?>

Wellness-matkat

Islannin hyvinvointimatka

Ajankohta
2.10. - 5.10.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Reykjavik
Hinta
1690 €
Varaa matka

Tulen, jään ja saagojen maa

Tervetuloa Taru Mäenpään mukaan Islantiin!

Tuo harvaan asuttu, karun kaunis Islanti on vastakohtien maa. Tuli ja jää, myyttiset vastavoimien vertauskuvat, ovat täällä alati läsnä, kuten myös geysirit ja kuumat lähteetkin.

Tällä matkalla tulet kokemaan Islannin merkittävimmät nähtävyydet ja samalla se tarjoaa mahdollisuuden puhdistautua ja avata uusia näkökulmia omaan elämään tai ehkä jopa uudenlaiseen työminään. Matka Islantiin, myyttien ja vastakohtaisuuksien maahan, tarjoaa pohdintaan hyvän ajan ja paikan sekä mahdollisuuden uusille ajatuksille. Voit pistää vaakakuppiin ne villeimmätkin ideat, jotka saa lentää ja hakea muotoaan tällä reissulla. Bonuksena verkostoidut ja Taru matkanjohtajanasi ohjaa matkan aikana toteutettavien yhteisten tuokioiden ja halutessasi myös ennalta varattavien yksilöllisten valmennusten kautta pohdintoihin, joissa uudella tavalla näkeminen ja kyseenalaistus tuovat uskallusta lähteä liikkeelle ja rohkaisevat uusiin ratkaisuihin.  (Teema-aiheina mm. työminä, ura ja hyvinvointi + matkalaisten ennakkoon lähettämät toiveet huomioiden)

Otamme matkalle mukaan ajatuksen, ettei mikään ole pysyvää, kiveen hakattua kuten ei ole maakaan jalkojemme alla. Se mikä ennen matkaa oli unelma tai toive, voi hautautua tulivuorien uumeniin ja synnyttää uuden, vieläkin hohdokkaamman tavoitteen tai ihan sellaisenaan vahvistua matkan aikana. Se mitä emme vielä tienneet ennen matkaa, voi saada uuden merkityksen. Kuin vesiputous, niin myös me ihmiset haluamme toteuttaa itseämme, löytää suuntamme ja tehdä asioita, joista saamme virtaa. Tämä matka tulen, jään ja saagojen maahan tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden ja Taru toimii matkalla niin kartanlukijana kuin uudistumistukena saadaksesi kiinni siitä, mikä juuri sillä hetkellä on olennaista.

Taru toivottaa kaikki hyvinvoinnistaan kiinnostuneet matkaansa mukaan!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suora lento Reykjavikiin, lentoverot ja matkustajamaksut
 • 23 kg + 8 kg matkatavaraa
 • majoitus 3 yötä jaetussa 2h-huoneessa
 • hotelliaamiaiset
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Blue Lagoon Comfort (sis. pääsymaksu, mutanaamio, pyyhe ja juoma)
 • 2h kävelykierros Reykjavikissa oppaan kanssa
 • Golden Triangle kokopäiväretki oppaan kanssa
 • Lähtöpäivän retki Raykjanesbeariin oppaan kanssa
 • ruokailuja: 3 x lounas
 • hotellin kokoustila Tarun luennoille
 • Tarun matkanjohtajuus matkan aikana
 • paikalliset ja kotimaiset verot

Matkanjohtaja

Taru Mäenpää

Olen uteliaan rohkeasti maailmaa katsova ja uudenlaiseen lähestymiseen innostava hyvinvointivalmentaja, life-, ura- ja business coach, työnohjaaja sekä Zumba-addikti, joka haastaa, sparraa ja omalla esimerkillään myös inspiroi. Tarjoan näillä ryhmämatkoillani uuteen herättelevää ja mukavampaan matkantekoon kannustavaa tietotaitoa ja kokemusta - uusia väyliä nähdä maailmaa ja itsensä, ytimessä a... Lue lisää

Majoitus

Centerhotel Miðgarður

Miðgarður sijaitsee ihanteellisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä kaikista kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hotelli tarjoaa viihtyisiä ja moderneja huoneita, pohjoismaisen fuusioravintolan ja kokoustilat. Lobby Lounge on rento paikka rentoutua ja tarjoaa minimalistista valaistusta ja kasveja, jotka luovat pehmeän ja kodikkaan tunnelman. Hotellin moderni U-muotoinen muotoilu on sisustettu tyylikkäästi eristäytyneellä puutarhalla, joka on asiakkaiden käytettävissä sekä aulasta että ravintolasta. Puutarhassa on ulkouima-allas, joka on osa hienoa Miðgardur -kylpylää, joka sijaitsee hotellin pohjakerroksessa. Miðgarðurin kylpylä on uusi ja kauniisti suunniteltu kylpylä, johon kuuluu kaksi suurta kylpytynnyriä, jotka sijaitsevat sekä sisä- että ulkopuolelta suojaisassa puutarhassa. Kylpylässä on sauna, pukuhuoneet, hoitohuoneet ja kuntokeskus sekä erilaisia ​​kauneushoitoja ja hierontaterapioita.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 2.10. - lauantai 5.10.2019

Islannin kulttuurin juuret juontavat Norjaan ja viikinkeihin. Haltijat värittävät elämää ja niitä pidetään täysin luonnollisina. Täällä tapahtuukin kummallisia asioita. Tiedetään, että teiden rakennussuunnitelmia on muutettu, koska tie olisi kulkenut maahisten alueen lävitse. Luontokohteena Islanti on Euroopan eksoottisin. Eläimistö on kiinnostava ja saaren rannoilla voi nähdä niin hylkeitä ja delfiinejä kuin valtavia ryhävalaita ja jopa sinivalaita. Islannin nykyluontoon kuuluvat myös karaistuneet islanninhevoset. Vastapainon uljaalle luonnolle ja hauskoille tarinoille tarjoaa Reykjavik, maailman pohjoisin pääkaupunki. Kaupungissa on useita huippuluokan ravintoloita, tyylikkäitä baareja ja kahviloita. Reykjavik on eloisa kaupunki, jossa on myös vilkas yöelämä.

2.10. keskiviikko | kohti Islantia ja lämmin aloitus Blue Lagoon

Lento Reykjavikiin aamulla. Tilausbussi on ryhmää vastassa lentokentällä ja ensimmäinen
pysähdys tehdään Blue Lagoonin kuumilla altailla ja aloitetaan hyvinvointimatka hetken sen lämpimässä
syleilyssä. Tämän jälkeen kuljetus Reykjavikiin ja majoittuminen hotelliin. Lounas
nautitaan kävelymatkan päässä hotellista ja ennen omaehtoista illallista kokoonnumme yhteiseen hetkeen hotellin kokoustilassa.

3.10. torstai | Reykjavik kävellen

Aamiaisen jälkeen teemme kävelykierroksen Reykjavikissa suomea puhuvan oppaan kanssa.
Nautimme yhdessä lounaan keskustaravintolassa. Lounaan jälkeen kokoonnumme yhteiseen hetkeen hotellin kokoustilassa. Ilta vapaa.

4.10. perjantai | Golden Triangle

Aamiaisen jälkeen lähdemme Islannin kuuluisimmalle kokopäiväretkelle Kultaiseen kolmioon.
Koemme unohtumattomat Islannin ihmeet: Gullfossin vesiputoukset kuuluvat Islannin vaikuttavimpiin
nähtävyyksiin. Tutustumme myös Kuumien lähteiden ja geysirien alueeseen ja Thingvellirin
hautavajoamaan (sään salliessa), jossa viikinkiparlamentti kokoontui jo 900-luvulla.
Matkan aikana nautimme lounaan. Ilta vapaa.

5.10. lauantai | kahden mantereen silta

Aamiainen hotellilla. Uloskirjautumisen jälkeen lähdetään oppaan kanssa kohti lentokenttää, mutta
ennen paluulentoamme ehdimme ikuistamaan kameroihimme hetken kahden mannerlaatan välillä
olevalta sillalta, tutustua viikikeskukseen sekä kuvata tunnetut Raykjanesbearin ankkurit
muistoihimme. Lounas omatoimisesti ennen paluulentoa kotiin.

Lennot: Finnair

AY 991 2.10.2019 Helsinki – Reykjavik klo 07.45-08.35
AY 994 5.10.2019 Reykjavik – Helsinki klo 17.50-00.15+1

Maksuehto

Ennakkomaksu 300 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Matkavakuutus, passi, viisumi

Suosittelemme, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla. Passi ja viisumi Pohjoismaissa matkustetaan henkilökortilla/passilla. Ei viisumitarvetta.

Kuvia

Islannin hyvinvointimatka kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna