Marikan matkassa

Italian syksyinen hurma

Ajankohta
4.10. - 8.10.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Gardajärvi, Italia
Hinta
1335 €

Marikan aivot kuntoon -kurssi

”Lähde kanssani ihastuttavalle syyslomalle Gardalle! Olitpa ensimmäistä tai kymmenettä kertaa matkassani, lupaan, että nyt saat jotain erityisen upeaa. Villa Arcadion hurmaavat puitteet ja huimat näköalat saavat jo itsessään meidät kaikki lumoutumaan. Lähistön markkinoilla shoppailu on osoittautunut yhdeksi matkojemme kohokohdaksi. Onhan ihanaa saada vaikkapa upea kasmirhuivi kympillä! Ohjelmassa on uutena vaihtoehtona mahdollisuus tutustua Veronan kauneuteen Jaana Nakarin opastuksella. Aamut aloitamme lempeällä ja taatusti kaikille hyvää tekevällä joogalla kauniissa joogasalissamme puutarhan siimeksessä. Keho ja mieli latautuvat talvea varten. Joka ilta pidän myös aidosti hyödyllisen minikurssin aivojen huollosta ja siitä, kuinka voit oppia nopeasti taltuttamaan stressin, huolet ja väsymyksen. Tämä matka ilahduttaa, virkistää, eheyttää ja viisastuttaa.

Yksi haittavaikutus on syytä mainita; saatat jäädä koukkuun Gardaan, Villa Arcadioon ja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen!”

Lämpimin terveisin, Marika Borg

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen
  • menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus Villa Arcadiossa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotellin aamiaiset
  • hotellin illalliset kolmena iltana
  • Marikan lempeä aamujooga ja hyvän olon luento joka ilta

Lisämaksusta

  • 250 €/hlö 1h-lisämaksu
  • omakustanne Veronan retki
  • ennakkoon varatut istuinpaikat lennoille
  • muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Marika Borg

Marika Borg on Kon-Tikin yhteistyökumppani Marikan matkassa - hyvinvointimatkojen sunnittelijana ja matkanjohtajana. Marika on työskennellyt yli 30 vuotta aikuiskouluttajana ja valmentajana. Hän on kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Pitkän ja ansioituneen elämäntyön Marika on tehnyt elämäntapal... Lue lisää

Majoitus

Villa Arcadio

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla.

Matkan myynti on loppunut. Voit halutessasi kysyä lisäpaikkaa susa@kontiki.fi 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 4.10. - tiistai 8.10.2019

4.10. perjantai | Tulopäivä

Finnairin lento AY793 lähtee klo 8.00 Milanoon, jonne saavumme klo 10.05. Lähdemme bussilla kohti Garda-järveä ja Villa Arcadiota. Tutustumme hotellin upeaan puutarhaan, patikoimme oliivilehdon ja tammimetsän luontopoluilla ja kotiudumme rauhassa Villa Arcadioon. Lisäksi on Marikan jokailtainen aivohuolto-kurssi ennen herkullista illallista.

5.10. lauantai | Salón markkinat

Aloitamme aamun joka päivä lempeällä joogalla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tutustumaan Salón viehättävään kaupunkiin (noin 3 km). Lauantaisin Salóssa järjestetään isot markkinat, jossa on houkuttelevan huokeaan hintaan melkein mitä vain, merkkivaatteitakin. Palaamme takaisin Saloon ja Villa Arcadioon voi joko patikoida takaisin tai hypätä taksiin. Jälleen Marika järjestää todella kiinnostavaa aivohuolto-opastusta ja nautimme illallisen yhdessä Villa Arcadion tunnelmallisessa ruokasalissa.

6.10. sunnuntai | Vapaata nautiskelua ja monia mahdollisuuksia

Aamujooga aloittaa päivän taas ihanasti. Herkullinen aamiainen nautitaan rauhallisesti ajan kanssa. Tänään ei ole kiire minnekään ja voit ottaa levon tai reippailun kannalta. Hotellissa on mahdollisuus hierontoihin tai voi lähteä vaikka shoppailemaan, jos siltä tuntuu. Luvassa on täyteläinen ja herkullinen päivä kuvankauniissa ympäristössä. Illallinen omatoimisesti.

7.10. maanantai | Vapaaehtoisesti Verona

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen on mahdollisuus lähteä omakustanneretkelle Veronaan. Muutakin ohjelmaa järjestyy niille, jotka haluavat mieluummin nauttia paikallisista iloista. Palaamme illaksi kuitenkin yhteen hotellille Marikan aivohuolto- kurssille ennen yhteistä illallista.

8.10. tiistai | Kotimatka

Aamujoogan ja maukkaan aamiaisen jälkeen on vielä runsaasti aikaa nauttia Villa Arcadion ympäristöstä tai käydä viime hetken ostoksilla Salóssa. Jätämme tervehdykset Villa Arcadiolle noin klo 14 ja lähdemme kohti Milanon lentokenttää, josta paluulento AY796 lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Lennot

4.10. AY1751 Helsinki – Milano 08.00-10.05
8.10. AY1756 Milano – Helsinki 19.00-22.55

Maksuehto

varausmaksu 300 e varauksen yhteydessä,
loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 22.8.2019

HUOM! Suosittelemme, että on koko matkan keston voimassa oleva matkavakuutusta.

Hinnat perustuvat 19.6.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 14 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä.

Kuvia

Italian syksyinen hurma kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna