?>

Wellness-matkat

Itävallan patikointimatka

Ajankohta
10.10. - 14.10.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Zell am See
Hinta
1335 €
Varaa matka

Hyvinvointia, patikointia ja vuoristojen raikkautta

Tässä matkassa yhdistyvät henkeäsalpaavat maisemat, kulttuurillinen historia, hyvinvointi, patikointi ja raikas vuoristoilma maukkailla mauilla höystettynä. Ei ole sattumaa, että Itävallan vuoristokohteet ovat kesto suosikkejamme, näihin maisemiin haluaa palata yhä uudestaan! Matkaa johtaa hyvinvointivalmentaja Virpi Mäkinen. Matkan patikointiosuuksista vastaa Zell am Seessä asuva Riitta Okkonen.

Itävallan patikointimatka on aktiiviloma ja soveltuu omatoimisesti liikkuville ja matkaaville normaalikuntoisille lomalaisille.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsinki-München-Helsinki turistiluokassa
 • matkatavaraa 23 kg + käsimatkatavaraa 8 kg
 • Bussikuljetukset kohteessa ohjelman mukaisesti
 • Majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
 • Puolihoito: aamiaisbuffét ja illallinen saman ketjun toisessa hotellissa
 • Hotellin wellnes alueen käyttö
 • Zell am See -kesäkortti, jolla saa erilaisia alennuksia kohteessa
 • Suomenkielinen opastus Münchenissä
 • Riitta Okkosen patikointiopastukset ja retket Zell am Seessä
 • Virpi Mäkisen luennot ja liikunnanohjaukset
 • kaikki matkapaketteihin kuuluvat verot ja viranomaismaksut

Majoitus

Hotel Feinschmeck ****

Miellyttävä 4* hotelli aivan Zell am Seen keskustan tuntumassa, kävelyalueella ja rantapromenaadin välittömässä läheisyydessä. Maittava ravintola, oma spa-alue porealtaineen odottavat vieraitaan rentoutumaan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 10.10. - maanantai 14.10.2019

10.10. torstai | Kohti Itävallan Zell am Seetä

Finnairin aamulennolla Müncheniin, bussikuljetus kohti Zell am Seetä. Hotelli Feinschmeckiin saavuttuamme on aikaa omatoimilounaalle. Sen jälkeen tutustutaan ympäristöön rauhallisesti kävellen ja tehdään rentouttavaa venyttelyä Virpin ohjauksessa (30-60’). Iltapäivällä ehditään järviristeilylle ennen illalliselle menoa hotelli Alpenblickiin.

11.10. perjantai | Schemittenhöhen panoraamapatikka

Aamuvenyttelyt Virpin ohjamaana 30’. Aamiaisen jälkeen lähdemme Riitan johdolla Zell am Seen Schmittenhöhelle. Nousemme kabiinihissillä ylös ja patikoimme noin 1,5h ajan upeassa panoramamaisemassa. Omakustanne kahvi/lounastauon jälkeen laskeudutaan joko hissillä tai patikoiden alaspäin takaisin kylään riippuen ryhmän fiiliksistä. Iltapäivällä on omaa aikaa vaikkapa lähteä käymään rentoutumassa Tauern Spassa. Tai voit varata Virpiltä henkilökohtaista aikaa hyvinvointineuvontaan. Illan suussa Virpi pitää Liikunta on lääke -luennon ja nautimme illallisen yhdessä.

12.10. lauantai | Korkealle kohoava Kaprun

Aamuvenyttelyt Virpin johdolla Alppimaisemissa 30’. Aamiaisen jälkeen lähdetään paikallisbussilla Kaprunin jäätikölle, noin 3000 m korkeuteen. Ilma on ohutta, joten täytyy hetki totutella ja ottaa rauhassa. Mielettömät jäätikkömaisemat houkuttavat kävelyyn. Ylhäällä on pieni kahvila, josta kukin voi ostaa jotain pientä itselleen. Iltapäivällä palaamme takaisin. Mahdollisuus vapaaehtoiseen maatilaretkeen Augut, jossa voi nauttia paikallisen maistiaislautasen 10 € hintaan paikan päällä. Virpi luennoi illalla teemalla ”Hyvinvointiunelmat todeksi aivojen avulla” ennen illallista Hotel Alpenblickissä.

13.10. sunnuntai | Pinzgau ja Krimml Wasserfälle vesiputoukset

Helppoa Virpin aamuvenyttelyä 30’. Aamiaisen jälkeen Riitta johdattaa ryhmän paikallisjunalla Pinzgauhun ja Euroopan korkeimmille vesiputouksille Krimml Wasserfällelle. Teemme täällä 1-1,5h patikoinnin upeissa maisemissa. Pieni omakustanne lounastauko ennen paluuta kotikyläämme. Iltapäivällä, jos suinkin vielä jaksaa, voidaan tehdä kävelyretki Zell am See -järven ympäri. Ennen illallista Riitan ravintoluento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

14.10. maanantai | München ja kotiinpaluu

Rauhallinen aamukävely Virpin johdolla ennen aamiaista. Pakataan matkalaukut, hyvästellään hotellin väki ja lähdetään ajamaan kohti Müncheniä. Perille saavuttua Riitta antaa ohjat suomenkieliselle oppaalle, jonka kanssa tehdään kaupunkikierros. Jätämme aikaa myös shoppailuun ja lounastamiseen ennen lentokentälle menoa. Finnairin iltavuorolla lennetään takaisin Helsinkiin.

Finnairin lennot:

10.10.2019 AY1401 Helsinki – München 08.00-09.30
14.10.2019 AY1406 München – Helsinki 18.50-22.15

Maksuehto

Ennakkomaksu 300 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 29.8.2019

Ryhmästä poikkeaminen

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Matkavakuutus

Suosittelemme, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.

Hinnat perustuvat 14.6.2019 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 14. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna