Wellness-matkat

Intian joogamatka

Ajankohta
1.2. - 14.2.2020
Kesto
14 päivää
Kohde
Intia, Kerala
Hinta
2110 €

Aistikas joogamatka Intian Keralaan

Tule mukaan Eija Pusila-Veronan maagiselle joogamatkalle aistikkaaseen Etelä-Intiaan, joogan synnyinsijoille.

Kerala on saanut intialaisilta lisänimen God’s Own Country, Jumalan oma maa. Sanonta ilmentää Keralan monia hyviä puolia, kuten suotuisaa ilmastoa ja monimuotoista luontoa, jotka ovat luoneet hedelmälliset olosuhteet myös rikkaalle kulttuurielämälle.

Loman aikana pääset hoitamaan niin kehoa kuin sieluasi, Arabian meren äärellä, suloisessa Blooming Bay Resortissa, joka sijaitsee Varkalassa, viihtyisän rantakylän läheisyydessä, omassa rau-haisessa kookos- ja mangopuiden suojaisassa paikassa.

Eijan ohjaama klassinen hathajooga harjoitus puhdistaa kehostasi kaiken turhan jännitteisyyden sekä rentouttavat ayurvediset hoidot täydentävät itsehoitolomaasi kohti omaa sisintäsi. Retriitti on avoin niin uusille joogajille kuin jo pidempään jooganneille oman harjoituksen syventämiseksi.

 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Qatar Airwaysin lennot Dohan kautta Thiruvananthapuramiin
 • lentoverot ja matkustajamaksut
 • 23 kg + 8 kg matkatavaraa sekä lennon tarjoilut
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • 13 yön majoitus aamiaisineen Blooming Bay Resortissa jaetussa 2h-huoneessa
 • Jooga ja meditaatio harjoitukset aamuisin ja iltaisin hotellin katto joogastudiolla Eija Pusila-Veronan ohjauksessa sekä hänen tuki koko matkan ajan
 • 3 ayurvedistä hoitoa joogaviikon aikana, joista yhden voi valita tarjotuista vaihtoehdoista
 • Retki: Neyyar Damiin Sivananda Asharmiin, lounas retkellä sekä hotelli-illallinen
 • Retki: Backwaters jokiristeily ja äiti Amman Asharamissa vierailu, lounas retkellä sekä hotelli-illallinen
 • Kathakali tanssiteatterinäytös (hotellilla)
 • paikalliset ja kotimaiset verot

Lisämaksusta

 • Täysihoito hotellissa 16 euroa/päivä muille päiville
 • muut palvelut

Matkanjohtaja

Eija Pusila-Verona

Eijan elämään on kuulunut jooga toistakymmentä vuotta ja hän on kouluttautunut sekä Sivananda- että Hathajooga-opettajaksi. Pitkä ura tanssin alalla sekä työskentely erityisryhmien parissa ovat osaltaan syventäneet hänen joogaohjaustaan. Oma harjoittaminen on ollut tärkeä osa elämää jo vuosia ja joogamatto tuntuukin jo "kodilta". Eijan motto: "Matolle voi tulla kuin kotiin, omana itsenään. Kokemal... Lue lisää

Majoitus

Blooming Bay Resort

12 hyvin varustettua kahden hengen makuuhuonetta ja 3 mökkiä. Superior huoneissa on ilmastointi. Kaikki huoneet ovat merelle päin ja tarjoavat hyvän näkymän Aliyirakkam-rannalle. Hotellilla on sertifioitu Ayurvedic-kylpylä pätevillä lääkäreillä ja koulutetuilla hierojilla. (Arattuvadavu Road, Alivirakkam, Chilakkoor P.O. Varkala, Kerala)

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 1.2. - perjantai 14.2.2020

1.2.2020 lauantai | kohti Intian Keralaa

Hengitä syvään ja rentoudu, pian matka alkaa.
Kokoonnumme aamulla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lähdemme Qatar Airwaysin siivin kohti Intiaa Dohan kautta. Lentoaika Dohaan on noin 6h ja siitä vielä 5h ennen kuin saavutaan perille Trivandrumiin, paikallista aikaa klo 02.45 yöllä. Sieltä meillä on kuljetus Varkalaan, Blooming Bay hotelliimme. Saamme heti huoneet ja pääsemme lepäämään pitkän lentomatkan jälkeen.

2.2. sunnuntai | palautumista rennosti

Olemme saapuneet lomaparatiisiimme ja aloitamme joogaloman rentoutuen ja tutustuen aistikkaaseen ympäristöön jokainen omassa rauhassaan. Illan suussa aloitamme palauttavalla jooga-harjoituksella Eijan kanssa majapaikan” yogashalalla” (joogasali) kattostudiolla.

3.-12.2. ma-ke | Kehon- ja mielenhuoltoa sekä värikkäitä kokemuksia

Joogaharjoituksia on aamuin ja illoin ihastuttavalla kattostudiolla, josta on ylväät maisemat yli kookosmetsän sekä kauas Intian valtamerelle. Mystistä tunnelmaa rikastuttaa meren, lintujen ja temppelilaulujen synnyttämä äänimaailma. Aamiainen tarjoillaan puutarhan äärellä, jossa voi myös nauttia merimaisemasta. Päiväsi rakentuu oman kokemuksesi mukaan, nautiskellen hotellin yhteydessä toimivan ayurveda hoitolan rentouttavista hoidoista, rantaelämästä, lähellä sijaitsevan Varkala south- ja north cliff tarjonnasta; kahviloita, ravintoloita, shoppailua ym. hauskaa.

Viikkoon sisältyvät myös:

Sivananda Ashram vierailu
Eijan ohjauksessa on vaikutteita sivananda joogasta, joka on täältä kotoisin. Vierailemme yhden päivän aikana Sivananda Neyyar Dam ashramissa, ja tutustumme ashram elämään. Ruokailemme myös siellä perinteisellä intialaisella tavalla. Illaksi palaamme hotellille, jossa syömme myös illallisen yhdessä.

Backwaters risteily sekä Äiti Amman Ashram
Vierailemme myös Äiti Amman syntymäpaikkaan perustetussa Amritapurin Ashramissa. Tutustumme paikkaan seuraillen sen elämää. Vierailun jälkeen teemme Backwaters houseboat -risteilyn, jossa on myös lounas tarjolla. Retkeen kuuluu kaikki kuljetukset, sisäänpääsyt, risteily, lounas sekä englantia puhuva paikallisopas mukana. Illaksi palataan taas hotellille ja nautitaan hotellilla yhdessä illallinen.

Kathakali tanssinäytös
Olemme onnekkaita, sillä saamme Kathakali tanssinäytöksen vierailulle hotelliimme. Kathakali on Keralasta kotoisin oleva naamiotanssiteatteri, hyvin erikoista ja siksi niin mielenkiintoinen kulttuurillinen esitys. Meidän tehtäväksemme jää nauttiminen.

3 ayurvedista hoitoa hotellin Ayurveda hoitolassa
Jokaiselle matkalaiselle varataan 3 hoitoa, jotka hän voi nauttia vierailunsa aikana.
1) Jalkojen vyöhyketerapia (feet reflexology) 30 min
2) Abhyangam eli perinteinen ayurvedinen kokovartalohieronta lämpimällä öljyllä 1h
3) Oma valinta (valitaan varausvaiheessa):
– Shirodhara (ayurvedinen päähieronta öljyllä 40min)
– Pizhichil (tunnetaan myös Sarvangdhara hieronta 1h, sarva=keho, dhara=virtaus)
– Udwathana (terapeuttinen yrttijauhe hieronta 1h)
– Kizhi (kokovartalohieronta yrttinyyteillä 1h)
– Nirvana (terapeuttinen hieronta eri tekniikoin 1h)

13.2. torstai | on kotiinpaluun aika

Nautimme vielä viimeisenä päivänä Intian aistillista elämänmenoa ja ehkä shoppailemme, uimme ja leppäämme auringon syleilyssä, kunnes illalla luovutamme huoneemme ja kotimatka alkaa, kun lähdemme kuljetuksella kohti lentokenttää.

14.2. perjantai | lentomatka

Meillä on 5 tunnin yölento, joka lähtee klo 03.45 Dohaan. Välilaskun aikana vaihdamme koneen kohti Helsinkiä, jonka lähtö on klo 8.30 ja lentoaika noin 6,5h. Kotiin palattuasi on vielä viikonloppu aikaa palautua ja muistella joogaloman voimaannuttavia kokemuksista, joka kantaa varmasti pitkälle loppuvuoteen!

Lennot: Qatar Airways

LA 1.2.2020 QR 304 Helsinki – Doha (DOH) 0910-1620
LA 1.2.2020 QR 506 Doha – Thiruvananthapuram (TRV) 1925-0245+1
PE 14.2.2020 QR 507 Thiruvananthapuram – Doha 0345-0620
PE 14.2.2020 QR 301 Doha – Helsinki 0830-1355

Hinta

2110 €/hlö jaetussa 2h-huoneessa (ei ilmastointia), 360 € / hlö 1h-huonelisämaksu  
2220 €/hlö jaetussa 2h-huoneessa (ilmastoitu huone), 450 €/hlö 1-huonelisämaksu  

Maksuehto

Ennakkomaksu 500 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä.
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Matkavakuutus : Suosittelemme, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.
Passi ja viisumi: Passin on oltava voimassa 6kk matkan jälkeen. Intiaan tarvitaan viisumi, jokainen matkalainen hankkii viisumin itsenäisesti.
Rokotukset: Tarkistathan Intian ajankohtaiset rokotussuositukset Rokote.fi -sivustolta.

Hinnat perustuvat 24.1.2019 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin 1 EUR = 1,14 USD. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 10. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kulut-tajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkai-lualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poik-keuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitus-ehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Intian joogamatka kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna