Joogamatkat

Joogamatka Tšekkeihin

Ajankohta
5.4. - 10.4.2020
Kesto
6 päivää
Kohde
Krásná Lipa
Hinta
1225 €

Vuoristomaisemiin

Joogamatkamme toteutetaan Pohjois-Tšekkien vuoristossa The Bohemian Switzerland National Park kansallispuiston laidalla, noin 130 km Prahasta pohjoiseen. Krásná Lípan pienen kaupungin lähellä sijaitseva Bohemian Cottage toimii ryhmämme majoituspaikkana. Matkan ohjaajana toimii kundaliinijoogaohjaaja (KRI) Päivi Hajda, jolla on aivan erityinen suhde Tšekkeihin. Elämä suomalais-tsekkiläisessä uusperheessä on tuonut maahan lämpimän tunnesiteen ja matkakohteemme valinta oli siten hyvin luonnollinen. Matkalla nautimme kundaliinijoogan lisäksi myös syvärentouttavista sointukylvyistä mm. äänimaljojen äärellä. Päivi ohjaa lempeästi ja selkeästi, uskoen jokaisen joogaajan voimaan ja kykyyn löytää itsestään kaikki se tieto ja taito, kaikki se oivallus, rakkaus ja luovuus, mitä elämänpolulla tarvitsemme.

Tervetuloa joogaretriitille mukaan! Matkalle osallistuminen ei edellytä kundaliinijoogakokemusta, mutta siitä on toki hyötyä.

Matkavaraukset suoraan susa@kontiki.fi tai 045-124 2000.

Lisätietoa joogasta Päiviltä: joogakuu@gmail.com tai 040-5480818

Hintaan sisältyy

  •  
  •  
  •  
  • täysihoito (aamiainen, lounas, illallinen)
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  •  
  • Prahan opastettu kaupunkikierros lähtöpäivänä ennen lentokentälle menoa

Matkanjohtaja

Päivi Hajda

Kundaliinijoogaohjaaja (KRI) Päivi Hajdalla on aivan erityinen suhde Tšekkeihin. Elämä suomalais-tšekkiläisessä uusperheessä on tuonut maahan lämpimän tunnesiteen ja siten yhteys Tsekkeihin on hyvin luonnollinen. Myös ura matkailualalla juurikin ryhmämatkojen järjestäjänä tuo rikkautta matkanjohtajuuteen ja sitä värittää myös Päivin naurujoogaohjaajatausta. Kundaliinijooga on ollut Päivin elämässä... Lue lisää

Majoitus

Bohemian Cottage

Bohemian Cottage sijaitsee lähellä pientä Krásná Lipan kaupunkia. Cottagessa on 4 huoneistoa, joiden makuuhuoneissa on vuodepaikat 3-4 henkilölle jakaen yhteisen wc:n ja mahdolliset oleskelutilat. Yhden hengen huoneita ei majatalon rajoitetun huonemäärän vuoksi ole saatavilla. Cottage on joogaryhmän käytössä koko vierailun ajan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 5.4. - perjantai 10.4.2020

5.4. sunnuntai | Joogamatkamme alkaa

Lähdemme Finnairin aamulennolla Prahaan. Bussi odottaa vastassa ja matka jatkuu noin 2,5h ajan Krásná Lípaan. Päivi esittelee bussimatkan aikana Tšekkejä, kohdettamme Krásná Lípaa sekä tulevaa matkaohjelmaa. Voimme pysähtyä omakustannelounaalle matkan aikana tai ostaa eväitä bussiin. Perille päästyämme majoittaudumme ja nautimme pienen tee-välipalan. Loman aloitushetki yhdessä, lempeä kundaliinijoogatunti (90 min) asettautuen ja rauhoittuen oman itsemme äärelle. Illallinen yhdessä.

6.4. maanantai | Krásná Lípa

Aamu aloitetaan kundalinijoogatunnilla 90 min heräten uuteen päivään ja paikkaan. Aamiainen yhdessä. Päivällä vapaa-aikaa tutustuen ympäristöön ja rentoutumiseen. Illallisen jälkeen rentouttava sointukylpy ennen hyvän yön toivotuksia.

 7.4. tiistai | Patikointi- ja meditointiretkelle luontoon

Aamiaisen jälkeen lähdetään paikallisen vaellusoppaan kanssa retkelle luontoon. Nautimme omakustanne lounaan paikallisessa ravintolassa ja meditoimme luonnossa. Teemme päivästä juuri sellaisen kuin itse haluamme. Hyvissä ajoin ennen illallista palaamme majapaikkaamme, jonka jälkeen on mahdollisuus saunoa ja paljukylpeä.

8.4. keskiviikko | rauhoitumme joogaan itsemme kanssa

Aamun kundaliinijoogatunti 90 min ennen aamiaista. Päivän pidämme avoimena ennalta määrätystä ohjelmasta, jotta voimme toteuttaa juuri sitä mitä ryhmälle sillä hetkellä on parhain. Illallisen jälkeen rentouttava sointukylpy ennen hyvän yön toivotuksia.

9.4. torstai | retriitin tunnelmia ja katse tulevaan

Varhainen kundaliinijoogan aamuharjoitus 2,5 h. Aamiainen yhdessä. Kokoonnumme jakamaan yhdessä retriitin tunnelmia ja suuntaamme katseemme tulevaan. Pitkä meditaatio sekä sointukylpy ennen illallista.

10.4. perjantai | pitkäperjantaina kotiinpaluu

Aamiaisen jälkeen pakkaillaan tavaramme, hyvästellään majapaikkamme ja lähdetään bussikuljetuksella takaisin kohti Prahaa. Perillä opastettu kaupunkikierros ja hieman omaa aikaa kaupungissa ennen lennolle menoa. Lennämme Finnairin iltavuorolla takaisin Helsinkiin, saapuen 22.35.

Lennot

5.4. AY1221 Helsinki – Praha 09.40-10.50
10.4. AY1224 Praha – Helsinki 19.30-22.35

1 x 23 kg matkatavaraa ruumaan + 8 kg käsimatkatavaraa matkustamoon sallittu.

Kundaliinijooga

Kundaliinijooga on kokonaisvaltainen joogamuoto, jota myös tietoisuuden joogaksi kutsutaan. Se on oiva työkalu kehon ja mielen yhteyden tasapainon vahvistamiseen ja sitä kautta tietoisemman ja elinvoimaisemman arjen elämiseen. Tunnetilojen ja mielen hallinta helpottuu ja sitä kautta ymmärrys elämän tuomiin haasteisiin kasvaa. Kundaliinijooga sisältää joogan eri osa-alueet: Käytännönläheiset fyysiset asanat, meditaation, käsien asennot eli mudrat, keskittymistä helpottamaan ja mielen rauhoittamiseksi ääneen tai hiljaa lausutut mantrat, hengitysharjotukset (pranayama), kehon lukot eli bandhat, visualisoinnin ja kaikista tärkeimmän; rentoutumisen.

Sointukylpy on ryhmässä tehtävä äänirentoutus. Harmoniset äänet auttavat kehoa ja mieltä rentoutumisen tilaan. Sointukylvyn aikana loikoilet alustalla lämpimästi viltin alla rauhoittuen ja aistien syvälle yltävästä äänen värähtelystä. Äänten helpottaville aalloille sinua kuljettavat erilaiset lempeät soittimet mm. äänimaljat ja koshit eli tuulikellot.

Hintaperuste

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy varausvaihteessa
Loppumaksu erääntyy 6 vkoa ennen matkan alkua = 21.2.2020

Hinnat perustuvat 14.5.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää minimi 10 henkilöä + matkanjohtaja. Pienryhmästä poikkeaminen omalle aikataululle ei ole mahdollista, mimini 10 matkustajaa täytyy matkustaa mennen tullen samoilla lennoilla.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. ​Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Joogamatka Tšekkeihin kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna