Jalkapallo

Jalkapallon EM-kisat 2020, Pietari

Ajankohta
Kesä-Heinäkuu 2020
Kohde
Pietari
Hinta
1430 €
Tee varaus

EURO 2020

Jalkapallon EM-kisat potkitaan poikkeukselliseti peräti 13:ssa kaupungissa ymäpäri eurooppaa. Pakettimme Pietarin neljään otteluun ovat nyt valmiina. Joukkueethan eivät vielä ole tiedossa, mutta koska EM-kisoista kyse, on luvassa neljä huippumatsia.

Paketit ovat:

12.-14.6.2020   B3-B4

16.-18.6.2020   B1-B3

21.-23.6.2020  B2-B3

2.-4.7.2020      W41-W42     Hinta. alk 1430€

 

Lisätiedot ja varaukset:   sales@bjork-bostrom.fi tai 020 757 9830

Tee varaus

Hintaan sisältyy

  • junamatka Helsinki-Pietari-Helsinki
  • hotellikuljetus junalta
  • kahden yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Hotel Ambassadorissa ****
  • hotelliaamiainen
  • ottelulippu kat.2 valittuun otteluun

Lisätiedot ja varaukset:   sales@bjork-bostrom.fi tai 020 757 9830

Lisämaksusta

Kat. 1 ottelulippu lisämaksu 130€

Yhden hengen huone 270€

Majoitus

Hotel Ambassador ****

Ambassador Hotel sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa vain 7 minuutin kävelymatkan päässä Sadovajan metroasemalta. Hotellissa yhdistyvät 1800-luvun arkkitehtuuri ja modernit mukavuudet. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja sekä kuntosali ja spa-alue.

Ambassador-hotellin kaikissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla, minibaari ja WiFi. Kaikissa kylpyhuoneissa on ilmaisia kylpytuotteita, hiustenkuivaaja ja tossut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna