COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Marikan matkassa

Italian syksyinen hurma

Ajankohta
27.10. - 31.10.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Gardajärvi, Italia
Hinta
1450 €

Villa Arcadion lumo & Veronan taika, Marikan aivot kuntoon -kurssi

”Lähde kanssani ihastuttavalle syyslomalle Gardalle! Olitpa ensimmäistä tai kymmenettä kertaa matkassani, lupaan, että nyt saat jotain erityisen upeaa. Villa Arcadion hurmaavat puitteet ja huimat näköalat saavat jo itsessään meidät kaikki lumoutumaan. Aamut aloitamme lempeällä ja taatusti kaikille sopivalla ja hyvää tekevällä joogalla kauniissa joogasalissamme puutarhan siimeksessä. Keho ja mieli latautuvat talvea varten. Joka ilta pidän myös aidosti hyödyllisen minikurssin aivojen huollosta ja siitä, kuinka voit oppia nopeasti taltuttamaan stressin, huolet ja väsymyksen. Tämä matka ilahduttaa, virkistää, eheyttää ja viisastuttaa. Lähistön markkinoilla shoppailu on osoittautunut yhdeksi matkojemme kohokohdaksi. Onhan ihanaa saada vaikkapa upea kasmirhuivi kympillä! Ohjelmassa on myös mahdollisuus tutustua omakustanteisesti Veronan kauneuteen Jaana Nakarin asiantuntevalla opastuksella. Yksi haittavaikutus on syytä mainita; saatat jäädä koukkuun Gardaan, Villa Arcadioon ja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen!”

Lämpimin terveisin, Marika

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Tämä matka täyttyy nopeasti, joten varaa paikkasi ripeästi. Ilmoittautuminen umpeutuu, kun matka täynnä tai viimeistään 1.6.2020. Matkalle mahtuu vain 20 nopeinta.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen
  • menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus Villa Arcadiossa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotellin aamiaiset
  • hotellin illalliset kolmena iltana talonviineineen
  • Marikan lempeä aamujooga ja hyvän olon luento joka ilta
  • toimistokulut ja palvelumaksu

Lisämaksusta

  • 250 €/hlö 1h-lisämaksu
  • Veronan retki paikanpäällä
  • city tax 2 e €/hlö/yö maksetaan paikan päällä

Matkanjohtaja

Marika Borg

Marika Borg on Kon-Tikin yhteistyökumppani Marikan matkassa - hyvinvointimatkojen sunnittelijana ja matkanjohtajana. Marika on työskennellyt yli 30 vuotta aikuiskouluttajana ja valmentajana. Hän on kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Pitkän ja ansioituneen elämäntyön Marika on tehnyt elämäntapal... Lue lisää

Majoitus

Villa Arcadio

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 27.10. - lauantai 31.10.2020

27.10. tiistai | Tulopäivä (I)

Finnairin lento AY793 lähtee klo 8.00 Milanoon, jonne saavumme klo 10.05. Lähdemme bussilla kohti Garda-järveä ja Villa Arcadiota (noin 1,5-2 tuntia). Ehdimme sopivasti lounasaikaan hotellille ja voit nauttia vaikkapa kevyen salaatin tms. (omakustanteinen) Iltapäivällä on hyvin aikaa tutustua hotellin upeaan puutarhaan, patikoida oliivilehdon ja tammimetsän luontopoluilla ja kotiutua rauhassa iki-ihanaanVilla Arcadioon. Klo 18 alkaa Marikan aivohuolto-kurssi sopivasti ennen herkullista illallista.

28.10. keskiviikko Salon ja järven hurmaa (A, I)

Aloitamme aamun lempeällä joogalla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tutustumaan Salón viehättävään kaupunkiin (noin 3 km). Salossa riittää ihasteltavaa ja ostelemista vaikka kuinka paljon. Salo on yksi Gardajärjen hurmaavimmista kaupungeista. Sieltä voi patikoida takaisin hotellille omaan tahtiin tai hypätä taksiin. Illalla jälleen saat todella kiinnostavaa aivohuolto-opastusta. Ja totta kai, nautimme illallisen yhdessä Villa Arcadion tunnelmallisessa ruokasalissa.

29.10. torstai | Patikointia, pitsaa, luomuruokaa ja sielunruokaa (A)

Aamujooga aloittaa päivän taas ihanasti. Herkullinen aamiainen nautitaan rauhallisesti ajan kanssa. Tänään lähdemme tutustumaan lähiseutuun leppoisasti jalkaisin. Patikoimme paikalliseen osuuskunnan kauppaan, jossa ihania juustoja, öljyjä ja viinejä huokeaan hintaan. Luvassa on täyteläinen ja herkullinen päivä kuvankauniissa ympäristössä. Illallinen omakustanteisesti pitseriassa hurmaavassa Portesen kylässä järven äärellä.

30.10. perjantai | Vapaapäivä tai vaikkapa Verona (A, I)

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen on mahdollisuus lähteä vaikkapa omakustanneretkelle Veronaan. Muutakin ohjelmaa, mm. hierontaa, järjestyy niille, jotka haluavat mieluummin nauttia paikallisista iloista. Palaamme illaksi kuitenkin yhteen hotellille Marikan aivohuolto- kurssille ennen illallista.

31.10. lauantai Salon markkinat | Kotimatka (A)

Aamujoogan ja maukkaan aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tai taksilla alas Saloon. Lauantaisin siellä järjestetään isot markkinat, jossa on houkuttelevan huokeaan hintaan melkein mitä vain, merkkivaatteitakin. Palaamme hyvissä ajoin takaisin Saloon ja Villa Arcadioon Jätämme tervehdykset Villa Arcadiolle noin klo 14 ja lähdemme kohti Milanon lentokenttää, josta paluulento AY796 lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Lennot

27.10. AY1751 Helsinki – Milano 08.00-10.05
31.10. AY1756 Milano – Helsinki 19.00-22.55

Maksuehto

Varausmaksu 300 e varauksen yhteydessä, loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Hinnat perustuvat 28.10.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 16 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme.

Kuvia

Italian syksyinen hurma kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna