?>

Virkistysmatkat

Joulutorimatka Itävalta ja Saksa

Ajankohta
12.12. - 15.12.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Zell am See, Salzburg ja München
Hinta
985 €
Varaa matka

Joulutorimatka Itävalta ja Saksa

Tervetuloa suositun oppaamme Anne Lapin kotikonnuille Itävallan Zell am Seen ja Salzburgin sekä Münchenin iloisille joulumarkkinoille virittäytymään joulun tunnelmaan. Majoitumme perhehotellissa Alppien ja Zeller-järven sylissä sijaitsevassa idyllisessä Zell am Seessä. Pääsemme osallistumaan kyläjuhlaan – koko kaupunki elää iloista joulun tunnelmaa ja keskusta on täynnä joulukojuja.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki–München–Helsinki veroineen ja matkatavaroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja ateriat Zell am Seessä
  • suomenkielisen paikallisoppaan palvelut alkaen/päättyen München

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 110 €
  • ruokajuomat
  • ennakkoon varatut istumapaikat
  • muut palvelut

Matkanjohtaja

Anne Lappi

Olen asunut 20 vuotta Alpeilla, niistä 17 vuotta Zell am Seessä Itävallassa. Alunperin tulin Alpeille yhdeksi talveksi, mutta vuoret veivät sydämeni ja jäin tänne postikorttimaisemaan. Elämäni vaihtui levy-yhtiön pr-päälliköstä matkaoppaaksi. Ensimmäiset kesät olin Aurinkomatkojen oppaana ja kohdepäällikkönä, sitten tein vuosia päiväretkiä paikalliselle bussifirmalle asiakkaina matkailijoita ympä... Lue lisää

Majoitus

Steinerwirt1493

Steinerwirt1493
Dreifaltigkeitsgasse 2, 5700 Zell am See

Perhehotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 12.12. - sunnuntai 15.12.2019

12.12. torstai │ matkapäivä, Münchenin joulumarkkinat (l)

Finnairin suora lento Müncheniin klo 08:00 – 09:30. Anne Lappi on ryhmää vastassa Münchenin lentoasemalla. Tutustumme Baijerin liittotasavallan pääkaupunkiin opastetulla kiertoajelulla. Jatkamme kävellen tutustumista vanhaan kaupunkiin. Vierailu perinteisessä panimoravintolassa, jossa maistellaan talon olutta ja ruokalistan antimia. Iltapäivällä omaa aikaa tutustua Münchenin joulutoreihin. Tapahtuma sai alkunsa jo 1300-luvulla ja ne sijoittuvat keskeiselle paikalle Marienplatzille. Sovittuun aikaan kokoonnumme ja suuntaamme kohti Itävallan Alppeja tunnettuun lomakaupunkiin Zell am Seehen. Majoittuminen keskustahotelliin ja kävelykierros.

13.12. perjantai │ Salzburg, joulutori ja Zell am See, musiikillinen kiertokävely (a, i)

Aamiaisen jälkeen siirrymme oppaamme kanssa bussiin ja suuntaamme kohti Salzburgia. Tutustumme oppaan kanssa joulutorialueelle, jossa on vapaata aikaa joululahjaostoksille, omakustanteiselle lounaalle tai kahville maistellen kuuluisaa alkuperäistä Sacher-kakkua.

Salzburg on tunnettu Mozartin kaupunkina. Kaupunkia hallitsee yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista linnoista Hohensalzburgin linna, joka sijaitsee keskeisellä paikalla keskustassa kukkulan huipulla. Salzburgin perinteiset joulumarkkinat levittyvät linnan juurelle vanhan kaupungin toreille ja kujille. Tunnelma on iloinen ja välitön. Täällä voi nauttia tapahtuman ilmapiiristä ja tehdä ha-lunsa mukaan jouluisia ostoksia ja nauttia tarjolla olevia herkkuja. Joulumarkkinoilla on pitkät perinteet aina 1500-luvulta alkaen. Näytteilleasettajia on noin 100 kappaletta.

Paluukuljetus Zell am Seehen, jossa teemme Sternadvent-Rundgangin eli musiikillisen kiertokävelyn. Yhteinen illallinen hotellissa.

14.12. lauantai │ maisemaretki Schmittenhöhelle ja Zell Am See joulutori (a, i)

Aamupäivällä lähdemme paikallisbussilla Schmitten-laaksoon ja nousemme kabiinihissillä Schmittenhöhelle (2000m). Teemme ylhäällä pienen talvivaelluksen ja ihailemme upeita maisemia. Keskustaan palattuamme nautimme joulutunnelmasta Zell am Seen joulutorilla, voimme lämmitellä avotulella ja vaikkapa paikallisella glögillä eli Glühweinilla. Yhteinen illallinen.

15.12. sunnuntai │ kotimatka (a)

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Münchenin lentoasemaa. Finnairin lento Helsinkiin kello 12.00 – 15.35.

Lennot
12.12.2019 AY1401 Helsinki-München klo 08:00-09:30
15.12.2019 AY1402 München-Helsinki klo 12:00-15:35

 

 

Kuvia

Joulutorimatka Itävalta ja Saksa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna