa ryhmämatkan Käsipallon EM-kisojen finaaliviikonlopulle Tukholmaan tammikuussa 2020. Lue lisää yhteistyötiedotteesta.

Viime kerralla (2018) otti Espanja ensimmäisen mestaruutensa kaataen finaalissa tämänkertaisen isäntämaan Ruotsin. Maratontaulukossa isäntämaa Ruotsi on ykkösenä neljällä mestaruudellaan. Ottaako Ruotsi revanssin viime kisoista vai juhliiko joku muu Sergelin torilla?

Lisätiedot:
Otto Lyly 050-598 1075 | sales@bjork-bostrom.fi

Hintaan sisältyy

  • suorat Finnairin lennot Helsinki-Tukholma-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus Quality Hotel Globessa 4* jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • otteluliput Tele2–Arenalle (kat. 1) molempiin semifinaaleihin perjantaina, pronssiotteluun lauantaina sekä finaaliin sunnuntaina
  • suomalainen matkanjohtaja mukana matkalla

Lisätiedot ja varaukset: sales@bjork-bostrom.fi  tai 020 757 9830

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone +110 €

Majoitus

Quality Hotel Globe ****

Quality Hotel Globe sijaitsee Tele2- Arenan, Globen-ostoskeskuksen ja Ericsson Globe-areenan vieressä. Globenin metroasema on 400 metrin päässä ja Tukholman keskustaan T-Centraleniin on vain 12 minuutin metromatka.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 24.1. - sunnuntai 26.1.2020

Kuvia

Käsipallon EM-kisat kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna