Kontiki
Kon-Tikin Gardajärven matkalta: Sirmione

Kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on helppo menettää sydämensä. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin ja vietät unelmien loman. Kautta aikojen taiteilijat, kirjailijat, runoilijat ja matkailijat ovat lomailleet Gardajärven rannoilla ja lumoutuneet näkemästään. Villa Arcadio on suomalaisen omistajansa Jaana Nakarin tinkimättömällä työllä kunnostama hurmaava hotelli 1600-luvun entiseen luostariin. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämpimästi heidät vastaanotetaan. Benvenuti!

Matkaohjelma
3.5. torstai | Saapuminen Villa Arcadioon
Aamulento Helsingistä Milanoon. Lentoasemalla on vastassa Villa Arcadion emäntä Jaana Nakari, joka toimii oppaana koko matkan ajan.  Perille saavuttuamme nautimme tervetulomaljan hotellin terassilla ja tutustumme upeaan puutarhaan. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

4.5. perjantai | Salò ja Gardone Vittoriale
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Salòn, jossa tutustumme tähän viehättävään pikkukaupun-kiin. Puoleltapäivin jatkamme matkaa Gardoneen, jossa vierailemme Gabriele D’Annunzion huvilassa ja puutarhassa. Hän oli kirjailija ja sotapäällikkö, Italian kansalllissankari, joka testamenttasi Italian valtiolle omaisuutensa. Paluu hotellille iltapäivällä. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

5.5. lauanatai | Veneretki Isola del Gardalle
Aamiaisen jälkeen kävelemme rantaan n. 1,5 km. Mahdollisuus vierailla Salon suurilla markkinoilla, loistavat ostosmahdollisuudet. Jatkamme matkaa veneellä Isola del Gardalle, yksityiselle Ferrari–Borghese–Cavazza –suvun omistamalle saarelle. Alun perin saarella sijaitsi Franciscus Assisilaisen luostari. Vierilemme englantilaisen kreivittären yksityispuutarhassa ja perheen huvilassa. Terassilla meille tarjoillaan aperitiivi suolaisen kera. Palaamme veneellä Portesen kalastajasatamaan, josta paluu itsenäisesti hotellille. Yhteinen illallinen hotellilla.

6.5. sunnuntai | Vapaapäivä
Vapaapäivä vaikka hotellin altaalla rentoutumista varten. Yhteinen illallinen hotellilla.

7.5. maanantai | Vierailu Franciacortan tilalle ja kotimatka
Aamiainen ja lähtö klo 11.00 bussilla kuuluisalle Franciacortan alueelle (Italian shamppanja-alue). Tutustumme viinitilaan, jossa lounas ja eri champenois metoodilla valmistettujen kuohuviinien maistajaiset. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, josta paluulento Suomeen.

Lennot
AY1751 3.5. Helsinki – Milano                            klo 08.00-10.05
AY1756 7.5. Milano – Helsinki                            klo 19.00-22.55

Majoitus
Villa Arcadio – Hotel & Resort, Via Palazzina 2, 25087 Salò, Italia, www.hotelvillaarcadio.it/fi/
Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Huom. paikkoja rajoitetusti, hotellissa on vain 18 huonetta. Hinnat perustuvat marraskuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelin-myyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatka-ehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitus-ehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Idyllinen Villa Arcadio

3.–7.5.

1495/1545 €

Kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on helppo menettää sydämensä. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin ja vietät unelmien loman. Kautta aikojen taiteilijat, kirjailijat, runoilijat ja matkailijat ovat lomailleet Gardajärven rannoilla ja lumoutuneet näkemästään. Villa Arcadio on suomalaisen omistajansa Jaana Nakarin tinkimättömällä työllä kunnostama hurmaava hotelli 1600-luvun entiseen luostariin. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämpimästi heidät vastaanotetaan. Benvenuti!