Wellness-matkat

Jooga- ja kulttuurimatka Kreikkaan

Ajankohta
16.5. - 23.5.2020
Kesto
8 päivää
Kohde
Kreikka
Hinta
1430 €
Varaa matka

Merin nautinnollinen joogamatka Kreikkaan

Toukokuussa otamme ennakkolähdön kesään ja karkaamme Kreikan lämpöön ja valoon! Tervetuloa rentoutumaan ja inspiroitumaan Meri Mortin kanssa joogalomalle, joka on täynnä hyvää oloa ja iloa. Ota kesä vastaan upeissa maisemissa ja nauti kreikkalaisesta kulttuurista ja vieraanvaraisuudesta.

Meri Mort on lempeä ja kokenut ohjaaja, jonka iloinen ja luova opetus virkistää kehosi ja sielusi. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille! Tule yksin, kaksin tai ystävien kera. Meillä on aina rento meininki, joten tervetuloa mukaan – Kαλωσήρθατε!

Nautimme elämästä lähellä Toloa sijaitsevassa Drepanon pikkukylässä, joka on aito kreikkalainen maalaiskylä vehreiden sitrus- ja oliiviviljelmien keskellä. Hotelli sijaitsee hiljaisella kadulla ja siitä on seesteinen näköala merelle ja lähiympäristön kumpuilevaan vuoristoon. Hotellissa on erillinen katettu joogatila. Ihana uima-allasalue on rauhallinen, vehreä keidas kaukana arjen kohinasta.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • suora lento Helsinki–Ateena–Helsinki lentoveroineen
 • 7 vrk majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa sis. aamiaiset
 • ohjelman mukaiset kuljetukset tilausajobussilla
 • ateriat: 3 x illallinen rantatavernassa
 • retki Nemean viinilaaksoon sis. kuljetus, viinitilavierailu ja maistiaiset, sisäänpääsy arkeologiselle alueelle
 • retki Napflioon sis. kuljetus, tislaamo- ja oliivitilavierailu
 • patikointiretki oppaan johdolla, ei sis. kuljetuksia
 • joogaa Meri Mortin johdolla
 • suomalainen opas päivystää hotellilla ohjelman mukaan
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 230 €
 • muut palvelut

Matkanjohtaja

Meri Mort

Meri Mort on taiteilija, joogi ja elämästä innostuja.  Meri on järjestänyt Kon-Tikin kanssa jo useita upeita joogamatkoja. Meri on lempeä ja kokenut ohjaaja, jonka iloinen ja luova opetus virkistää kehosi ja sielusi. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Majoitus

Triton Hotel
Plaka Drepano, Nafplio

Viihtyisä perhehotelli sijaitsee rauhallisella paikalla 400 metriä rannasta ja noin 200 m kylän keskustasta, josta löytyy supermarket, leipomo, posti, tavernoita sekä perinteisiä kreikkalaisia kahviloita. Uima-allas, trooppinen puutarha ja meren läheisyys luovat lomailuun hyvät edellytykset. Hotellissa on kaksi kerrosta ja siellä ei ole hissiä, joten se ei sovellu liikuntaesteisille.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron matkakohtaisen tukimaksun ilmastotyöhön. Maksusi ohjataan lyhentämättämänä Luonnonperintösäätiölle, joka käyttää varat luonnonsuojelualueiden hankintaan Suomessa. Lahjoittaminen käy vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 16.5. - lauantai 23.5.2020

16.5. lauantai │ Lento Ateenaan, majoittuminen Drepanoon

Norwegianin suora lento Helsingistä Ateenaan klo 15.30–19.10. Paikallisoppaamme Anna Oikkonen on vastassa lentoasemalla, kuljetus Drepanoon ja majoittuminen hotelli Tritoniin.

17.5. sunnuntai

Aamujooga 8:00–9:30. Aamiainen klo 09.30-10.30
Päivystys: suomalainen opas päivystää hotellilla klo 11.-11.30
Iltajooga klo 17.00-18.30. Yhteinen illallinen rantatavernassa.

18.5. maanantai │ Nemea

Aamujooga 8:00–9:30. Aamiainen klo 09.30-10.30
Päivystys: suomalainen opas päivystää hotellilla klo 11.-11.30

Lähdemme klo 11 retkelle Nemean viinilaaksoon (retken kesto 6-7 h). Vierailemme Nemean kylässä sijaitsevalla viinitilalla. Täältä löytyy Kreikan parhaimmat punaviinit. Käymme myös Nemean arkeologisella alueelle, jossa on hyvin säilynyt antiikin aikainen juoksustadion. Omakustanteinen lounas.
Ilta vapaata aikaa.

19.5. tiistai

Aamujooga 8:00–9:30. Aamiainen klo 09.30-10.30
Päivystys: suomalainen opas päivystää hotellilla klo 11.-11.30
Iltajooga klo 17.00-18.30. Yhteinen illallinen rantatavernassa.

20.5. keskiviikko │ Napflio – Luomu oliivitila

Nafpliossa on aina paikallinen värikäs toripäivä keskiviikkoisin ja lauantaisin, jossa lähialueiden tuottajat myyvät taatusti tuoreita tuotteitaan todella edullisesti. Nafplion retkipäivä kannattaisi siis tehdä joko näinä päivinä, ja aloittaa heti aamusta oppaan kanssa torikierroksella, josta jatketaan kävelleen idylliseen vanhaan kaupunkiin ja käymme tutustumassa tunnetun ouzon valmistaja per-heen tislaamossa, ja maistelemassa ouzoa. Kävelykierros ja hieman ostosaikaa hurmaavan van-han kaupungin kujilla. Kuljetus Lougourion kylään (n 20min) vierailu luomu oliivitilaan (n.1,5h-2h) jossa maistiaiset. Paluu hotellille noin klo 16.00. Ilta vapaata aikaa.

21.5. torstai

Aamujooga 8:00–9:30. Aamiainen klo 09.30-10.30
Päivystys: suomalainen opas päivystää hotellilla klo 11.-11.30
Iltajooga klo 17.00-18.30. Yhteinen illallinen rantatavernassa klo 19.00

22.5. perjantai │Patikointiretki

Aamujooga 8:00–9:30. Aamiainen klo 09.30-10.30
Patikointiretki oppaan kanssa kauniin vaihtelevissa ja vehreän kumpuilevissa maisemissa
Argolidan alueella, kesto 4-5 tuntia. Retken pituus 4-5 tuntia.

Iltajooga klo 17.00-18.30. Loppuilta vapaata aikaa.

23.5. lauantai

Aamujooga 8:00–9:30. Aamiainen klo 09.30-10.30
Päivystys: suomalainen opas päivystää hotellilla klo 11.-11.30
Lähtö iltapäivällä kohti Ateenan lentoasemaa, Norwegianin suora lento Helsinkiin klo 20.00-23.30.

Hinnat perustuvat syyskuussa 2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Suosittelemme, etä kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Jooga- ja kulttuurimatka Kreikkaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna