Wellness-matkat

Intian joogamatka 2023

Ajankohta
3.1. - 21.1.2023
Kesto
19 päivää
Kohde
Intia, Kerala
Hinta
3180 €
Varaa matka

Aistikas joogamatka Intian Keralaan

Tule mukaan Eija Pusila-Veronan maagiselle joogamatkalle aistikkaaseen Etelä-Intiaan, joogan synnyinsijoille.

Kerala on saanut intialaisilta lisänimen God’s Own Country, Jumalan oma maa. Sanonta ilmentää Keralan monia hyviä puolia, kuten suotuisaa ilmastoa ja monimuotoista luontoa, jotka ovat luoneet hedelmälliset olosuhteet myös rikkaalle kulttuurielämälle.

Eijan ohjaama klassinen hathajooga harjoitus puhdistaa kehostasi kaiken turhan jännitteisyyden sekä on avoin niin uusille joogajille kuin jo pidempään jooganneille oman harjoituksen syventämiseksi.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Qatar Airwaysin lennot Helsinki – Doha – Cochin — Thiruvananthapuram – Doha – Helsinki
 • lentoverot ja matkustajamaksut
 • 23 kg + 8 kg matkatavaraa sekä lennon tarjoilut
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitukset 2h-huoneissa aamiaisilla
 • Jooga ja meditaatio harjoitukset aamuisin ja iltaisin Eija Pusila-Veronan ohjauksessa sekä hänen tuki koko matkan ajan
 • Retki: Opastettu Fort Cochin kierros sekä vierailu Biannalessa
 • Retki: Houseboat risteily Cochinista Varkalaan lounaalla
 • Retki: vierailu Neyyar Dam-Sivananda Ashramissa lounaalla
 • Retki: Trivandrum kaupunkikierros lounaalla
 • Vierailu Kerala taide- ja käsityökylässä Kovalamissa
 • Ayurvedakokemus
 • paikalliset ja kotimaiset verot

Lisämaksusta

 • Amma Ashram vierailu 25 € / hlö (min. 3 osallistujaa)
 • 1h-huoneen lisämaksu 1080 €/hlö

Matkanjohtaja

Eija Pusila-Verona

Eijan elämään on kuulunut jooga toistakymmentä vuotta ja hän on kouluttautunut sekä Sivananda- että Hathajooga-opettajaksi. Pitkä ura tanssin alalla sekä työskentely erityisryhmien parissa ovat osaltaan syventäneet hänen joogaohjaustaan. Oma harjoittaminen on ollut tärkeä osa elämää jo vuosia ja joogamatto tuntuukin jo "kodilta". Eijan motto: "Matolle voi tulla kuin kotiin, omana itsenään. Kokemal... Lue lisää

Majoitus

Useita hotelleja

4.-6.1.2023 | 1 pv + 2 yötä | Fort House Hotel | heritage room
6.-17.1.2023 | 11 yötä | Elixir Cliff Hotel | AC sea view
17.-20.1.2023 | 3 yötä | Udaya Samudra Resort | AC sea view
20.1.2023 ilta | virkistäytyminen ja illallinen | Uday Suite Hotel
AC=ilmastointi

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 3.1. - lauantai 21.1.2023

3.1.2023 tiistai | kohti Intian Keralaa

Hengitä syvään ja rentoudu, pian matka alkaa. Kokoonnumme Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lähdemme Qatar Airwaysin siivin Dohan kautta kohti Intiaa. Varaudu mukavilla vaatteilla, korvatulpilla ja silmälapuilla, kyseessä on yölento Keralan Cochiniin.

4.1.2023 keskiviikko | palautumista rennosti (A)

Saavumme yölennon jälkeen aamulla Cochiniin. Kuljetus hotelliin majoittautumaan ja pääsemme heti lepäämään pitkän matkan jälkeen.

5.1.2023 torstai | Fort Cochin ja Bianaali (A+I)

Hyvin levätyn yön jälkeen aloitamme yhteisen seikkailun tutustumalla Fort Cochiniin ja sen nähtävyyksiin. Käymme myös Bianaalissa. Illalla kokoonnumme Pier -ravintolaan nauttimaan tervetuloillallista.

6.1.2023 perjantai | Cochin – Varkala houseboat risteily (A+L)

Aamiaisen ja aamujoogan jälkeen lähdemme siirtymään kohti Varkalaa perinteisellä houseboatilla. Otamme kaikki matkatavarat mukaan. Vietämme päivän veneessä kulkien hitaasti pitkin palmujen katveessa olevaa vesiväylää, jonka rannalla olkikattoisten kaakeloitujen asumukset kertovat meille elämän rytmistään tässä upeassa paratiisissa. Lounas risteilyn aikana.  Saavuttuamme Varkalaan, kuljetus hotellille majoittautumaan.

7.-16.1.2023 la-su | Varkala kehon- ja mielen huoltoa sekä värikkäitä kokemuksia (A)

Olemme saapuneet lomaparatiisiimme ja aloitamme joogaloman rentoutuen ja tutustuen aistikkaaseen ympäristöön jokainen omassa rauhassaan. Joogaharjoituksia on aamuin ja illoin hotellin tarjoamalla yogashalalla (joogasali). Päiväsi rakentuvat oman kokemuksesi mukaan, nautiskellen rantaelämästä, lähellä sijaitsevan Varkala south- ja north cliff tarjonnasta; kahviloita, ravintoloita, shoppailua ym. hauskaa.

Varkalassa vietettyyn aikaan sisältyy myös vierailu Sivananda Asharmissa
Eijan ohjauksessa on vaikutteita sivananda joogasta, joka on täältä kotoisin. Vierailemme yhden päivän aikana Sivananda Neyyar Dam ashramissa, ja tutustumme ashram elämään. Ruokailemme myös siellä perinteisellä intialaisella tavalla. Illaksi palaamme hotellille.

Optio halukkaille: Äiti Amman Ashram
Halukkaat voivat varata retkipäivän Äiti Amman syntymäpaikkaan perustetussa Amritapurin Ashramin. Retkelle lähdetään paikallisen englanninkielisen oppaan kanssa. Illaksi palataan hotellille. Retki toteutetaan, jos minimi 3 henkilöä on mukana.
Hinta: 25 €/hlö

17.1.2023 tiistai | Kovalam (A)

Aamujoogan jälkeen jatketaan matkaa kohti Kovalamia. Sisäänkirjaudutaan hotelliin ja jos suinkin vielä ehditään, iltajooga on vielä tämän päivän ohjelmassa.

18.1.2023 keskiviikko | Kovalamista nautiskellen (A)

Aamu- ja iltajooga ovat tämän päivän ohjatut ohjelmat. Muuten tämä päivä on aikaa viettää kuten itse toivoo ja tutustua tähän hienoon kaupunkiin itsenäisesti.

19.1.2023 torstai | Trivandrum tutuksi (A+L+I)

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen retkeillään taas yhdessä Trivandrumin kaupungissa. Vierailemme mm. Padmanabhaswamyn temppelissä, Kuthiramalikassa, Kerala museossa ja nautimme lounaan päivän aikana. Palaamme Kovalamiin ja iltaohjelmana vierailemme Keralan taide – ja käsityökylässä, jossa 30-40 taiteilijaa pitää pajaansa. Tutustumme taiteilijoiden tarjontaan ja ehkäpä hankkimaan viimeisiä tuliaisia kotiin vietäväksi. Nautimme myös läksiäisillallisen yhdessä hotellilla.

20.1.2023 perjantai | Ayurvedaa ennen kotimatkaa (A+I)

Aamiaisen jälkeen ayurveda kokemus hotellin ayurveda keskuksessa. Sen jälkeen on aika pakata tavaroita laukkuun ja valmistautua kotimatkalle, mutta huoneet saadaan pitää hieman pidempään. Otamme matkatavarat mukaamme ja lähdemme nauttimaan yhdessä  läksiäisillallisen Udaya Suites hotelliin, jossa myös muutama huone on varattu virkistäytymistä ja vaatteiden vaihtoa varten. Myöhäisillalla suuntaamme kohti Thiruvananthapuramin lentokenttää yölennolle.

21.1.2023 lauantai | Turvallista kotimatkaa

Vietämme koko päivän lentäen kohti kotia.

A=aamiainen, L=lounas, I=illallinen

Lennot: Qatar Airways

TI 3.1.2023 QR 302 Helsinki – Doha (DOH) 16:30-23:25
KE 4.1.2023 QR 514 Doha – Cochin (COK) 01:35-08:30
LA 21.1.2023 QR 507 Thiruvananthapuram (TRV) – Doha 03:40-06:20
LA 21.1.20.23 QR 301 Doha – Helsinki 08:40-13:50

Maksuehto

Ennakkomaksu 500 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä.
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = ma 21.11.2022

Matkavakuutus : Suosittelemme vahvasti, koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.
Passi ja viisumi: Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Intiaan tarvitaan viisumi, jokainen matkalainen hankkii viisumin itsenäisesti.
Rokotukset: Tarkistathan Intian ajankohtaiset rokotussuositukset Rokote.fi -sivustolta. Lyhytaikaiseen (alle 6 kk) vierailuun ei ole covid-19 rokotepakkoa enää voimassa.  (tark. 12.7.2022).

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.
* Jos matka perutaan 4.10.2022 mennessä, peruutuskulu on 160 €
* Jos matka perutaan 1.11.2022 mennessä, peruutuskulu on 240 €
* Jos matka perutaan 2.11.2022 tai sen jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 5.7.2022 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin 1 EUR = 1,00 USD. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 15. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais-, lentovero-, tai valuuttakustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Intian joogamatka 2023 kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna