Formula 1

Italian GP 2020

Ajankohta
4.9. - 7.9.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Italia
Tee varaus

Formula 1® Monza 3 vrk -matkapaketti

Lähde kokemaan Ferrari-kansan hurmos Italiaan Monzan osakilpailuun. Hotelliltamme on 22 km Monzan radalle, ajoaika reilu 1/2-tuntia, paitsi kisan jälkeen sunnuntaina, jolloin poistuminen P-alueelta kestää kauemmin. Pakettiimme sisältyy Vedano 24-liput katettuun pääsuoran katsomoon, mutta saat halutessasi liput toiovmastasi katsomosta.

Finnairin lennot

4.9. AY1755 | Helsinki – Milano, Malpensa | 16:10 – 18:10
7.9. AY1756 | Milano, Malpensa – Helsinki | 19:00 – 22:55

Tulossa matkapaketit!

 

Tee varaus

Palvelumaksu: 15 euroa | varaus.
Maksuehto: 50 % varauksen yhteydessä ja 50 % 2 kk ennen matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki – Milano – Helsinki
  • lentokenttäkuljetukset
  • bussikuljetus Monzan moottoriradalle lauantaina ja sunnuntaina
  • kolme yötä hotellissa
  • aamiainen
  • katsomolippu
  • verot
  • Björk & Boströmin matkanjohtaja tai englanninkielinen matkaopas, riipuu ryhmän koosta

Majoitus

DoubleTree by Hilton Milan ****

Via Ludovico di Breme 77 • 20156 Milano • Italia

Design-hotellin tilavissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi, LCD-TV ja iPod-telakka sekä ilmastointi, langaton tulostin, kahvinkeitin ja suuret sängyt. Hotellin baari-ravintola Glass tarjoaa italialaisia ja kansainvälisiä ruokia. Milanon keskustaan ja katedraalille kulkeva raitiovaunu pysähtyy aivan hotellin edustalla.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 4.9. - maanantai 7.9.2020

ALUSTAVA KISAOHJELMA

Kilpailuviikonloppuna Formula 1 -kilpailun lisäksi ajetaan myös FIA Formula 2-, GB3- sekä Porche Super Cup-sarjoja, joten radalla riittää ohjelmaa aamusta iltaan. Fan Zonella voi tehdä ostoksia ja pääsee kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja. Alueella on runsaaasti ruoka- ja juomapisteitä, mutta taukojen aikana kannattaa varautua myös jonottamaan.  Alueella voi vapaasti liikkua katsomoita lukuunottamatta. Pääsuoran päästä pääsee alikulkutunnelia pitkin myös radan toiselle puolelle.

PERJANTA 4.9
Majoittautuminen hotelliin. Hotellin läheltä pääsee taksin lisäksi raitiovaunulla Milanon keskustaan. esim. Duomo de Piazzalle matka kestää 35 min. (raitiovaunu no 14 | suunta Lorenteggio)

LAUANTAI  5.9.
Bussi hotellilta Monzan moottoriradalle.
11:00 – 12:00   3. aika-ajot
14:00 – 15:00   Aika-ajot
Aika-ajojen jälkeen bussikuljetus takaisin hotellille.

SUNNUNTA 6.9.
Bussi hotellilta Monzan moottoriradalle.
12:30   Kuljettajien esittely | paraatiratakierros
13:00   Lähtöjärjestyksen esittely
14:00   Italian GB

Kisan jälkeen bussikuljetus takaisin hotellille. Sunnuntaina pitää varautua paluuruuhkan purkuun, joka saattaa kestää ylimääräiset 1-2 tuntia.

MAANANTAI 7.9
Check-out klo 12:00. Matkatavarat voi jättää hotellin matkatavarasäilytykseen ja päivän voi viettää Milanossa.

Nouto lentokentälle hotellilta noin klo 16:00.

Aikataulu vahvistetaan ennen matkaa.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna