Seniorimatkat

Joulutoriristeily Rhein-joella

Ajankohta
30.11. - 4.12.2018
Kesto
5 päivää
Kohde
Saksa
Hinta
1225 €/1345 €
Varaa matka

Joulutoriristeily Rhein-joella

Lähde Saksan joulutoreille helposti ja mukavasti risteillen pitkin Rhein-jokea Kristina Cruisesin kokonaan suomalaisille asiakkaille vuokratulla M/S Swiss Pearl -aluksella. Risteilyn reitti on Frankfurt – Mainz – Rüdesheim – Koblenz – Köln – Düsseldorf.

Löydä joulumieli Saksan ihanilta toreilta ja Rhein-joen vanhoista, tunnelmallisista kaupungeista. Nauti joulunalusajan lämpimästä, kiireettömästä ilmapiiristä viehättävällä Swiss Pearl -laivalla, joka on varattu kokonaan Kristina Cruisesin käyttöön. Tämän risteilyn tähtiä ovat valloittavat, keskiaikaiset markkina-aukiot, jotka tuoksuvat hehkuviinille ja paahdetuille kastanjoille. Kojuissa myydään joulukoristeita, käsitöitä ja monenlaista lahjatavaraa. Ensimmäiset ja suurimmat torit kohtaat heti Frankfurtista, mutta kaupunki kiehtoo myös historiallaan ja pilvenpiirtäjillään. Mainzissa vetoaa jouluun puettu vanhakaupunki ristikkotaloineen. Herttaisessa Rüdesheimissa houkuttelevat viihtyisät viinituvat. Viiniköynnökset koristavat jokivarren maisemia, kun matkaat kohti Koblenzin komeita linnoja, kirkkoja ja aateliskartanoita. Kölnissä saatat ihastua paikalliseen olutkulttuuriin tai hienostuneisiin leivoskahviloihin – sekä tietenkin joulumarkkinoihin, jotka levittyvät komean katedraalin tuntumassa.

Lisätietoa ja varaukset puh. 09 466300. Huom. Osallistuminen edellyttää normaalia liikuntakykyä

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • reittilennot turistiluokassa Helsinki – Frankfurt, Düsseldorf – Helsinki
 • risteily m/s Swiss Pearl **** -laivalla 2-hengen hytissä 1. kannella
 • ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla
 • ruokajuomat risteilyllä
 • matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä, lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina®–matkanjohtajien palvelut
 • toimituskulut ja palvelumaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen hytti 100 € (HUOM. rajoitetusti, varaa pian)
 • 2.kannella 2-hengen hytistä 120 €/hlö lisämaksu (hinta 1345 €/hlö)
 • muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

 • risteily on miellyttävä tapa matkustaa kiertomatkalla
 • tunnelmalliset joulutorit
 • jokilaaksot ja maisemat
 • linnat, pellot ja metsät
 • Rüdesheim
 • Lorelei-kallio
 • Frankfurt ja Düsseldorf

Majoitus

M/S Swiss Pearl

M/S Swiss Pearl ****-laivalla majoittuminen kahden hengen hyteissä kansilla 1 ja 2. Elegantti mutta kodikas m/s Swiss Pearl on rakennettu vuonna 1993 ja uudistettu vuosina 2006 sekä 2012. Tyylikkäästi sisustetut tilavat yleiset tilat sekä mukavat hytit takaavat risteilymukavuuden koko matkan ajan yhdessä ystävällisen miehistön kanssa. Laivan vastaanotto sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat sisääntuloaulassa. Tyylikäs ravintola sekä pieteetillä sisustettu panorama-lounge yhdessä baarin kanssa takaavat matkustajien viihtyvyyden. Laivalla on myös kirjasto sekä sisäuima-allas ja sauna. Aurinkokannelta on mukava sään salliessa katsella matkan etenemistä ja jokivarsien maisemia. M/S Swiss Pearlin kaikissa ulkohyteissä on panoraamaikkuna sekä TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 30.11. - tiistai 4.12.2018

30.11. perjantai | Frankfurt

Lento Frankfurtiin. Mainjoen rannalla sijaitseva Frankfurt on yksi Euroopan tärkeimmistä kaupan ja talouden keskuksista. Kaupungin silhuetti pilvenpiirtäjineen on vaikuttava. Eloisan suurkaupungin rikkaaseen historiaan ja nähtävyyksiin tutustumme kaupunkikierroksella. Lounaan jälkeen voi virittäytyä keskieurooppalaiseen joulutunnelmaan kuljeskelemalla omatoimisesti joulumarkkinoilla. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa ja illallinen. Laiva yön satamassa.

1.12. lauantai | Frankfurt – Mainz – Rüdesheim

Aamulla laiva jättää Frankfurtin ja aamupäivän vietämme nauttien jokivarren vaihtuvista maisemista. Mainziin saavutaan puolenpäivän jälkeen. Kuljemme joulutunnelmaan somistautuneilla kujilla ja kuulemme kaupungin historiasta. Vapaata aikaa tutustua joulutoriin. Risteily jatkuu viehättävään Rüdesheimiin, missä voit kulkea vanhankaupungin kuuluisalla, eloisalla Drosselgassella nauttien elävästä musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva yön satamassa.

2.12. sunnuntai | Rüdesheim – Koblenz – Köln

Aamulla yhdeksän aikaan laiva jatkaa risteilyä läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös 133 metriä korkean Lorelei-kallion. Koblenziin saavutaan yhden maissa. Voit kulkea matkanjohtajiemme kanssa keskustaan ja tutustua kaupunkiin ja sen joulumarkkinoihin omatoimisesti. Illalla laiva risteilee Kölniin. Yö satamassa.

3.12. maanantai | Köln – Düsseldorf

Aamupäivän kävelykierroksella tutustumme Kölniin, missä joulumarkkinat levittäytyvä kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin läheisille kaduille ja aukioille. Iltapäivällä risteilemme Düsseldorfiin, jonne saavutaan neljän aikaan. Voit kulkea keskustaan matkanjohtajien seurassa ja tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Laiva yön satamassa.

4.12. tiistai | Düsseldorf – Helsinki

Aamulla laivasta nousu, kuljetus Düsseldorfiin ja lento Helsinkiin.

Lennot

AY1411 30.11. Helsinki–Frankfurt       klo 07.40-09.20
AY1392 04.12. Düsseldorf–Helsinki     klo 11.45-15.10

Hinnat perustuvat maaliskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Kristina Cruises Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojen erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuilla www.kristinacruises.com/hyva-tietaa/kristina-cruises/erityisehdot/

Kuvia

Joulutoriristeily Rhein-joella kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna