Joogamatkat

Joogamatka Kroatiaan Karita Aaltosen kanssa

Ajankohta
8.9. - 15.9.2018
Kesto
8 päivää
Kohde
Kroatia
Hinta
1590 €

Joogamatka Kroatiaan Karita Aaltosen kanssa

Yksi naisperuutuspaikka vielä vapaana! Ilmoittaudu mukaan pian ilmoittautumiset@kontiki.fi tai 09-466 300

Lähde voimaannuttavalle joogamatkalle Karita Aaltosen kanssa Kroatiaan, upealle Verudelan niemimaalle, joka lähellä Pulan historiallista keskustaa. Alue on lumoavan kaunis ja rannikkoa ympäröivät pienet rannikkomännyt ja kirkasvetiset Välimeren kivirannat.

Tämän matkan aikana on tarkoitus löytää uusi tasapainoisempi ja hyvinvoivempi minä. Matkan vetäjänä toimii hyvinvointikouluttaja, puhuja ja joogaopettaja Karita Aaltonen. Karita vetää viikon aikana lempeitä yin-joogatunteja, jotka sopivat niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekin joogaajille. Lisäksi Karita pitää kaksi luentoa viikon aikana: Uusi, tasapainoinen ja hyvinvoiva minä ja Dharma-Code (oman elämäntehtävän kirkastaminen).

 

 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Norwegianin suorat lennot Helsinki–Pula–Helsinki lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneistossa aamiaisineen
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Karita Aaltosen ohjaamat joogahetket ja luennot
  • 1 x illallinen ja vierailu oliiviöljytilalla maistiaisineen (viiniä ja pientä purtavaa)
  • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaisesti

Lisämaksusta

  • majoitus yhden hengen huoneistossa 390 €/hlö
  • muut ateriat
  • omatoiminen retki Venetsiaan ym. palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Matkanjohtaja

Karita Aaltonen

Karita Aaltonen on hyvinvointikouluttaja, puhuja ja joogaopettaja. Karitan suuri missio on tsempata ja auttaa ihmisiä ottamaan itse vastuu omasta hyvinvoinnista. Karitalta leikattiin vuonna 2012 kaksi kertaa pahin mahdollinen gradus IV aivosyöpä, jonka paranemisennuste on täysi nolla. Diagnoosi johtikin Karitan tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen... Lue lisää

Majoitus

Park Plaza Verudela 4*

Majoitumme mukavasti yhden makuuhuoneen huoneistoissa, joissa kaikissa on pieni parveke tai maaterassi sekä minikeittiö. Park Plazassa on iso uima-allas aivan meren äärellä ja jos kaipaat rannalle, alueella on kaksi kirkasvetistä kivirantaa. Ravintoloita hotellissa sekä alueella on useita, ja myös aivan Verudelan lähellä pienen kävelymatkan päässä on korkeatasoinen satamaravintola. Lisäksi Pulan keskustasta löytyy ravintoloita runsaasti. Hotellin alueella on myös tenniskenttä, lentopallokenttä, pieni golfputtauskenttä yms. Lisäksi alueella toimii pyörävuokrauspiste ja SUP-lautojen vuokrausta tarjoava yritys. Hotellissa on myös pieni ruokakauppa, mistä saa välttämättömimmät ruoka- ja juomahankinnat tehtyä kätevästi. Lisäksi ostoksia voi tehdä pienissä putiikeissa, joissa myydään mm. vaateita, aurinkolaseja, matkamuistoja yms. Kuvat Park Plaza Verudela. Video hotellista tässä

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 8.9. - lauantai 15.9.2018

8.9. lauantai

Kokoontuminen Helsingin lentokentällä. Klo 17.55-19.50 Norwegian Airin lento Helsingistä Pulaan (lentoaika n. 3 tuntia). Lentokenttäkuljetus hotellille (n. 30 minuuttia). Majoittuminen Park Plaza Verudelaan.

9.9. sunnuntai

Aamujooga, aamiainen. Vapaata aikaa.
Iltajooga, yhteinen illallinen meren äärellä.  

10.9. maanantai

Aamujooga, aamiainen. Karita Aaltosen luento Uusi tasapainoinen hyvinvoiva minä. Vapaata aikaa. Iltajooga.

11.9. tiistai

Aamujooga, aamiainen. Vapaata aikaa. Iltapäivällä lähdemme kroatialais-irlantilaisen perheen oliiviöljytilalle, missä joogaamme yli 100 vuotta vanhojen oliivipuiden ympäröimänä ja nautimme lopuksi kevyttä kroatialaista ruokaa, maistelemme oliiviöljyjä ja myös viinejä.

12.9. keskiviikko

Aamiainen. Vapaata aika. Iltajooga.

13.9. torstai

Vapaaehtoinen, omatoiminen lisämaksullinen päiväretki Venetsiaan.

14.9. perjantai

Aamujooga, aamiainen. Vapaata aikaa. Karita Aaltosen Dharma Code -luento.
Iltajooga.

la 15.9.

Aamujooga, aamiainen. Vapaata aikaa.
Lähtö lentokentälle. Kotiinpaluu Norwegianin lennolla Pulasta Helsinkiin klo 20.30-00.25+1.

Joogaamme sekä sisä- että ulkotiloissa sään niin salliessa. Pakkaathan mukaan oman joogamattosi. Tarkempia lisätietoja matkasta saat lähempänä matkaa.

Lennot
  8.9. Helsinki-Pula         klo 17.55-19.50
15.9. Pula-Helsinki         klo 20.30-00.25+1

Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot. Matkan hinta edellyttää 20 hengen ryhmäkokoa.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

 

Kuvia

Joogamatka Kroatiaan Karita Aaltosen kanssa kuvia