Joogamatkat

Joogaloma Pohjois-Kyproksella

Ajankohta
1.11. - 8.11.2019
Kesto
8 päivää
Kohde
Pohjois-Kypros
Hinta
1490 €

Mielenrauhaa

Joogapaikka sijaitsee vuoristoisessa mäntymetsässä viiniviljelmien ympäröimänä Pohjois-Kyproksella. Hotelli Gillham Vineyard on nähtävyys, joka on ainoa lajissaan saaren pohjoisosassa. Turkin puoleinen osa saaresta on edelleen suhteellisen vähän matkailtu kohde. Hotelli Gillham viiniviljelyksineen ja puutarhoineen tuo itsessään jo mielenrauhaa. Ympäristö, jossa vietämme viikon, huokuu luonnonrauhaa ja yhdistämme joogalomaamme myös tuoreita kulinaristisia nautintojakin.

Susan Heijari (Suzie) on suomalainen, koulutettu joogan ja pilateksen asiantuntija ja kokenut joogamatkojen ohjaaja. Hän huolehtii matkalaisista koko viikon ajan ja on vastassa ryhmän saapumisesta lähtöhetkeen asti.

Tervetuloa uutuusmatkalle Pohjois-Kyprokselle!

Ilmoita kiinnostuksesti suoraan susa@kontiki.fi tai soita 045-124 2000, ja saat lisätietoja ensimmäisten joukossa.

Hintaan sisältyy

  • Turkish Airlines lennot Ercaniin Istanbulin kautta
  • lentojen verot, matkustajamaksut
  • lennon tarjoilut ja matkatavaraa 1 x 30 kg ruumaan
  • Majoitus puolihoidolla
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • kokopäiväretki: Girne, Bellapais ja St. Hilarion linna
  • Susan Heijarin joogaohjaukset ja ryhmänjohtajuus

Lisämaksusta

  • 1h-huonelisämaksu 420 €/hlö
  • muut palvelut

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 1.11. - perjantai 8.11.2019

Viikko-ohjelma

Aloitamme päivän vetreyttävällä, rauhoittavalla kehoa lataavalla joogaharjoituksella, joka antaa potkua alkavan päivän erilaisiin elämyksiin. Tämän jälkeen nautimme runsaan aamiaisen ja valittuina päivinä lähdemme Susanin ( Suzie ) kanssa tutustumaan muutamaan saaren ainutlaatuiseen alueeseen, mm. yhtenä päivänä Bellapaisin kylään, joka on kuuluisa vanhasta luostaristaan. Päivän lopussa kokooonnumme yhteiseen joogaharjoitukseen, jonka jälkeen nautimme päivällisen.

Viikko-ohjelma on valinnanvarainen; sääolosuhteet määräävät päivän ohjelman rytmin. Aamu-ja iltajoogaharjoitukseen osallistuminen on mielenkiintoinen, vaikkakin vapaaehtoinen kokemus.

Gillham Vineyard Hotel

Upea boutique hotelli on suunnattu vain aikuisille, tarjoten 31 ylellistä huoneisto, joista on näkymät kauniin Ilgazin kylän viinitarhoille. Kyreniaan noin 15 minuutin matka. Hotellissa on WineSpa-kylpylä, jonne pääsy on yksinoikeus vain hotellivierailla. Gillham’s Exlusive Chef Restaurant tuo kulinarismin lähellemme tarjoten monipuolisia makuja ympäri maailman.

Lennot Turkish Airlines

1.11. TK 1762 Helsinki – Istanbul 12.35-17.10
1.11. TK 962 Istanbul – Ercan 18.20-19.00
8.11. TK 977 Ercan – Istanbul 11.50-13.35
8.11. TK 1763 Istanbul – Helsinki 14.40-18.05

Kuvia

Joogaloma Pohjois-Kyproksella kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna