COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Formula 1

Itävallan GP 2020

Ajankohta
3.7. - 6.7.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Itävalta
Hinta
alk. 790 €

Formula 1® Itävalta 3 vrk -matkapaketti

Spielbergin rata sijaitsee upeissa Itävallan vuoristomaisemissa. Meillä on tarjolla omatoimimatkaajille 3 vrk hotelli + lippupaketti. Asiakkaamme ovat vuokranneet auton lentokentältä ja ajaneet alppimaisemissa sijaitsevaan Muraun kylään, jossa hotellimme sijaitsee. Auto kannattaa jättää hotellille ja lähteä viikonloppuna pakettiin sisältyvällä yhteiskuljetuksella Spielbergin radalle.

Hotelli + lippupaketit 3 vrk 
Hotelli Lercher 4*     | 880 EUR | majoitus 2-hengen huoneessa
Majatalo Lercher 3*  | 790 EUR | majoitus 2-hengen huoneessa

Lennot lisämaksusta esim. Wieniin tai Müncheniin joista voi vuokrata auton.
Hinnat ovat voimassa 31.12.2019 saakka.

Lisätiedot:
sales@bjork-bostrom.fi
Sari Saxman 040-7782648

Hintaan sisältyy

  • 3 vrk majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
  • aamiainen
  • istumapaikat Red Bull -katsomossa (F,G,H tai I) lauantaina ja sunnuntaina
  • edestakainen kuljetus hotellilta radalle lauantaina ja sunnuntaina
  • verot

Kts. katsomokartta tästä

Palvelumaksu: 15 euroa/varaus.
Maksuehto: 50 % varauksen yhteydessä ja 50 % 2 kk ennen matkaa.

Lisämaksusta

  • lippukorotukst
  • lisäyöt

Majoitus

Hotel & Gasthof Lercher ****&***

Schwarzenbergstraße 10 • 8850 Murau • Itävalta

Hotelli-/Majatalo Lercher  sijaitsee Itävallassa, Muraun vanhassa kaupungissa. Wienin lentokentältä matkaa on lyhyintä reittiä autolla 260 km. Majatalossa on oma viinikellari, puutarha, terassi ja ilmainen P-paikka. Rautatieasemalle on 500 m. 4-tähden hotellissa on valoisat huoneet, kylpyhuone ja näkymä Schlossbergin vuoristoon. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintolassa tarjoillaan itävaltalaisen keittiön herkkuja ja hotellivieraiden käytössä on Wellness-osasto ja saunoja.

 

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 3.7. - maanantai 6.7.2020

Hotelli sijaitsee Muraun alppikylässä Styrian vuoristoalueella. Tästä reilun 2000 asukkaan Murausta löytyy maininta jo pronssikaudelta. Kylää halkoo Murau-joki ja rautatiekiskot. Murausta voi tehdä 1,5 tuntia kestävän höyryjunaretken. Kylässä valmistetaan mm. kaikkialla Itävallassa myytävää Murauer olutta. Lähimmät lentokentät sijatsevat Wienissä (260 km) ja Münchenissä (316 km), joista voi vuokrata auton.

Spielberg-kilparadalla ajettiin ensimmäinen F1-osakilpailu vuonna 1970. Mika Häkkinen on voittanut Spielbergissä vuosina 1998 ja 2000. Rata oli vaarallisuutensa vuoksi 11-vuotta pois F1-sirkuksesta, mutta parannusten jälkeen 2014 Red Bull Ring –rata otettiin taas mukaan Formuloihin ja kilpailun uusitulla radalla voitti tuolloin Nico Rosberg.

PERJANTAI 3.7.
Check-in ja omaa ohjelmaa.

LAUANTAI  4.7.
Bussikuljetus aamulla Spielberg -kilparadalle.
Aika-ajot.
Paluukuljetus hotellille aika-ajojen jälkeen.

SUNNUNTAI 5.7.
Bussikuljetus aamulla Spielberg -kilparadalle.
klo 15:10 ITÄVALLAN GRAN PRIX
klo 17:10 palkintoseremoniat

Kisan ja palkintoseremonioiden jälkeen bussikuljetus takaisin hotellille. Sunnuntaina purkautuminen
kisa-alueelta saattaa kestää pitkään, joten kannattaa syödä ennen paluuta ja varata juomista bussiin.

MAANANTAI 6.7.
Check-out.

Kuvia

Itävallan GP 2020 kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna