Joogamatkat

Intian joogamatka 2023

Ajankohta
25.11. - 10.12.2023
Kesto
16 päivää
Kohde
Intia, Kerala
Hinta
2960 €
Varaa matka

Aistikas joogamatka Intian Keralaan

Tule mukaan Eija Pusila-Veronan maagiselle joogamatkalle aistikkaaseen Etelä-Intiaan, joogan synnyinsijoille.

Kerala on saanut intialaisilta lisänimen God’s Own Country, Jumalan oma maa. Sanonta ilmentää Keralan monia hyviä puolia, kuten suotuisaa ilmastoa ja monimuotoista luontoa, jotka ovat luoneet hedelmälliset olosuhteet myös rikkaalle kulttuurielämälle.

Eijan ohjaama klassinen hathajooga harjoitus puhdistaa kehostasi kaiken turhan jännitteisyyden sekä on avoin niin uusille joogajille kuin jo pidempään jooganneille oman harjoituksen syventämiseksi.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Matkalle on varattavissa naispaikka jaettuun 2h-huoneeseen. Jos huoneluku ei mene tasan, on naispaikan varanneella mahdollisuus majoittua 3h-huoneeseen tai halutessaan voi maksaa 1h-huoneen lisämaksu omasta huoneesta.

Varaukset viimeistään 1.10.2023

Hintaan sisältyy

 • Qatar Airwaysin lennot Helsinki – Doha – Cochin — Thiruvananthapuram – Doha – Helsinki
 • lentoverot ja matkustajamaksut
 • 23 kg + 8 kg matkatavaraa sekä lennon tarjoilut
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitukset 2h-huoneissa aamiaisilla
 • Retki: Houseboat risteily Cochinista Varkalaan lounaalla
 • Retki: vierailu Neyyar Dam-Sivananda Ashramissa lounaalla
 • Retki: Trivandrum kaupunkikierros lounaalla
 • Vierailu Kerala taide- ja käsityökylässä Kovalamissa
 • Jooga ja meditaatio harjoitukset aamuisin ja iltaisin, paitsi retkipäivinä
 • Eija Pusila-Verona ohjaus sekä hänen tuki koko matkan ajan
 • paikalliset ja kotimaiset verot

Lisämaksusta

 • Amma Ashram vierailu 25 € / hlö (min. 3 osallistujaa)
 • 1h-huoneen lisämaksu 998 €/hlö

Matkanjohtaja

Eija Pusila-Verona

Eijan elämään on kuulunut jooga toistakymmentä vuotta ja hän on toiminut vuosia joogaopettajana. Joogaopettajan koulutusten lisäksi hänessä elää jatkuva uteliaisuus syventää joogan oppejaan. Pitkä ura tanssin alalla sekä työskentely erityisryhmien parissa ovat osaltaan syventäneet hänen joogaohjaustaan. Hän toimii myös hyvinvointivalmentajana sekä ratkaisukeskeisenä neuropsykiatrisena valmentajana... Lue lisää

Majoitus

Useita hotelleja

26.11.-3.12.2023 | 8 yötä | Elixir Cliff Hotel | AC sea view
4.12.-9.12.2023  | 5 yötä | Udaya Samudra Resort | AC sea view
9.12. ilta | virkistäytyminen ja illallinen | The South Park
AC=ilmastointi

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 25.11. - sunnuntai 10.12.2023

25.11.2023 lauantai | kohti Intian Keralaa

Hengitä syvään ja rentoudu, pian matka alkaa. Kokoonnumme Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lähdemme Qatar Airwaysin siivin Dohan kautta kohti Intiaa. Varaudu yölentoon Keralan Cochiin mukavilla vaatteilla, ehkä myös korvatulpat ja silmälaput voi olla mukava ottaa matkaan.

26.11. sunnuntai | Houseboatilla Varkalaan ( L )

Saavumme yölennon jälkeen aamulla Cochiniin. Paikallinen opas ja kuljettaja ovat lentokentällä ryhmää vastassa ja aloitamme rentouttavan päivän menemällä suoraan kohti jokirantaa, jossa meitä odottaa House boat, joka kuljettaa meidät kohti Varkalaa. Vietämme päivän palautuen matkasta kulkien hitaasti pitkin palmujen katveessa olevaa vesiväylää, jonka rannalla olkikattoisten kaakeloitujen asumukset kertovat meille elämän rytmistään tässä upeassa paratiisissa. Otamme päivän hyvin rennosti, nautimme lounaan päivän aikana ja iltapäivästä saavumme Kollamiin, josta kuljetus hotelliimme Varkalaan.

27.11.-4.12. ma-ma | Varkala kehon- ja mielen huoltoa sekä värikkäitä kokemuksia (A)

Aloitamme joogaloman rentoutuen ja tutustuen aistikkaaseen ympäristöön jokainen omassa rauhassaan. Joogaharjoituksia on aamuin ja illoin hotellin tarjoamalla yogashalalla (joogasali). Päiväsi rakentuvat oman kokemuksesi mukaan, nautiskellen rantaelämästä, lähellä sijaitsevan Varkala south- ja north cliff tarjonnasta; kahviloita, ravintoloita, shoppailua ym. hauskaa.

Varkalassa vietettyyn aikaan sisältyy myös vierailu Sivananda Asharmissa
Eijan ohjauksessa on vaikutteita sivananda joogasta, joka on täältä kotoisin. Vierailemme yhden päivän aikana Sivananda Neyyar Dam ashramissa, ja tutustumme ashram elämään. Ruokailemme myös siellä perinteisellä intialaisella tavalla. Illaksi palaamme hotellille.

Optio halukkaille: Äiti Amman Ashram
Halukkaat voivat varata retkipäivän Äiti Amman syntymäpaikkaan perustetussa Amritapurin Ashramin. Retkelle lähdetään paikallisen englanninkielisen oppaan kanssa. Illaksi palataan hotellille. Retki toteutetaan, jos minimi 3 henkilöä on mukana.
Hinta: 25 €/hlö

5.12.2023 tiistai | Siirtyminen Kovalamiin (A)

Aamujoogan jälkeen jatketaan matkaa kohti Kovalamia. Sisäänkirjaudutaan hotelliin ja jos suinkin vielä ehditään, iltajooga on vielä tämän päivän ohjelmassa.

6.-8.2.2023 ke-pe | Kovalam ja ayurvedaa (A)

Aamu- ja iltajooga ovat tämän päivän ohjatut ohjelmat. Muuten tämä päivä on aikaa viettää kuten itse toivoo ja tutustua tähän hienoon kaupunkiin itsenäisesti tai nauttia majoituksen ayurvedisista palveluista.

9.12.2023 lauantai | Trivandrum tutuksi ennen lähtöä (A+L+I)

Aamiaisen jälkeen on aika pakata tavaroita laukkuun ja valmistautua kotimatkalle. Otamme matkatavarat mukaan ja tutustutaan vielä yhteisesti Kovalamin taide- ja käsityökylässä, jossa noin 30-40 taiteilijaa pitää pajaansa. Tämä on Intian hallituksen aloite, jonka tarkoituksena on esitellä näiden harvinaisten taidetöiden valmistusta ja säilyttämistä. Nautimme lounaan ja jatkamme Trivandrumiin, Keralan pääkaupunkiin. Tutustumme tämän Travancore valtakunnan vanhaan pääkaupungin historiaan ja niistä kertoviin kauniisiin monumentteihin. Nähtävyyksien jälkeen kirjaudutaan hotelliin lyhyesti lepäämään/vaatteiden vaihtoa ja virkistystä varten. Illallinen nautitaan hotellissa ennen lähtöä. Myöhäisillalla suuntaamme kohti Thiruvananthapuramin lentokenttää yölennolle.

10.12.2023 sunnuntai | Turvallista kotimatkaa

Vietämme sunnuntain lentäen kohti kotia, saapuen Helsinkiin 14.15 paikallista aikaa.

A=aamiainen, L=lounas, I=illallinen

Lennot: Qatar Airways

LA 25.11.2023 QR 6121 Helsinki – Doha (DOH) 16:00-23:45
SU 26.11.2023 QR 514 Doha – Cochin (COK) 01:35-08:30
SU 10.12.2023 QR 507 Thiruvananthapuram (TRV) – Doha 03:40-06:20
SU 10.12.20.23 QR 6122 Doha – Helsinki 08:00-14:15

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä.
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua

Matkavakuutus : Suosittelemme vahvasti, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.
Passi ja viisumi: Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Intiaan tarvitaan viisumi, jokainen matkalainen hankkii viisumin itsenäisesti.
Rokotukset: Tarkistathan Intian ajankohtaiset rokotussuositukset Rokote.fi -sivustolta. Lyhytaikaiseen (alle 6 kk) vierailuun ei ole covid-19 rokotepakkoa enää voimassa.

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.

* Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
* 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
* 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
* 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 17.2.2023 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin 1 EUR = 1,07 USD. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 15. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais-, lentovero-, tai valuuttakustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Intian joogamatka 2023 kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna