Joogamatkat

Joogaa ja elämän kauneutta Balilla

Ajankohta
10.11. - 21.11.2023
Kesto
12 päivää
Kohde
Bali
Hinta
2950 €
Varaa matka

Joogaa Balilla

Balia kutsutaan jumalten saareksi. Balilaiset ovat uskonnoltaan balin hinduja ja se näkyy saarella viehättävällä tavalla. Eeva Ojalehto ja Unelma elämä kutsuu Sinua saarelle nauttimaan elämän runsaudesta ja kauneudesta. Teemme joogaharjoituksen kaksi kertaa päivässä. Retki- ja siirtymäpäivinä ohjelma voi olla kevyempi. Jooga on lempeää ja dynaamista hathaa, flow joogaa ja restoratiivista bliss yogaa. Harjoitukset sopivat sekä aloitteleville, että kokeneille joogaajille. Teemme erilaisia hengitysharjoituksia, meditaatiota ja joogahierontaa itselle. Joogamatkan aikana on myös inspiroivia valmennustuokioita. Teemme ikimuistoisen ja vaikuttavan yhteisen kukkaseremonian. Joogamatkan teema onkin kukoistus, voima ja jumaluus meissä.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

  • Qatar Airwaysin lennot HEL-DOH-DPS-DOH-HEL lentoveroineen
  • Ruumalaukku 23 kg + käsimatkatavaraa 8 kg
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella
  • lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset Uluwatu-Ubud
  • ohjelmassa mainitut yhteiset retket EN-opastuksella
  • ateriat: aamiaiset + 2 illallista (ensimmäinen ja viimeinen ilta)
  • suomenkielisen ryhmänjohtajan Eeva Ojalehdon palvelut koko matkan ajan
  • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

  • yhden hengen huoneen lisämaksu 725 €/hlö
  • muut ateriat ja mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Eeva Ojalehto

Eeva Ojalehto on sielukas ja kokenut jooga- ja meditaatio-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja ja elämäntaidon valmentaja sekä maailman matkaaja joka aistii kutakin ryhmää ohjaten heille parhaiten kuhunkin hetkeen soveltuvan harjoituksen. Lisätietoja www.unelmaelama.fi  

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 10.11. - tiistai 21.11.2023

10.-11.11.2023 | Kohti Balia

Lähtö iltapäivällä Helsingistä Qatar Airwaysin lennolla Dohan kautta Denpasariin (katso aikataulut alla).

11.11.2023 | saapuminen kohteeseen (I)

Saapuminen Denpasariin Ngurah Rai International lentoasemalle, josta kuljetus hotelliin ja majoittuminen. Yhteinen tervetuloillallinen hotellissa.

12.11.2023 | Uluwatu (A)

Aamiainen hotellissa jonka yhteydessä tervetulotilaisuus. Kohteeseen tutustumista ja illalla Eevan ohjaama joogaharjoitus.

13.11.2023 | Uluwatu (A)

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa. Illalla toinen joogaharjoitus.

14.11.2023 | Uluwatu: Unun Danu – Jatiluwih – Taman Ayun Temple (A)

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Tänään retkeillään yhdessä. Aloitamme vierailun Ulun Danu -temppelissä, joka on omistettu dewi Danulle, vesien jamalattarelle. Jatkamme matkaa Jatiluwihin kauniille riviriisipelloille, jotka ovat myös Unescon maailmanperintöluettelossa. Paluumatkalla pysähdymme Taman Ayunin temppeliin, jonka entinen Mengwin kuningas rakensi 1600-luvulla. Temppeliä ympäröi vesivallihauta pyhäkköineen ja paviljonkeineen. Palaamme illaksi takaisin hotellille. Lounas ja illallinen omakustanteisesti.

15.11.2023 | siirtyminen Ubudiin (A)

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Otamme matkalaukut mukaan ja lähdemme siirtymään kohti Ubudia. Matkalla pysähdymme Tegunungan vesiputouksella. Ubudiin päästyämme majoittaudumme Arya Villa Ubudin. Kohteeseen tutustumista ja illalla Eevan ohjaama joogaharjoitus.

16.11.2023 | Ubud

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa, illalla toinen joogaharjoitus.

17.11.2023 | Ubud

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa, illalla toinen joogaharjoitus.

18.11.2023 | Ubud: yhteinen retkipäivä (A)

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Vierailemme Trita Empulin pyhän veden temppelissä, joka on Vishnulle omistettu. Balilaiset kylpevät näissä pyhissä vesissä vähintään kerran vuodessa. Seuraavaksi pysähdymme Ubudin taideparkkinoilla, joka on loistava paikka löytää kauniita silkkihuiveja, kevyitä paitoja, patsaita, leijoja, käsitehtyjä laukkuja, koreja tai hattuja sekä muita käsityötuotteita. Markkinoiden jälkeen vierailemme Kato Lampon vesiputouksella Bengin kylässä Gianyrissä. Illaksi palaamme majapaikkaamme.

19.11.2023 | Ubud (A)

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa, illalla toinen joogaharjoitus.

20.11.2023 | Ubud (A+I)

Aamun joogaharjoitus ja aamiainen hotellissa. Huoneet saa yleensä pitää kansainvälisen tavan mukaan klo 12.00 asti, mutta ryhmälle on varattu huoneet klo 18.00 asti. Nautitaan yhteinen jäähyväisillallinen vielä ennen illan kuljetusta lentokentälle. Yölennolle kannattaa varautua mukavin vaattein, korvatulpin, silmälapuin ja kaulatyynyin, jotta kotimatka menisi mahdollisimman mukavasti.

21.11.2023 | kotimatka yölennolla

Yön lento lähtee juuri puolenyön jälkeen 00.05 kohti Dohaa jatkaen aamulla Helsinkiin, jonne saavutaan iltapäivällä.

Lennot: Qatar Airways + Finnair

10.11.2023 QR 6121 Helsinki – Doha 16.00-23.45 (operoiva yhtiö Finnair)
11.11.2023 QR 962 Doha – Denpasar Bali 02.05-16.30

21.11.2023 QR961 Denpasar Bali – Doha 00.05-04.55
21.11.2023 QR6122 Doha – Helsinki 08.00-14.15 (operoiva yhtiö Finnair)

Majoitukset:

Uluwatu 4 yötä | 11.-15.11.2023 | Renaissance Uluwatu ****++ (deluxe rooms, ilmastoitu)

Erinomainen hotelli rehevän kauniissa Uluwatussa, rannan ja valtameren läheisyydessä. Nauti hotellin lukuisista palveluista, kunto-salista, hoidoista sekä ympäristöstä. Hotellissa on ilmainen WiFi.

Ubud 6 yötä | 15.-20.11.2023 | Arya Villa Ubud **** (wooden suite garden/paddy suite, ilmastoitu)

Arya Villa Ubud tarjoaa aitoa indonesialaista tunnelmaa ja on mainio piilopaikka rentouttavalle lomalle. Majoitumme omiin puisiin villoihin, joissa on ilmastointi, wc, hiustenkuivaaja, tv, tossut ja kylpytakit. Ilmainen WiFi. Villat eivät eroa toisistaan muun kuin näkymältään, ovat yhtä hyvin varusteluita. Ihanan rauhallinen balilainen keidas kutsuu rentoutumaan.

Maksuehto

Ennakkomaksu 500 €/hlö erääntyy matkaa varattessa
Loppumaksu erääntyy 8 vkoa ennen lähtöä

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.
* Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
* 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
* 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
* 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.  %

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon 10 täyttymistä. Ryhmästä ei voi poiketa eriävälle aikataululle tällä matkalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

 

Kuvia

Joogaa ja elämän kauneutta Balilla kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna