COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Wellness-matkat

Joogamatka Portugalin Sintraan

Ajankohta
18.9. - 25.9.2021
Kesto
8 päivää
Kohde
Portugali
Hinta
1480 €
Varaa matka

"Hengitän ja vapaudun"

Juuri nyt on aika antaa kehon ja mielen levähtää ja nauttia elämästä, hoivaavien jooga ja rentoutushetkien parissa sympaattisessa majapaikassa Casa do Vallessa. Joogaopettaja, Eija Pusila-Veronan hoivissa nautit aamu- ja iltajoogaharjoitusten ohella myös erilaisia pieniä piristäviä seikkailuja Sintran linnoissa ja kaduilla.

Sintra on UNESCOn maailmanperintökohde, ja siellä on historiallinen keskusta, Penan palatsi ja linnoitus. Sintra sijaitsee vain ½ tunnin ajomatkan ja 45 min. paikallisjunamatkan päässä Lissabonista. Noin 15 km säteellä sijaitsevat Cascaisin ja Estorilin rantakaupungit, Manner-Euroopan läntisin paikka Capo da Roca. Majoitumme suomalaisen Virpi Oliveiran omistamassa ihastuttavassa Casa do Valle -majatalo/hotellissa, jossa olemme omassa rauhassa tutustuen samalla lähemmin portugalilaiseen elämänmenoon kauniissa vuoristoisessa maisemassa.

Varaa matka

Hintaan sisältyy

 • suora lento Helsinki–Lissabon–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • patikointiretki Pena Palace sekä sisäänpääsy
 • ohjattu keramiikkapuotivierailu
 • tuloillan iltapala hotellilla
 • läksiäisillallinen hotellilla
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • koko huone yhden hengen käyttöön 410 € (rajoitetusti)
 • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
 • muut mahdolliset palvelut, ruokailut, retket

Majoitus

Caso do Valle

Paderna 5, 2710-604 Sintra
Casa do Valle sijaitsee Sintran historiallisessa keskustassa, jota ympäröi Sintra-Cascaisin luonnonpuisto. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä on erilaisia ​​kahviloita, baareja ja ravintoloita. Hieman suuremmissa superior-huoneissa (kuvassa) on terassi, laadukkaissa standard-huoneissa on parveke. Kaikissa huoneissa on wi-fi, oma suihkullinen wc, hiustenkuivaaja, puiset lattiat, tilavat kaapit, pieni jääkaappi, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Sauna ja uima-allas sekä katettu joogatila. Ulkokeittiö/grilli vieraiden käytössä.
Katso video Casa do Vallen tunnelmasta : www.youtube.com/watch?v=boGk33F1wnE

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 18.9. - lauantai 25.9.2021

18.9.2021 lauantai | matkapäivä

Saapuminen Sintraan Finnairin lento iltapäivällä Lissaboniin ja kuljetus Sintraan. Majoittuminen ja orientoituminen. Samalla iltapala orientoitumisen yhteydessä hotellilla.

19.9.2021 sunnuntai | joogaa ja tutustuminen Sintraan

Joogaa aamulla ja illalla. Päivällä nousemme ylös vuorelle ja vierailemme Sintran maamerkissä, satumaisessa Pena Palatsissa.

20.-22.9.2021 ma-ke | joogaa ja vapaa-aikaa

Nautimme päivittäin aamu- ja iltajoogasta Eijan ohjaamana. Päiväsaika on aikaa omiin retkiin ja Portugalin ihmeisiin tutustumiseen.

23.9.2021 torstai | joogaa ja keramiikkaa

Joogaa aamulla ja illalla. Tutustumme paikalliseen keramiikkapuotiin ja sään salliessa pääsemme itsekin kokeilemaan puodin puutarhassa keramiikan tekoa.

24.9.2021 perjantain | joogaa ja läksiäisillallinen

Joogaa aamulla. Päivällä vapaa-aikaa. Illalla teemme aikaisen check-outin, vaikka nukumme vielä levollisesti yön omissa huoneissamme. Läksiäisillallisen loihtii meille hotellille tullut kokki.

25.9.2021 lauantai | kotiinpaluu

Aamulla aikaisin aamiainen huoneissa. Kuljetus lentokentälle, josta Finnairin aamuvuoro kuljettaa matkaajat takaisin Helsinkiin.

Lennot:

18.9.2021 AY1739 Helsinki – Lissabon 16:20-19:10
25.9.2021 AY1740 Lissabon – Helsinki 08:35-15:15

Maksuehto:

Ennakkomaksu 150 e/hlö erääntyy varauksen yhteydessä
Loppumaksu 6 vkoa ennen matkaa = 7.8.2021

Peruutuksen sattuessa:

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollista
Jos matkaa ei voida toteuttaa covid-19 tilanteen vuoksi, matkan maksu maksetaan takaisin vähennettynä ennakkomaksu.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinta perustuu 9.6.2021 saatuihin hintoihin sekä minimi 10 hengen ryhmäkokoon. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Joogamatka Portugalin Sintraan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna