Formula 1

Monzan Grand Prix 2022

Ajankohta
9.9. - 12.9.2022
Kesto
4 päivää
Kohde
Italia
Hinta
alk. 1300 EUR

Formula 1® Monza 3 vrk -maapaketti

Lähde kokemaan Ferrari-kansan hurmos Italiaan Monzan osakilpailuun. Pakettiimme sisältyy liput pääsuoran Tribuna Laterale Destra 26-katsomoon, mutta saat halutessasi liput toivomastasi katsomosta saatavuuden mukaan.

Tiedustelut:

sport@kontiki.fi  tai 020 757 9830

Hintaan sisältyy

 

  • GP-liput Laterale Destra 26 C la ja su
  • bussikuljetus Monzan moottoriradalle la ja su
  • kolme yötä 4* Hotel dEste Milanossa
  • hotelliaamiainen

Lisämaksusta

  • lennot
  • yhden hengen huoneen lisämaksu + 195 €

Majoitus

Hotel d´Este Milano

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 9.9. - maanantai 12.9.2022

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna